SAMSUNSPOR "Tek yürek"

Başlatan kadir55ist, 13 April 2006, 21:07:55

« önceki - sonraki »

kadir55ist

fanatik gazetesi yarım sayfa haberi

Sezonun son 5 haftasına girildiğinde 24 puanla 17. sırada yeralan Karadeniz ekibinde; Denizlispor sınavına 'çıkış' gözüyle bakılıyor. Tüm camia kritik maç öncesi kenetlendi  
13.04.2006  

Kırmızı-Beyazlılar'da; yönetim, teknik heyet ve futbolcular birleşip, ligde kalmak için yemin ettiler

Tek yol galibiyet...
Bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen, ligdeki son 10 maçında bir türlü galibiyet yüzü göremeyip taraftarını hayalkırıklığına uğratan Samsunspor'da; yönetim, teknik heyet ve futbolcular biraraya gelip 'zafer yemini' ettiler. Maratonun bitimine 5 hafta kala topladığı 24 puanla 17. sırada bulunan Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda oynanacak Denizlispor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, mücadeleye kümede kalma yolunda çıkış gözüyle bakılıyor...

Mangal partisi yaptılar
Geçtiğimiz günlerde kalp spazmı geçirip, tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan Başkan Adnan Ölmez, takımdaki moral motivasyonu yükseltmek adına, bir mangal partisi düzenledi. Ölmez, futbolcularla bir konuşma yaparken, "Hepinize güveniyorum. Denizlispor maçı bizim için son şans. Taraftarlarımıza layık bir futbol oynayıp, 90 dakikadan alnınızın akıyla çıkacağınızdan eminim" dedi. Yönetim Kurulu üyeleri de takıma tam destek verdiklerini söylediler.

'Şampiyonluktan önemli'
Kaptan Celil, "Kümede kalmamız, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak kadar önemli. Takım halinde tek yürek olduk. Denizlispor'u yenersek, hem üzerimizdeki baskıyı atacağız, hem de ligde tutunma yarışındaki rakiplerimizden birinin puan kaybetmesini sağlamış olacağız" diye konuştu. Tecrübeli savunma oyuncusu Kenan Yelek, "Üzerimizde bir şanssızlık var. İyi futbol oynayıp, iyi mücadele ediyoruz ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Umarım bu kez herşey farklı olur" dedi.

Taraftar yalnız bırakmadı
Başarılı file bekçisi Kerem ise; kendilerine güvendiklerini ve takıma inananların umutlarını boşa çıkarmayacaklarını ifade etti. Teknik sorumlu Hasan Şengün, Kırmızı-Beyazlı taraftarların da alkışlarla, futbolculara moral verdiği antrenmanda, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Samsunspor'da, cumartesi günkü Denizlispor deplasmanı öncesi tek eksik futbolcu; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 10 maç men cezası alan tecrübeli golcü Serkan Aykut.

böyle yazıları okuyunca  tüylerimiz diken diken oluyor. Allah yardımcıları olsun.

sezer-55

eyvallah kadir kardeş bunu okumadım iyi moral oldu.Yeneceğiz inşallah bu ligde kalacağız.Maçtan sonra samsunu sevince boğun dökün samsun halkını sokaklara bir bayram olsun cumartesi günü samsun şehri.Haydi samsunspor biz inandık sizde inanın gösterin kendinizi dosta düşmana,samsunsporun büyüklüğünü hazmedemeyenlere verin cevabınızı.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

samet

denizlide hep destek tam destek vereceğiz. ölüm kalım maçımız...

King Of The North

Gırtlağımız patlayana avuçlarımız yarılana kadar destek vermeye gidiyoruz.

kadir55ist

selam
denizli deplasmanına giden tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar sizin sesiniz bizim sesimiz inşallah maçıda alırız.
ALLAH yardımcınız olsun.
samsun 900 km. ötedede tek yürek oldu yürekli arkadaşlara selam olsun...

dr_ahmet

Allahını seven bnim içinde tezahurat yapsın.

55cem55

şimdi ankaragücü maçında tek yürek tek bilek tek ses olma zamanı 19 mayıs stadını adına yaraşır şekilde inleteceğiz ben inanıyorumki ankaragücü maçında takımımız destan yazacak....haydi butun hafta boyunca o maçı bekliyorum allah samsunsporun yanında olsun..bizi çekemeyenlerinde allah belasını versin

kadir55ist

selam
BİZ SAMSUNSPOR LUYUZ
TEK TAKIM TEK MEMLEKET TEK YÜREK
SAMSUNSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

yönetici

Alıntı yapılan: "Fanatik Gazetesi"
Samsun'da düğün-bayram!  

Deplasmandaki Denizlispor galibiyeti, Samsunspor camiasında büyük sevinç yarattı. Kümede kalma savaşında alınan kritik 3 puan, Kırmızı-Beyazlı taraftarları sokağa döktü.17.04.2006.

Davullarla turladılar
Sezonun bitimine 4 hafta kala, kümede kalma yarışındaki rakiplerinden Denizlispor'u, deplasmanda devirip, çok önemli 3 puan alan Samsunspor'da, taraftarlar kendi adeta bayram yerine çevirdi. Yaklaşık 500 kadar Samsunsporlu sokaklara dökülerek, Kırmızı-Beyazlı bayraklarıyla ve coşkulu tezahüratlarla Denizlispor galibiyetini kutladı. Davullarla şehri turlayan futbolseverler, daha sonra takımın kamp yaptığı tesislere giderek futbolculara sevgi gösterisinde bulundular.

'Lig yeni başlıyor'
Samsunsporlu oyuncular, dün yapılan hafif bir idmanın ardından evlerine dağıldı. Karadeniz temsilcisinin çalıştırıcısı Hasan Şengün, Denizlispor'u yenerek çok kritik bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Lig bizim için yeni başlıyor diyebilirim. Bu takım ne olursa olsun, ligde kalacaktır. Futbolcularım bunu Denizli'de herkese gösterdi. Sırada Ankaragücü sınavı var, taraftarımızın önünde, o maçı da kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Havaalanındaki karşılama görüntülerine ne yazık ki ulaşmak mümkün olmadı.
Onu da akşam 21:45'te internet üzerinden Kanal S'den takip edebileceğiz sanırım.

34 SS 1965

bu kanal s ıstanbulda varmı arkadaslar ben bılmıyorum ben bu programı nasıl ızleyeceğım yada ınternet ortamından ızleyebıoleceğım bı sıte varmı

yönetici

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"bu kanal s ıstanbulda varmı arkadaslar ben bılmıyorum ben bu programı nasıl ızleyeceğım yada ınternet ortamından ızleyebıoleceğım bı sıte var mı

http://www.kanalstv.com/canliyayin.htm