MEHMET POLAT... "İlk tercihim Samsunspor !!"

Başlatan MeL_55, 25 June 2006, 22:20:16

« önceki - sonraki »

MeL_55

Samsunspor'la mukavelesi biten Mehmet Polat bir çok kulüp tarafından transfer teklifleri aldığını ancak ilk tercihinin Samsunspor olacağını söyledi.

Samsunspor'la mukavelesi biten Mehmet Polat bir çok kulüp tarafından transfer teklifleri aldığını ancak ilk tercihinin Samsunspor olacağını söyledi.

Mehmet Polat Samsunspor'da oynadığı karşılaşmalarda üstün performans göstererek takıma faydalı olduğunu kendisini bir tek Malatyaspor karşılaşmasındaki  o şansız dakika ile değerlendirilmesinin doğru olmayacağını belirtti.

Samsunspor'da kaldığı dönemde kulüp içindeki her konuda takımı sahiplendiğini ve arkadaşlık ortamının oluşması için gayret gösterdiğini kaydeden Polat, Samsunspor'un tekrar lige çıkması için kurulan takım kadrosunda forma giymek istediğini vurguladı.

Özellikle Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kartın aşırı motivasyondan kaynaklandığını ve yaşadığı profesyonel hayatta ilk defa başına böylesi bir olay geldiğini anlatarak tekrar tüm taraftarlardan özür diliyorum dedi.

Mehmet Polat kendisinin Samsunspor tarafından kulübe davet edildiğini ve Transfer komitesi ile görüşerek isteklerini belirttiğini dile getirirken" onlardan haber bekliyorum ve gelip hemen imza atmaya hazırım" de

MeL_55

malatya da yaptigin terbiyesizligi hic unutmiyacagiz... :twisted:  :twisted:

King Of The North

Adnan kaldı ya bu bana yeter en sevdiğim topçudur kendisi Samsunspor formasıyla ağlayanlar ancak Samsunspora hizmet edebilir.

ngonge

mehmet polat ın kalıp kalmaması çok fark yaratmaz.

AllydeenleaR

mehmet polat dua edin de kalsın ı adam 2.lig topçusu deil. demekki samsunu sewmiş ayrıca kenandan bin kat daha ii olduğuna adım kadar eminim adamı malatya maçındaki hatasıyla değerlendirmeyin m.polat olmasaydı biz malatyaya düşmüş olarak gidecektik
m.polat kesinlikle kalmalı!!!

tuzlalı

Mehmet Polat için çokta net bir fikrim yok. Süper lig için yeterli olamadıkları kesinleşti de ikinci ligde işe yarar gibi geliyor. Bu yıl gösterecek herkez ne kadar Samsunspor lu olduğunu.

berusa55

ya arkadaslar yeter malatya macı malatya macı!adam bi hata yaptı diye asalım mı!bence kalmalı mehmet polat!defansada lazım!malatya ib..leriyle zatne hesap görülecek az kaldıııııı!gel MALatya geeel!samsunum sana hasreeeet!!!

MeL_55

mehmet polat defteri kapanmis arkadaslar