Telelig ve maraton gözüyle Samsunsporumuz-Kayseri maçı

Başlatan oğuzhan55, 27 March 2006, 00:10:33

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Teleligte yapılan yoruma göre Caner'in pozizyonu açık bir penaltı olarak görüldü.Maçı izledikten sonra anladımki o hakem bozuntusuna az bile yapılmış.Ayrıca programa başkanımız Adnan Ölmez de katıldı ve Samsunsporumuza yapılan haksızlıkları anlattı.Tabii programın sunucusu Kerem Öncel bunu "burası TRT ekranları biraz daha dikkatli olabilirmiyiz" diye ikaz etti.Yorumcu Zeki Çol da başkanın açıklamalarındaki operasyom sözcüğünü kabul etmedi.Bir fikstür avantajı lafı dolamışlar ağızlarına gidiyolar.Hakem hatalarını görmeyip Samsunspor'un fikstür avantajı var yorumunu yapıyorlar.Neden bu programda açık seçik ortada olan Samsunsporumuz üzerindeki planlar görülmez?Hem Caner'in pozisyonuna penaltı diyorsunuz hem de hala bir art niyet olmadığını düşünüyorsunuz.

yönetici

Adnan Ölmez geç de olsa Samsunspor'a yapılanları bir bir anlattı,
oldukça da sert ama içten bir üslupla anlattı.

İnşallah bundan sonrası iyi olur daha da önemlisi hakemler bize kafayı iyice takmazlar. Oyuncularımız bundan sonra da var güçleriyle mücedele ederler. Adnan'ı ağlarken görünce benim de gözlerim doldu.

Serdar

adnan ölmezin konuşmasıyla ilgili yorumumu diğer başlığa yapmıştım ama,sanırım o başlığın içeriğindeki üslup yüzünden silinmiş.

adnan ölmez sporun içinden biri değil ve dolayısı ile acemiliği yüzünden baya bi sıkıntı yaşadık halen de yaşıyoruz.ismail başkan gibi gerekli yerlerde gerekli çıkışları yapamıyor ama ismail başkan da ismail başkan olmak için yıllarını verdi.
adnan  ölmezin gözyaşlarını görünce inanın bende hıçkırıklarla ağladım evdeki herkes ağladı,bu adamın samimiyetsiz olduğunu söyleyip küfür etmeyin bari arkadaşlar çok yazık.
yanlışları bende eleştiriyorum ama küfürü hak etmiyor.

bundan sonra elbirliği ile kalan maçları kazanarak düzlüğe çıkacağız inşallh.

oğuzhan55

Geçte olsa helal olsun başkana.Geç oldu ama güzel oldu.TRT koşullarında yapabileceği en iyi açıklamayı yaptı.Bundan sonra bize ya tam takarlar ya da tam doğru dürüst karar verirler.Neden malum federasyon başkanı geldikten sonra Samsunsporumuz aleyhine kararlar verilmeye başlandı?Bu neyin düşmanlığıdır?

Gurbetci Bülent

En sonunda baskanimiz da konustu , gec oldu ama konustu.
bakalim bundan sonraki haftalarda hakemlerin tavri neolacak.
degerli fzutbolcumuz adnan güngörü aglarkan gördügümde bende agladim , üzülme kocum aglamana gerek yok düssenizde düsmesinizde biz hep sizin yaninizdayiz.

salihcakir

öncelikle pozisyonu seyreden kimse özellikle son pozisyona penaltı değil diyemez demiyorda..sadece maçtan sonra bir kaç şuursuz kayserisporlu oyuncu ve ertugrul penaltı değil dedi..

bir pozisyon daha varmıs galiba. celilin düşürüldüğü; onu seyredemedik ekranlarda.anlatırsanız sevinirim.

gelelim maraton programındaki ermanın sinir bozucu tutumuna.. 3 hafta evvel sahada savas cıkaran, konyasporlu oyuncuyu öldürmeye tesebbüs eden diyarbakıspora korkusundan iki laf soylemeyen ve bu korkusuda haysiyetsizce belirten erman efendi bugun samsunspora yogun eleştiriler getiriyor; ve ligden düşürülmesi gerek diyor.. ne kadar sinir bozucu.. vurmak kırmak çözüm değil diyorlar ama öte yandan kendilerini vuran şahıslara laf soylemeye cekınıyorlar. velhasılı kelam ülkemizin her yanı balçık olmuş..

bu arada trtde gösterilmeyen yer kamerasının tesbit ettiği görüntüler varki çok güzeldi. futbolcularımızdaki hırsı ve yüreği görmek açısından oldukça değerliydi. serkan hüngür hüngür aglıyor ceyhuna sarılmıs. ceyhun onu omzuna alıyor. tolga sahada sinir kirizi yaşıyor yere yatıyor güçsüzce. sonra adnan; bizim adnan; samsunsporlu adnan görünüyor kameralarda. soyunma odasına giderken feryatlar içerisinde ağlıyor. zor ayakta duruyor. kendileri ağlıyor. ekranları başlarındaki samsunsporluları ve futbolseverleri de aglatıyor..

