İşte Adnan Ölmez.......

Başlatan fat55, 14 June 2006, 09:36:30

« önceki - sonraki »

fat55

adnan ölmez sayın ismail uyanık ın dediği gibi başkanlığı öncesi samsunspor un 1 tane maçına bile gitmemiş.hatta fabrikası bordo maviymiş.belki de samsunspor umuzun renklerini bile bilmiyordu.en son da samsunspor başkanlığı sayesinde ve belediye başkanı na yakınlığı sayesinde toki samsun ihalelerini almış.gözü aydın ne diyim.ama olsun samsunspor sayesinde bir yere gelenler şekerspor başkanı gibi bir gün (KC GRUP) TAKIMINA SAHİP ÇIKAR BEL Kİ.artık uyanalım ve takımımıza sahip çıkalım.gerekirse tesisleri basalım.ama 10 kişi 100 kişiyle değil 1000 2000 kişiyle enaz.hatta belediyenin önünde eylem yapalım.kocaeli kulüp taraftarları gibi.BU TAKIM BİZİM SAHİP ÇIKALIM.....

jean

bordo-mavi isyerinin oldugunu duympustum artik olan oldu 2.ligdeyiz futbolcularimiz az daha gayretli oolsa dusmezdik tek baskan suclu degil oz evledimiz celil bile 1 ay kapma gelmedi baskan secildigi gun antremana geldi

köprülü

adnan ölmezin trabzonlu ve trabzonsporlu olduğunu söyleyenler nereden ögrenmişler gerçekten doğrumu kesin konuşun duydum demekle bu iş olmaz.araştırdınız mı.yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın.dedelerinin 105 yıl önce samsuna geldiklerinden bahsediyordu yani 105 yıl önce samsunlu degildiler.bu açıklamayı samsunspor.org da kendisi yapmıştı

deli 55

onun trabzonsporlu olduğundan en ufak bir şüphem bile yok ama ben sadece adnan ölmeze suç bulmuyorum bu takıma sahip çıkmayan öz samsunlu işadamlarına daha çok kızıyorum.

mican 55

ben trabzonlu degilim yalan söylüyorlar demişti. belkide kendi yalan söylüyordur bilemem

King Of The North

Adnan ölmez bize yapılan bir haksızlık sonrasında maç bitimiydi sanırım Keyserispor ya da Konyaspor maçıydı Trabrumla ilgili bir örnek vermişti.Bize çifte standart uygulanıyor aynı hareketi Trabzon yaptı ama futbolcusu hiç ceza almadı diyerek bir sitemde bulunmuştu.Bence sayın Adnan Ölmez Trabrumlu değil ama tam olarak Samsunsporluluğu da özümseyememiş birisi.