Hele Şükür.."Haluk Ulusoy" tabelası kaldırıldı

Başlatan cem and naz55, 29 May 2006, 18:00:45

« önceki - sonraki »

cem and naz55

geç oldu ama haluk ulusoy tesisleri adı verilen pankart geçte olsa kaldırıldı

jean

cem and naz55

Alıntı yapılan: "jean"ismi ne olacak peki tesislerin
belli değil ama indirildiği kesin haluk ulusoy tesisleri tarihe karıştı

kadir55ist

selam
seneye yine ulusoy federasyonunun liginde oynayacağız arkadaşlar afrika liginde oynamayacağız .
yani ulusoyla zıtlaşmaya devam edersek belki seneye çıkmamızı engellerler.
ne diyelim hayırlısı olsun o bizi sevmiyor bizde onu

south_london

ona oy verenler şimdi adını indiriyor.değişik bi durum

King Of The North

Haftalar önce böyle bir başlık açmıştım şükürler olsun bu şerefsizin adı artık Samsunsporun hiçbir şeyiyle anılmayacak.Korkmaya da gerek yok ateş olsa cürmü kadar yer yakar bu saatten sonra.Bu saatten sonra diyorum çünkü Haluk Ulusoy ve Hakemler bize yapılabilecek en büyük şerefsizliği bu sezon yaptılar 12 yıl sonra onlar sayesinde haketmediğmiz bir ligde tekrar çıkmak için mücadele etmek zorundayız.

Forvetim

Gençlerbirliği galibiyetinden sonra Samsunsporum adına ilk defa sevinecek bi iş oldu. Nihayet bizimkiler adam olmaya başladı galiba geç te olsa. Bence oraya Emin abinin ismi konulmalıdır. Biz genelde ölenlerin ardından böyle işler yapar oraya buraya adını veririz ama bu defa sağlığında adam ismini orda görsün. Onore edilmiş olur yada rahmetli olan emektarlarımızdan birinin adı verilebilir.

merkez

30 May 2006, 12:15:33 #7 Son düzenlenme: 22 November 2008, 06:53:02 merkez
[,,,,,

bengülü

çok iyi oldu sonunda bizim yöneticilerde anladı yani
tesisin ismi bence DANİEL TİMOFTE TESİSLERİ olsun

akınyılmaz

yeminle sizi anlamadım burda başlık bile açıldı o isim ordan kalksın diye şimdi kaldırıldı bu seferde karşı çıkmaya başladınız nerdeyse...biraz tutarlı olun.ama tahmin ediyorum şu işi ismail uyanık yapsaydı milli kahraman olmuştu.

supporter

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"ama tahmin ediyorum şu işi ismail uyanık yapsaydı milli kahraman olmuştu.

yine bir şekilde Uyanık katıldı işin içine tebrik ederim.

akınyılmaz

supporter haluk ulusoy ismi merak ettimde gecen yıl mı konuldu oraya..indirilmedi diye burdan bu yönetime epey laf söylediniz indirdiler bu sefer yine laf söylüyorsunuz işte ben bunu anlamıyorum.

supporter

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"indirilmedi diye burdan bu yönetime epey laf söylediniz.

ben bu tabelayla ilgili mesaj yazmadım.
sadece dikkatimi çeken bir şeyi söyledim
bu da gidenin arkasından saydırmak için fırsat kollayan insanların olduğudur.

ngonge

nuri asan tesisleri değil miydi eski adı? gene o olasun bence...

merkez

Alıntı yapılan: "ngonge"nuri asan tesisleri değil miydi eski adı? gene o olasun bence...

nuri asan tesisleri duruyor yine,bahsi geçen tesisler geçen sene yapımı biten suni çim saha alt yapı oyuncuları için kullanılıyor genelde.
nuri asan bizim şehidimizdir onun adını kimse indiremez o tabeladan aşağıya.
herkesin ortak isteği oldu ve o ******* ulusuyun ismi ordan aşağıya indi.Daha neden kavgası gürültüsü olur anlamak güç.Bir kerede oh be bu işi de doğru yaptı deyin be kardeşim.