HELAL OLSUN...

salihcakir

Alıntı yapılan: "samsunkopat"
bir pozisyon daha varmıs galiba. celilin düşürüldüğü; onu seyredemedik ekranlarda.anlatırsanız sevinirim.

supporter

Alıntı yapılan: "samsunkopat"

sevgili samsunkopat ben karşı kale arkasında tezahürat yaparak maçı izlediğim için o pozisyonu göremedim anlatmak isterdim ama toplam üç pozisyon olduğu söyleniyor.

ama canere o son yapılan her yerden görülüyordu hakemin de görmemesi imkansızdı. ama ne oldu uçağa bindi istanbula gitti olan bizim puanlarımıza oldu!

Gurbetci Bülent

SERKAn CEYHUN ADNAn size aglatan bu mhk ve tff lanet olsun a..... k..... cocuklari.
sizin bir damla gözyasiniza kurban olalim biz üzülmeyin koclarim benim sizde bu istek hirs varken size ve bize hicbirsey olmaz.
Gün bugündür arkadaslar is bizim futbolcularimizi aglatmaya kadar vardi , birleselim kenetlenelim stadi tiklim tiklim dolduralim ve bu takimi ayakta tutalim

oğuzhan55

Bu göz yaşları gurursuz insanların anlayacağı göz yaşları değil.Çünkü onların gözlerini kapkara bir kin bürümüş ve Samsunspor'a karşı olan hiçbir haksızlığı görmiyorlar.Bu göz yaşlarını ancak gururlu Samsunspor camiası anlayabilir.Bu pozisyona penaltı değil diyenlerde zaten onların istediği düzenin olmasını isteyen insanlar.Hepsi aynı yolun yolcusu.

HELAL OLSUN SAMSUNSPOR SENİNLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR.SEN BİZE BU GURURU YAŞATTINYA ARTIK UTANMAYAN GURURSUZLAR VARSIN UTANMASIN.

yönetici

Bir de Kayseri başkanı şark kurnazlığı yapıp maç öncesi Kuddusi Müftüoğlu hakkında ihbarlar alıyoruz demişti.

Kuddusi belki de bu demecin de etkisinde kalarak yaptı bu soytarılıkları.. Ya da daha güçlü ihtimalle "kurulmuş" olarak geldi maça ve yapacağını yaptı.

İnşallah bu taraftarın sabrıyla ilerleyen haftalarda oynamazlar, yoksa bugün olanlardan çok daha kötü şeyler olabilir.

baha55

yapılanların en acı ve  zoruma giden tarafı ise adamlar yaptıklarını  yaptılar ettiler, olan  bize oldu kendi stadımızda  gözyaslarına bogulduk ama adamlar ucaga binip gitti, kimsenin umrunda değil...bizler ise gecenin su saati olmus yattıgmız yerden  uyku tutmayıp kalkıp siteye girip duygularımızı  dile  getiriyor  ve kahroluyoruz...yapılanlar  cok zoruma gidiyor. bu günkü olaya sampıyonluk iddası  bulunan fenere yapılsaydı kadiköy de ve  fener geri düşseydi acaba  ne olurdu  düşünemiyorum bileee...Ama  Allah  görsün sadece O görsün yeterr  :(((

55samsunlu55

Hakem polis aracıyla giderken bir vatandaş "neden polis arabasıyla gidiyorsunuz, kanun kaçağı mısınız?" diye bağırdı. kanun kaçağı değillerdi ama o.... çocuklarıydılar. resmen bizi paketleyip gönderiyorlar ve trt programında "federasyon hakkında biraz daha dikkatli konuşun" deniliyor. hele bilgin gökberk "samsun şehriyle samsunsporu karıştırmayın. samsunspor küme düşünce samsun'a bir şey olmaz." diyor. yani demek istiyor ki "sesinizi çıkarmayın, gidin pisi pisi 2.ligde oynayın. ne var bunda?" kel kafalı i..e için pek bir şey farketmiyor. fb, gs, bjk ve diyarbakır var önemli takım olarak.  gerisine ne olursa olsun. önemli mi?

ali ihsan

Bizim hakkımızı yiyen şerefsizlerin Allah cezasını versin.Bu kadar şahsiyetsiz ve ikiyüzlü hakemler olurmu be ,içlerinde hiç Allah korkusu yok mu bu şerefsizlerin.Sinirimden uyuyamadım Allah'ta onları uyutmasın inşallah.Ne yaparlarsa yapsınlar DÜŞMEYECEĞİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZ.
Gelelim teleligteki yorumlara kel kafalı kazmanın tekini yorumcu diye oturtmuşlar adam yorumdan başka herşey yapıyor.Kısacası trt suya sabuna dokunmuyor her zamanki gibi

oğuzhan55

Sözde tarafsız TRT'nin taraflı yayın anlayışı bir kez daha gösterdiki Samsunsporumuz üzerinde oynanan oyunlara göz yumulması gerektiği ve bu olayların üzerine gidilmemesi gerektiği vurgulandı resmen.Anlamadım madem başkanı doğru dürüst konuşturmayıp sözünü kesecektiniz neden çıkardınız programa?Eğer TRT ve Telelig programı olarak madem tarafsızsınız ve pozisyonlarda da Samsunspor'a haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz o zaman başkanla yapın bir program ve sorun bakalım "Neden Samsunspor'a karşı bu kadar hatalı kararlar veriliyor?" diye.Çünkü gerçek tarafsızlık bunu gerektirir.Güya Anadolu kulüplerini düşünüyormuş gibi başkanı formaliteden programa bağlayıp söylemesi gerekenleri söyletmemekle tarafsızlık falan olmaz.Bu da sözde tarafsız TRT'nin taraflı yayın anlatışını açkça gösteriyor.