Yeni Başkan Mazhar Başoğlu ..

Başlatan SERCAN, 01 July 2006, 01:34:03

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam
samsunumuza ve samsunsporumuza hayırlı olsun inşallah bu birlik beraberlik bizi tekrar eski samsunsporumuz haline getirir.
rabbim mahçup etmesin

MeL_55

Alıntı yapılan: "MeL_55"iyi oldu bu basoglu'nun samsun da özel hastaneleri olan mi

bir soru sordum

KotuCocuk55

dedık ya hayırlısı olsun da bızı kume dusuren yometım yıne basımızda
nooldu bı anda gecen sene kaybettıklerı sıhırlı değneklerını bulup samsunsporamı değdırecekler,yalandan gaz verıyolar benım lafım mazhar basoğluna deil inşallah basarılı olur mutlu oluruz ama artık bırakın bu bı anda gaza gelıp hersey ıı olcak durumklarını
görunen o kı hıcbısey ıı olmaıcak,elımızden gıden futbolcular,kume dusen takımımız,hasan sengul den baska hiç bi  numara yok

o yusden hıcbır umuda kapılmadan sadece samsunspor taraftarıyım bu sene umutlarım çok buyuk olsada,baskasının verdığı gazla kurmıcm bu sene bu umutları cunku alayı oyalıyo bızlerı

bengülü

tebrikler m.başoğlu bundan sonra herkezi birlik beraberlik arkadaşlar takım sahipsiz değildir m.başoğluna bu sezon başarılar dilerim her şey samsunsporumuz için

salihcakir

umarım samsunsporumuz için hayırlı olur. genel anlamda; yönetimdeki isimlerin ve daha da önemlisi perde arkasındaki "hayâlî"nin değişmemiş olmaması beni memnun etmeyen noktalar. ama bu kez inşallah samsunspor isminin ağırlığının farkında olurlar ve bu şekilde davranırlar..

tekrar hayırlı olsun..

MeL_55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"evet o kişi

sagol abi  :wink:

istanbul grubu

MAZHAR BAŞOĞLU; DÜZGÜN,İLERİ GÖRÜŞLÜ VE EĞER DESTEK VERİLİRSE BU İŞİ ÇOK GÜZEL GÖTÜREBİLECEK BİRİSİ..EĞER DAHA ÖNCELERİ OLDUĞU GİBİ HEP OLUMSUZ ELEŞTİRELERDE BULUNUP AÇIK ARAYAN,DESTEK YERİNE KÖSTEK OLAN SAMSUNLULAR HORTLAMAZSA BAŞOĞLUNUN BASARILI OLACAĞINA İNANIYORUM..CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN..ŞAFAK GEDİKOĞLU

deli 55

King Of The North

Adnan Ölmez'in alacağından vazgeçmesi olayı doğruysa helal olsun derim.Yeni başkana başarılar diliyorum umarım eski günlere döner gittiğimiz her deplasman rakip takıma kabus olur.

timofte

Adnan Ölmez'in gazetesi haber bugün "Hem para hem ders verdi" manşetini atmış..
Kongrede duruma göre gün birlik beraberlik günü deyip, gazetede bel altından vurmak
ayrı bir meziyet olsa gerek..
Bir gazetenin bu kadar bariz bir biçimde insanları yönlendirmede kullanıldığına ilk kez şahit oluyorum.
Bu insanları hem kör hem de cahil yerine koymaktır.

Bazen Ölmez'in iyi niyetli ama kullanılmış bir insan olduğunu düşündüğümde öfkem azalıyordu. Samsunspor'un düşmesinin bedeli olmasa da sözünü ettiği maddi katkıları takdir ettik. Ama ukalaca üslubun devam ettiğini gördükçe hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Adamlık sadece parayla olmuyor, başka öğrenilmesi gereken şeyler var. Kongrede başka dersler de verildi, gazete yazmamış olabilir ama anlayanlar anladı..

Neyse ki başkanlığa, Ölmez'e göre çok daha iyi tanıdığımız, Samsunlu olan, Samsunspor yönetimlerinde daha önceleri de görev almış Mazhar Başoğlu seçildi. İnşallah kulübün üzerine bir karabulut gibi çöken siyasetin zincirlerini kırar, Ölmez ve avanesinin yönetim tarzına bir son vererek, özeleştiri yapmayı bilerek kulübü yönetir. Geçen sezon boyunca izlediğimiz, asıl işini yapmaktan çok etrafa laf yetiştirmek ve tekerlemeleri tekrar etmekten ibaret yönetim tarzının terk edilmesini bekliyoruz.

Çünkü aynı filmi izlemeye artık hiçbirimizin gücü kalmadı.

misafir

Alıntı yapılan: "timofte"Adnan Ölmez'in gazetesi haber bugün "Hem para hem ders verdi" manşetini atmış..
Kongrede duruma göre gün birlik beraberlik günü deyip, gazetede bel altından vurmak
ayrı bir meziyet olsa gerek..
Bir gazetenin bu kadar bariz bir biçimde insanları yönlendirmede kullanıldığına ilk kez şahit oluyorum.
Bu insanları hem kör hem de cahil yerine koymaktır.

Bazen Ölmez'in iyi niyetli ama kullanılmış bir insan olduğunu düşündüğümde öfkem azalıyordu. Samsunspor'un düşmesinin bedeli olmasa da sözünü ettiği maddi katkıları takdir ettik. Ama ukalaca üslubun devam ettiğini gördükçe hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Adamlık sadece parayla olmuyor, başka öğrenilmesi gereken şeyler var. Kongrede başka dersler de verildi, gazete yazmamış olabilir ama anlayanlar anladı..

Neyse ki başkanlığa, Ölmez'e göre çok daha iyi tanıdığımız, Samsunlu olan, Samsunspor yönetimlerinde daha önceleri de görev almış Mazhar Başoğlu seçildi. İnşallah kulübün üzerine bir karabulut gibi çöken siyasetin zincirlerini kırar, Ölmez ve avanesinin yönetim tarzına bir son vererek, özeleştiri yapmayı bilerek kulübü yönetir. Geçen sezon boyunca izlediğimiz, asıl işini yapmaktan çok etrafa laf yetiştirmek ve tekerlemeleri tekrar etmekten ibaret yönetim tarzının terk edilmesini bekliyoruz.

Çünkü aynı filmi izlemeye artık hiçbirimizin gücü kalmadı.

valla adam 1.300 trilyon bagisliyorum diyor deplasman masraflari benden diyor acaba bugune kadar hangi baskan bu jesti yapmis samsunspora merak ettim  ama hala laf soyleniyor.yapma be timofte herkes alacaklari  icin temlik ustune temlik koyuyorlar bari adamin bu jestinin hakkini verin.

timofte

Adamın jesti hakkında yukarıda olumsuz hiçbir ifade yok. Hatta takdir ettiğimizi söylüyorum.
Dikkat ederseniz yazıda daha başka konulardan yakınılıyor.

Para verdikten sonra gazetende "hem para hem ders verdi" diye manşet attırıyorsan bir hükmü kalmıyor. Zaten Samsunspor'un küme düşmesinin vermiş olduğu zarar parayla falan ölçülemez.

Mardinli işadamı Süleyman Bölünmez'in de Samsunspor'a 500 bin dolar katkısı oldu.
Peki babasının hayrı için miydi?
Acaba Ölmez Samsunspor başkanı olduktan sonra kazandığı Toki ihalesinden
1,300 milyon YTL.den daha mı az para kazanmıştır?
Bunlar başka konular gerçi.. Takılıp kalmamak lazım..
Belki Haber'in manşetine dair düşüncemi aslında bu başlığa yazmamalıydım.
Ama bu tür cinlikler de son bulsun artık.

Mazhar Başoğlu ile yeni bir döneme girdik. Bir sezon ne çektiğimizi biliyoruz.
Geçen yılki zihniyetten memnun olan varsa kendi düşüncesidir.
Ama ben bu yıl daha farklı olacağına inanıyor ve inanmak istiyorum.
Saygılarımla.

tuzlalı

Yeni başkan ve yönetim hayırlı olsun camiaya. Allah yardımcıları olsun başarılar bekliyor ve diliyorum.

sezer-55

Samsuna ve Samsunspora hayırlar getirmesi temennisiyle.

AllydeenleaR

yeni başkanın samsunsporumuza hayırlı olmasını diliyorum
ama bence adnan ölmez kadar olamayacak inşallah dediğim yanlış çıkar da bizi 1.lige çıkarır ama pek ümitli deilim  :(  :(