Şengün'le devam

Başlatan cem and naz55, 10 June 2006, 14:02:32

« önceki - sonraki »

cem and naz55

adnan ölmez ve yönetimi tenk drektör hasan şengünle devam kararı aldı 5kişilik transfer komitesi pztesi futbolcularla bire bir görüşmeye başlıyor öncelik sözleşmesi biten 3 oyuncu sözleşmesi devam edip zorla gitmek isteyen oyuncular la yollar ayırılacak takıma takviye yapılacak iskelet bozulmayacak  
  start verildi hayırlı olsun şimdi hangi futbolcular gerçek samsunlu hepimiz göreceğiz

MeL_55

cok iyi oldu bence.. hasan'la devam baskan 1 temmuz'a kadar devam .. takim simdi toparlanir... oyuncular gitmez... iyi oldu iyi  ;)

supporter

bana göre gelecek sezon için Hasan Şengün doğru seçim olmaz..
keşke yeni gelecek yönetim hocasını da seçebilseydi.
ama kongre ertelenince 20 gün gibi uzun bir süre belirsizliğin devamı uygun olmazdı.
yaşananlar en az geçen sezon başındaki kadar sıkıntı verici.

kadir55ist

selam
böylesi daha iyi oldu artık takımda bir hareketlenme olması gerekliydi hasan hocada inşallah son haftaki performansını lig a da sürdürür.
samsunsporda artık her şeyin netleşmesi gerekli kim kalacaksa kalsın kim gidecekse gitsin samsunspor bir kaç futbolcuya bağlı kalamaz.
birde hasan hoca parayı seviyormuş samsunun öz çocukları belliki parayı hiç sevmiyorlar(!)sorun hasan hocadan mı acaba?

Shane_Falco

abi 1 temmuz a kadar aynı şekilde devam etmek çok kötü oldu takım dagılcaktır söylüorum hiç kimse kalmicak takımda ne samsunun çocukları adnanlar mustafalar musalar neden eskiler serkan lar celil ler gitcez çapulcu herifler alcaz 2. ligden onlarla lay lay lom oynicaz açıkca sölüyorum 3-5 sezon çıkamayız biz 1. lig e geçmiş olsun hepimizee...

ngonge

iyice dibe vurduk,

gidenlere yol verilmeli, eğer bir işe yarasalardı zaten lig düşmezdik...

caner, sefa, muhammet gibileri ile temiz bir sayfa açılmalı...

ümit milli takımın iskeletini oluşturacak bir kadro kurulup ikinci ligde alıştırılmalı ki süper lige çıkılınca da tozu dumana getirsin. aynı 94 teki gibi...

jean

karar guzel artik ise koyulduk gidecn gitsin yerine gelen olur illaki bakalim kimler kalacak

cem and naz55

ben olsam ceyhun m.polat musa yla anlaşırım yollamam neden dersen
adamlar ligler bitmiş 1 ay boşta bekliyorlar öbür teklifleri kabul etmemişler ve sonun a kadar beklemişler bence bu oyuncularla mukavele yapılması gerekir samsun un öz evladı bu takımı para için satıp 2bye gidiyorsa bunlar samsuspor u bekliyorlarsa anlaşsınlar
burda beni ençok şaşırtan ceyhun un hiçbir takımla görüşmemiş olması ne diyelim helal olsun

timofte

Alıntı yapılan: "cem and naz55"
burda beni ençok şaşırtan ceyhun un hiçbir takımla görüşmemiş olması ne diyelim helal olsun

Çok az seyircinin izlediği Diyarbakır maçında sesi oyunculara kolayca duyurma imkanı vardı. Maç öncesi ısınma hareketleri sırasında Ceyhun'a "seneye kal bu takımın sana ihtiyacı var" diye bağırdığımda bana "ben ne yapayım kararı ben vermiyorum" gibisinden elleriyle işaret yapmıştı. Bence çok kalburüstü ve teknik bir oyuncu, ikinci lig standardının çok üzerinde, Samsun'a uyum sağladı. Ve bizimle sözleşmesi devam etmediği halde bekliyorsa, bence kesinlikle Samsunspor'da kalması için harekete geçmek gerekir.

maraton

arkadaşlar bence ceyhun bizim samsunspor sevgimizden etkilenip renklere aşık olduğundan burada kalmıyor artık tüm takımlar onun papaz olduğunu bildikleri için koşmadığını bildikleri için almıyorlar ee adamda bulamıyor artık birinci ligde artık bizim yöneticiler gibi onu alacak futboldan anlamayan yöneticiyi... yoksa alan olsa ilk gidecek adamdır kendisi

cem and naz55

Alıntı yapılan: "maraton"arkadaşlar bence ceyhun bizim samsunspor sevgimizden etkilenip renklere aşık olduğundan burada kalmıyor artık tüm takımlar onun papaz olduğunu bildikleri için koşmadığını bildikleri için almıyorlar ee adamda bulamıyor artık birinci ligde artık bizim yöneticiler gibi onu alacak futboldan anlamayan yöneticiyi... yoksa alan olsa ilk gidecek adamdır kendisi
süper lig den ceyhun u kimse almaz papaz demişsin resmi olarak antalyaspor un istediği gerçek bence bazı şeyleri yazarken olaylar a bir bak ceyhun süper lig klasında bir topçu o kesin

supporter

Az önce TRT-3'teki "Efsaneler" programında Hasan Şengün'den bahsedildi. Biraz Trabzonspor eksenli oldu; Dobi Hasan'ın son şampiyonluğu kazanan kadroda yer aldığı falan söylendi.
Sanırım program yapıldığında Hasan Hoca Samsunspor'da altyapı görevindeymiş ve konuşmasında amacının ileride Samsunspor'u çalıştırmak olduğunu söylüyor. Jubile maçı için kendisine Trabzon'un değil Samsunspor'un kucak açtığını belirterek teşekkür etti.

Bu program zaman zaman Trt-3'te yayınlanıyor olsa gerek. Tanju'dan da bahsedileceği için Samsunspor forması ile 80'lerdeki gollerini görmek açısından kaçmaması gereken bir program; keşke kaydetme imkanı da olsaydı..