Ağlamak İstiyorum Ben

Başlatan samsunkral, 06 May 2006, 20:53:38

« önceki - sonraki »

samsunkral

Arkadaşlar söyleyecek kelime bulamıyorum.Mücadelemiz buraya kadarmış.Haluk Ulusoy ve arkadaşlarına kınalar benden.

yirmiuc

dr_ahmet

Arkadaşlar anlatacak yazacak o kadar çok şey var ki...
Ne yazayım ne anlatayım bilemiyorum...
Allahtan bu forum varda aynı inanca sahip olan bizler duygularımızı birbirimizle paylaşabiliyoruz...
Çok üzülüyoruz hepimiz, bunu sadece anlamakla kalmıyor aynı zamanda yaşıyorum...
Suçlu aramak istedikten sonra adam çok ama bu sonucu değiştirmeyecek...
Onun için biz samsunsporluların şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz nerelerde hatalar yaptığımızı bulmamız ve kendi küllerimizden yeniden doğmamız gerekiyor.
Gün kötü gündür ve elele vermeliyiz...
Yalnız Allahtan son dileğim şu malatyanın da bizimle 2. lige gelmesi ve seneye samsunda bu heriflerle karşılaşmamız...
Acılarımızı içimize gömüyoruz Allah hepimize sabır versin...
Canım kardeşlerim benim...

Gurbetci Bülent

Aglayarak kurtulacaksak ben sabaha kadar aglarim ama sonuc degismiyecek.
Ben derimki bu seneyi bi kenara atip hemen gelecege bakmamiz lazim, is daha kötüyü gelmedin iyice dagilmadan seneye süperlige dönmemiz icin hemen önlemler alinmasi lazim.
Elimizdeki iyi futbolculari bu takimda tutmak gerek.
Icimden kendimi parcaliyorum biz nasil bu hale geldik, arasak kimbilir neler ortaya cikacak.
erdogan arica , haluk ulusoy , hekemler , serkan aykut , kimi diyim sizleri.
Ben süperlig icin samsunsporu sevmiyorum ben onlarin oynadigi lige degil onlara asigim her nerde oynarsalar oynasinlar.

senol55

arkadaslar ben demistim samsunsporumuz düsecek diye ama kimse inanmadi bana.
ALLAHDAN BIR DILEGIM VAR MALATYADA INSALLAH BIZIMLE DÜSER.SAMSUN YÖNETIMI BIRISINI TUTSADA HALUK ULUSOYU Ö....SE

King Of The North

Bu şerefsizlerin oyunlarını bozamadık ya beni kahreden de bu oldu.Şaibeli ligin sonu da bu oldu işte hiç top oynamayan,inançsız bir Samsunspor izledik bu akşam kim ne derse desin hakettik bu oyunla.Mehmet Polatı bir daha görmek istemiyorum hain şerefsizi.

yirmiuc

55cem55

artık 2. lig dosyasını izleyeceğiz hiçbir spor programı eskisi gibi tat vermeyecek benim samsunspordan başka tuttuğum aşık olduğum takım yok..bu bana çok acı veriyor ama yıkılmakta yok hayat kısa zaman çabuk geçer seneye elbet çıkarız 1. lige o zaman görsünler samsunsporu allahtanki alt yapımız güçlü onlar sayesinde çıkarız allahın izniyle ben taraftar olarak yıne tribbündeyim yine sesim kısılana kadar bağıracağım çünki ben doğduğumdan beri samsunsporluyum ilk defa yasamıyoruz bu acı tabloyu..amaa o O....ÇOCUĞU HALUK ULUSOYUNDA ANASINIIIIII AVRADINIIIIII SOYUNUUUUU SOPUNUUUU.........

55_power

birinci lige dönecegiz,ve hepisinin anasini s2k....!

jean

inanirmisiniz bir kac yil once tahmin etmistim dusecegimizi ama ihtimùal vermemk icin hep dusmeyiz diyordum 1.lige cikacagimizida hayal ettim o da olacak

Yalnızca BİZ

son 6 sezondur küme düşmemek için mücadele veriyorduk. Bir şekilde düşmedik ama bu sezon maalesef gerçekleştiremedik. Artıq takımımız küme düşmeme hedefi olmayacak şampiyonluk olacak. Artık SAMSUN taraftarı daha fazla birlik ve beraberlik içnde olur sadece son 7 maç deil 34 maç takıma müthiş destek yapması lazım.

kadir55ist

selam
tüm samsun şehrine samsunspor camiasına ve samsunspora gönül vermiş dostlara ALLAH sabır versin
dün geceden beri konuşacak dermanımız kalmadı kelimeler düğümleniyor.
inşallah seneye hesabımızın göreceğiz herkesle

beşnumara

ne diyelim hapimize allah sabır versin ilşk önce bu yönetimin gitmesi lazım