Mehmet Polat!!

Başlatan maviay55, 07 May 2006, 19:03:13

« önceki - sonraki »

maviay55

bu adam deli mi;?a.kodumm çocuğu siktirgit kafa atıyo adama
bu denli bi maçta 10 kişi kalıyozz defol defol defol..

south_london

ben böyle birşey görmedim...

bluegreen55

nereli bu adam
antepli derseniz ve seneye antepe giderse düşünürüm

AllydeenleaR

bunun nereli ollduğu belli deil ******* takım düşcekse böyle düşmesin bari adamın içi yanıyo

Clint_Eastwood

Bir kentin bütüm umutlarını sorumsuzca bir hareketle mahvetti. Seneye belkide Malatya forması giyer... Yazıklar olsun Samsundan yediğin paralar haram olsun...

Forvetim

Şu an hala Samsunda ve kovulmadıysa bu yönetimle biz 2.lig den 5 senede çıkamayız. Basiretli olacaksın arkadaşım basiretli, böylesine bi maçta yaptığın o hareket Samsuna ve Samsunluya atılmış kafadır. Defedip gönderilmelidir hemde derhal hemen.

Amsterdamli

Samsun ucagina bile geri alinmamaliydi bence. Derhal eline bir otobus bileti verip antepe gondereceklerdi. Adi ş.refsiz herif, bir takimin kaderi ile boyle oynanmaz.

sezer-55

İSMİNİ BİLE ZİKRETMEYİN ARKADAŞLAR BU ADAMIN.

yaman55

deli 55

adamın suratında meymelet sok yaaa.bu adam resmen sattı bu takımı.hemen defolup gitsin artık

AllydeenleaR

YAPTIĞI ÇOK AYIP

BAZI MAÇLARDA TAKIMA ÇOK YARDIMI BULUNDU AMA YAPTIĞI KABULLENECEK BİŞEY DEĞİL

holigan55

arkadaşlar, bu ******* herife verilecek en büyük ceza takımda tutup kadro dışı bırakmak... şerefsizin futbol hayatını bitirecen. o bunu hakediyor bence..bu hareketi de takımdan kavulmak için yapmış bile olabilir.ne de olsa *******

55_power

bizi federasyon bile bile düsüsrdü,polat molat bosver edin.bizim düsmemeiz önceden hazirlanmisti zaten.ulusoy defol! :evil:

Forvetim

Alıntı yapılan: "holigan55"arkadaşlar, bu ******* herife verilecek en büyük ceza takımda tutup kadro dışı bırakmak... şerefsizin futbol hayatını bitirecen. o bunu hakediyor bence..bu hareketi de takımdan kavulmak için yapmış bile olabilir.ne de olsa *******

bak bu hiç aklıma gelmemişti, çok isabetli olur. onun bu hareketi kovulmak için yaptığı muhakkak çünkü böyle bi hayat memat maçında ki bu davranış beni yollayın demektir. göndermeyip süresiz kadro dışı tutularak paslanmaya bırakılmalı en güzel ceza bu. ve transfer sezonu bitince hadi şimdi a. a.na kadar yolun var demeli. BEN BU KULÜPTE BU VE BU GİBİ DAVRANIŞLARI DELİKANLICA ÇIKIP YAPACAK BASİRETLİ VE VE KARARLI ADAM İSTİYORUM.

gazipasa67

arkadaşalr hepinize geçmiş olsun öncelikle sonra bu adam şerefsizin Allahı adi köpek resmen kasıt var olmaz bu kadar ya Allah belasını ver...