Şok! Rafael 2 gol birden attı

Başlatan samsunkral, 23 April 2006, 18:02:18

« önceki - sonraki »

samsunkral

helal olsun be sana ilk defa bi işe yaradın.Oda kendini Samsunlu gibi hissediyo artık herhelde.

samsunlu_gencler

öküz möküz ama heLaL oLsun ßugun ßizi kurtardı
zaten geLdiiinden ßeri en haırLı işi oLdu  rumLara goLunden sonra :o  :D

kadir55ist

selam
rafael helal olsun sana en zor zamanda sahne aldın galiba rafaelin gol attığı maçları kazanıyoruz.

55cem55

rafael için tarihi bir maç olması gerekir..katılıyorum hepinize ilk defa işe yaradı ama tam yaradı..inşallah bu şekil devam eder

cem and naz55

ilk attığı kafa golü jeneriklikti müthişti maçın adamı oldu

jean

bu aksam bakalim tv den gollerine sonradan acildi demekki bravo rafaele

kartal55

Allah devamını erdirsin abi ne diyelim
ama bence bi işe yaramaz hala

Ladikli

hele şükür sonunda oda bizde rahatladık.her idman sonunda gol atmayı çok istediğini söylüyordu.sonunda başardı.devamı gelirse iyi olur

carsambali55

helal olsun adama ilk kafa golu çok güzeldi.ikinci golde kalecinin hatası vardı ama çok iyi yere vurdu.bu goller ona moral olmuştur ve haftaya daha moralli oynayacaktır.ben rafaeli ilk yarıdaki ankaraspor ankaragücü ve genölerbirliği maçlarında izlemiş ve çok beğenmiştim.ama adamda bi form düşüşü oldu.ama inşallah yine forma girdi ve gollerine dvm edecek.

oğuzhan55

Rafael'in gollerinin devamı gelir inşallah.Yüzü kaleye dönük hava topu geldiğinde Rafael oldukça etkili olur.Birinci golü estetik olarak ve nokta vuruşuyla süperdi.

Forvetim

Helal olsun Rafi beni utandırdın ama yine ilk onbirde değil de sonradan oyuna girmen gerektiği düşüncesindeyim. Böyle daha etkili oluyor demek ki. Yedek kalmak yaramış, umarım kalan maçlarda yine takımı taşıyacak gollerin gelir. Tebrikler.

kuzeykale

Bizim rafi sonunda sahada niçin olduğunun fakına vardı galiba !!! ?  Aklı başına gelmişken son üç maçta isterse samsunluların gönlüne taht kurabilir umarım bunun farkınada varır. tebrikler rafi demek istiyorum. Ankaragücü maçını kazandğımız gibi rafaelide  kazandık galiba umarım başarıları sürekli olur. Nekadar tepki göstersekte genç ve temiz yürekli bir futbolcu olduğunu biliyoruz bunu futbol başarısıylada pekiştirmeseni temenni ediyorum. sevgilerle.

beşnumara

golleri arkadaşlardan duydum rafael attı diye hem ben şaşırdım hem de onlar şaşırdı  a.q  benimle dalga geçiyorlardı rafaele kazma falan diyorlardı  bana rafael gol attı deyince ben de inanmadım tabii :lol:

Clint_Eastwood

dr_ahmet

Bu adam müslüman olsa ismi benden...
Şaban
Neyse bu hafta golleri attı da yırttı biraz..
Ama onun atamadıkları yüzünden 9 doğuruyoruz bunu da unutmuyorum...