Petkov

Başlatan yaman55, 27 May 2006, 14:21:45

« önceki - sonraki »

yaman55

AlıntıSezon bittiği için ülkesi Bulgaristan'da tatilde bulunan Petkov, Samsun ve Samsunspor'u hiç unutmadığını belirterek Samsunspor'da çok mutluydum. İyi arkadaşlıklar edindim. Takımımın menfaatlerini düşünerek hiçbir sorun çıkarmadan kiralık olarak gittim. Ancak, bütün aklım Samsunspor'da kaldı" dedi. Samsunspor'un ligden düşmesine çok üzüldüğünü de kaydeden Petkov,"Samsunspor ligden düşmeyi kesinlikle hak etmedi. Haksızlıkları ve hakem hatalarını arkadaşlarımdan dinledim ve TV kanallarından izlettim. Büyük haksızlıklar yapılmış. Samsunspor un halen sözleşmeli oyuncusuyum ve her zaman göreve hazırım dedi

işte samsunspora böyle adamlar lazım arkadaşlar

Amsterdamli

Petkov 1 numarali oyuncu zaten, bunu anlamayanlara sasiyorum. Petkov ayarinda 5 Bulgar oyuncumuz daha olsaydi sirtimiz yere gelmezdi.

jean

boyle konusmasi yeter zaten iyi oyuncu bize lazim

cagdasahmet

Evet o ruhu tasimasi önemli.Fakat Kenanla savunmada oynayacaksa, yine sorun yasayabiliriz diye düsünüyorum.

oğuzhan55

Petkov bir Samsunsporluya yakışan en güzel açıklamayı yapmış.Oynadığı zamanda da görev olarak elinden geleni yapan bir isimdi.

55_power

hayirli olsun!

cem and naz55

ben petkov un neden kiralık verildiğini anlayamadım zaten o olsaydı takımın defansı bukadarda açık vermezdi bence

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "cem and naz55"ben petkov un neden kiralık verildiğini anlayamadım zaten o olsaydı takımın defansı bukadarda açık vermezdi bence

Arkadasim ligin ikinci yarisinda defansimiz daha iyidi bence.

ngonge

defanstaki problem kenan ve sağ bek olmayışı idi. petkov kenan dan daha iyi oyuncu, ileri top taşıma yeteneği de var.