Haluk Ulusoy Tesisinin Adını Değiştirsinler

Başlatan King Of The North, 06 May 2006, 21:30:04

« önceki - sonraki »

King Of The North

Samsunsporumuza oynana oyunlarda baş mimarlık görevi yapan ******* Haluk Ulusoy adı artık Samsunsporumuzla anılmamalı bu konuda desteğinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

dr_ahmet

Arkadaşlar sizden Allah aşkına birşey dileyeceğim...
Lütfen bırakın artık kişileri öne çıkarmayı önemli olan samsun...
Yok en büyük samsunlu cenk, yok ismail uyanık daha iyi, adnan ölmez şöyle iyi tanju çolak böyle iyi..
Alayına bilmem ne yapayım Samsuna ve Samsunspora birşey olmasın...
Hele ulusoyu ve 7 ceddinin birtaraflarına koysun bu samsunlular...
Kimsenin adamı olmayan başka takım tutmayan gerçek samsunsporlularladır benim gönül bağım...

King Of The North

Hocam bu şerefsizler bizi paket yapıp yollamadılar mı 2.lige.Bir de Samsunspor için kılını kıpırtdatmayan Akp'li Samsun milletvekillerine sitemkarım bu konuda.

King Of The North

Sen Samsunspor Şehidi Nuri Asan adını kaldır, Samsunspor için tezgah kuran bu şerefsizin adını ver.Bu konuda kimin emeği geçmişse hepsinin Allah belasını versin.

yirmiuc

bluegreen55

hepimize yazıklar olsun o tabela hala orada duruyo...

polisler tabelayımı koruyo anlamadım indirmek çokmu zor.

Yalnızca BİZ

o panoya güzel bir yazı yazmak lazım aslında.

AllydeenleaR

utanmazlar bizim şehitlerimiz dururken biz haluk ulusoy gibi bir şerefsize saha yapıyoruz
samsun için kendini feda edip ölen futbolcularımızın isimleri geçmiyor ama özü trabzon olan bi adiye saha yapıyoruz

YAZIKLAR OLSUN ALLAH BELALARINI VERSİN

King Of The North

Eyvallah kardeşim.Yönetime ses çıkarmadı kimse ama geldiğimiz nokta belli bunların karizması yetmedi bu işe.Manisa,Fenerbahçe,Kayserispor maçlarında giden puanlarımızın dietini ödüyoruz.Haluk Ulusoy adam olsaydı Ankaragücü-G.Antep maçını da aynı saatte oynatırdı.Haftalardır sonuçları önceden belirlenmiş maçlar oynanıyor.Bir daha aynı seviyelerde oynayacaksak hiç çıkmayalım Süper Lige ben artık can yakan Haluk Ulusoysuz bir lig istiyorum herkes hesabını verecek bir gün.

KotuCocuk55

bizim başkanında trabzon kökenli olması,etkilimidir bunda!

Amsterdamli

Nuri Asan tesislerinin adi degismemistir!

Tesislerin yanina Haluk Ulusoy suni cim saha yaptirmistir ve kendi adi verilmistir oraya.

Bu sahanin acilisini Haluk Ulusoy ve Ismail Uyanik beraber yapmislardir.

Madem tartisiyoruz neyi tartistigimizi bilelim bari.

Forvetim

Şu dakikadan sonra Haluk Ulusoy karaktersizinin adı o tabeladan silinmedikçe, silecek basirette adam çıkmadıkça Samsunspor Samsunluların değildir.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Nuri Asan tesislerinin adi degismemistir!

Tesislerin yanina Haluk Ulusoy suni cim saha yaptirmistir ve kendi adi verilmistir oraya.

Bu sahanin acilisini Haluk Ulusoy ve Ismail Uyanik beraber yapmislardir.

Madem tartisiyoruz neyi tartistigimizi bilelim bari.

tesekkurler bırader. bılerek tartısmak guzel olur.

tunç güvenoðlu

ya bırde artık şu trabzonluluk meselesını bıtırelım.ınsan trabzonlu olsa ne olur olmasa ne olur
benımde dedem trabzondan gelmıs carsambaya ama benım samsunluluyumu ve samsunsporlulugumu kımse tartısamaz

55cem55