Ya Galip Öztürk olacak ya Yusuf Yılmaz

Başlatan cem and naz55, 01 June 2006, 18:26:01

« önceki - sonraki »

cem and naz55

galip öztürk yusuf yılmaz ve suat çalık salı akşamı gizlice bir toplantı yapıp durum değerlendirmesi yaptılar ya galip öztürk olacak ya yusuf yılmaz

not .aday çıkmazsa
kaynak çok sağlam....

jean

en azindan isimler cogaldi buda sevindirici bir durum

Bafralı

Yusuf yılmaz?
40 a çıkar artık borcumuz

beşnumara

inşaallah bakalım  bu arada halk gazetesinde neler yazıyor yaaa allah belasını versin celili kadro dışı bırak diyen yönetimin adnanı trabzona veren yönetimin adi  ..refsizler :twisted:

senol55

yusuf gelmemismiydi???gelmisti dimi samsunsporun basina? gelmisti de nolmustu??
ben yusufu istemiyorum gelmesin.
g.öztürk gelsin

jean

ustam bu yusuf ziya yilmaz belediye baskani degil halk gazetesinde gorevli olan yusuf ziya yilmaz

Shane_Falco

arkadaşlar yusuf yılmaz kim yaaa biraz bahsedermisiniz ondann tanımıyorumdaa

merkez

yusuf yılmaz bu işi iyi bilen,tecrübe sahibi şirinlerin de dediği gibi ön planda olmayı sevmeyen ama taşın altına elini sokmaktan da imtina etmeyecek samsunun öz evladı bir iş adamıdır...
yusuf yılmaz ismi ile birlikte samsunda birçok samsunlu da bu oluşuma destek vermek için can atacaktır tahminime göre.
Sorun maddi gücünün çok olmaması ama işbilir yöneticilik sıfatı ile bu sorunu halledebilir.Önemli olan siyasigüdümde olmayan,samsunsporu bizler kadar çok seven bugün olduğu gibi dün de camianın içinden biri olmuş olması.
Bu da Yusuf Yılmaz...
Umarım Olur.

merkez

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"merkez merak ettigin soruları simail baskana sorda sonra arkasından sallama adamın

o başlığa bakarsan sorduklarımı görürsün,ben kimsenin arkasından sallamam.
senin sevdiğin kadar ben de severim ismail uyanığı şüphen olmasın.

Shane_Falco

saolun arkadaşlar açıklamalarınız için sayenizde biraz bilgim oldu yusuf yılmaz hakkında

Forvetim

Galip Öztürk gibi güçlü başka aday olamaz, ne yapıp edip onu başkan yapmalı ve trabrumları takımın yönetiminden uzaklaştırmalıyız. Arkadaşlar Galip öztürk'ün cep telini bilen varsa yazsın hepimiz mesaj atalım taraftarın kalbini bilsin, onu teşvik edelim. Her an Samsunda olamasa bile Samsunsporun başkanı olması nerde olursa olsun bize fayda sağlar.

cagdasahmet

Sevgili Y.Ziya Yilmaz'in baskanlik yaptigi sene az kalsin düsüyorduk.....  :wink:

ali ihsan

Belediye başkanı Yusuf ziya yılmazla,yusuf yılmazı karıştırmayalım.

55cem55

zaten yusuf ziya yılmaza bu kadar sevgi ve ilgi gösterilmesi beni samsunspor taraftarı olarak şok ederdi...artık yusuf ziya yılmaz başkan olsa 19 mayıs stadında burası kadıköy burdan çıkış yok seslerini çok duyardık ben o maçı unutamadım zaten 19 mayıs stadında samsunspor taraftarı olarak deplasmanda kaldık maraton fenerlilere verildi kapalı fenerlilere verildi kale arkaları samsunsporlulara verildi yazıklar olsun biz boyle başkanları haketmiyoruz...ya galip öztürk ya yusuf yılmaz başka yolu yok

sezer-55

Rahmetli Hasbi menteşoğlu gibi bir başkan istiyorum gelmiş geçmiş en baba başkan onun sayesinde şampiyonluk mücadelesi verdik,onun sayesinde güldük,onun sayesinde heyacanlandık,onun sayesinde tanjuları, rıfatları,erolları,eminleri,fatihleri,orhanları gördük.Onun sayesinde dörtlemeyi beşlemeyi altılamayı öğrendik Mekanın cennet olsun büyük başkan.Senin gibi bir başkan istiyorum o heyacanları o mutlulukları o umutları tekrar yaşamak için senin gibi doğal senin gibi candan senin gibi sade  senin gibi bir başkan.SAMSUNSPORUMUZA YENİ BAŞKANIN HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİYLE.