Yazıklar olsun

Başlatan Ladikli, 29 March 2006, 20:04:56

« önceki - sonraki »

Ladikli

Bugünki karşılaşmanın kalabalık olacağı ligde bulunduğumuz konum itibariyle belliydi.bunun için biletler birgün öncesinden tesislerde satışa sunulmuştu ve bugünde stadta devam etti.vezirköprü,havza,ladik,alaçam,bafra,vs.ilçelerden taraftar akmıştı.maç başlamadan önce kapılar kapandı ve içeriye kimsenin alınmayacağı söylendi.kapı görevlileri neyaptıklarını bilmiyolar.a kapısından b kapısından alıyolar deyip başlarından sallamaya bakıyolar.şehir merkezinden gelen taraftarlarımızı boşverelim dışardan gelen taraftarlarımıza yazık oldu.hiçbir yetkili gekipte bu durumla ilgilenmedi. ellerindeki biletleri yırtarak tekrar maçı izleyemeden gitmek zorunda kaldılar.stada almayaksın madem bu biletleri niçin satıyosun?okadar insanı niye kandırıyosunuz?bunlarda yetmezmiş gibi dışarda sakince bekleyen bu insanlara niçin polisi müdahale ettiriyosun?size sadece yazıklar olsun diyorum.Tebrikler.

yönetici

Alıntı yapılan: "allydeenlear"ismail uyanık a da teşekkürler giderayak samsuna rafael ile marciel i aldı mı diim yoksa bastı mı diiim ikisini toplasan bir adam olmaz

Yanlış bilgi.
İsmail Başkan, geçen sezon bittikten sonra, bu sezon başlamadan önce istifa etti.

Rafael ve Marciel bu sezon başladıktan sonra
transfer edildiler.

Amsterdamli

Pazartesi spor55 programinda Ercan Ince ve Mazhar Basoglu bu maca yogun talep olacagini ve stadin giris kapilarini mac baslamadan 5 dakika once kapatacaklarini soylediler. Taraftarlara mactan en az 1 saat once gelmelerini tavsiye ettiler. Normalde stad dolmuyor ve insanlar kolayca stada girebiliyor ama 13.500 kisi geldigi zaman bunlari ayni anda iceri alma imkani yok o yuzden yigilma oluyor.

Tabi elinde bileti olan birisini iceri almamak gibi birseyi bende kabul edemiyorum. Onceden biletini satin almis isen iceri girebilmelisin.

Iste bu konularda kulubun taraftarlar ve halk ile cok iyi diyalog icinde olmasi gerekiyor.

34 SS 1965

ey gıdı baskanım sızlerden apartman yonetıcısı bıle olmaz ama ne dıyelım bu kadar taraftarı sen bı arada bulmussun her turlu cezaya katlanacaksın stada al be kardesım battı balkık yan gıder super olurdu bu kadar ınsan maca gırseydı tarıhının en kalabalık macını oynardı samsunspor bırde sunu merak edıyorum rıze taraftarı varmıydı macta

Forvetim

sevgili 34 SS 1965, rize taraftarı vardı yaklaşık 150 kişi civarında belki 200 tahminen, onlarda  takımlarına sevgi gösterisinde bulundu, zaten neredeyse hepsinin Samsunda oturan Rizeliler olduğunu söylemek yanlış olmaz en azından saygılı bi şekilde maç izlediler, Yine Samsunda oturup maça gelen trabzon taraftarı gibi çirkeflik yapmadılar.

ÇarŞamBaLı

ADNAN ÖLMEZ BAŞKAN;maç sonrası yaptığı acıklamada bızım takımımızın ustune oyunlar oynanıyor dıyor ve bız artık lige havlu attık dıyor bız pes ettık dıyor ya sen ne biçim bır baskansın da da takım dusmeden bız lıge havlu attık dıyorsun Lan da bız pes etmedık da tafartarlar maca gelıyor sende baskan olacaksın senın yaptın başkanlığı çocuk bıle yapar..Başkana yakıscak bırısı deıLsın...okadar..! bu yazımdan bır tek cumle sılınsın bakaLım hadı yaLansa sıLınSın... :!:

yönetici

Alıntı yapılan: "Korsan"bu yazımdan bır tek cumle sılınsın bakaLım hadı yaLansa sıLınSın... :!:

niye silinsin birader böyle mesajlara gerek yok biraz sert bir üslupla da olsa düşünceni yazmışsın. üyeler birbirine tehdit hakaret küfür yazmadıkça mesaj silme diye bir şey yok.

34 SS 1965

zaten bu olaylar sadece turkıyede bızde var enteresan bı sehırız valla ya maratonda mac ızledım lıgın ılk haftasında adamlar maratonda resmen sınema ızlıyor sesszılık dıye bırbırlerını uyarıyolar ağız tadıyla hakeme sovemıosun bıle ondakı adamlar tövbe tovbe dıyolar almıslar ellerıne cekırdek sadece cıt cıt seslerı gelıyor kale arkası seslerını duyurmak ıcın cabalanırken adamalr üf cekıyo olayın komık bı yanıda var adamlar sınema koltukarına oturur gıbı oturuyolar kım ılk gelmısse o kaptığı yere değil de neresıyse kombınede yerı oraya oturtuyoalar ne dıyelım

Alemci İsmail

Kuru kalabalıkların maçlara gitmesine sinir oluyorum.Rakip takımlar halı sahada oynuyormuş gibi hissediyorlarmış kendilerini.Çekirdek yiyenlerin boğazında kalır da bir daha da yiyemezler inşallah.