Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

ender

Ben tanju diyorum.Basari icin cabaliyacaktir.Diger isimlerden farki basariya ac olmasi ve tabiki samsunlu.Bence yonetime bu konuda baski yapmaliyiz.

yönetici

Şu an gündemde olan teknik direktörler anket seçeneği olarak yukarıda, herkes kendi düşüncesine göre oyunu verirse burada yazan arkadaşların genel olarak istediği hocayı öğrenebiliriz..

dr_ahmet

benim fikrim rıdvan dilmen olmalı ama ben takımımı ve yönetim anlayışını tanıyosam sakıp özberk gelir. Taraftara heyecan getirecek kimi aldılar bugüne kadar. Sayılan hocalar içinde Rıdvan futbolu bilen ve bu takımı ligde bırakabilece tek futbol adamı...Saygılar

oğuzhan55

Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen şıkları genç olmaları yönüyle olursa faydalı olacak isimler.Tabii genç olmaları tecrübesiz bu takımı düşürür anlamına gelmez.Bence genç olmaları birşeyler yapmak adına daha gayretli olmalarını sağlayacaktır.Ama olursa ya Tanju Çolak ya da Rıdvan Dilmen olamalıdır.Tek tercihe kalırsa Rıdvan Dilmen düşündüklerini sahaya yansıtabilirse bence tercih ondan yana olmalıdır.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"rıdvan gelemez ntv ile büyük bir sözleşmesi var onun fesh etmesi imkansız o bakımdan rıdvan ı unutun

Evet teknik direktörler boşta oldukları zaman televizyonlarla yorumcu olarak anlaşıyorlar.Ama dediğin gibi Rıdvan Dilmen'in sözleşmesinin şartları ağır olabilir ama eğer bu takıma fayda getirileceğine inanılıyorsa artık burada da Samsunspor yönetimi devreye girmelidir.Herhalde Rıdvan'ı NTV'den transfer etmeyi gerçekleştirebilirler.Sonuçta bir kulüp yönetimi.Ama ne olursa olsun hayırlısı olsun.

Gurbetci Bülent

Benim fikrim
1-Tanju Colak
2-Ridvan Dilmen
3-Senol Günes

Benim yakin bir akrabam valilin yaninda calisiyordu ve tanju colak valinin yaninda samsunsporun teknik direktörü olmak istedigini ve bu takimi en az 2 sene sonra sampiyonluga oynatacagina söz vermisti , ve yönetimlen her konuda anlasmisti, ancak tanjunun bir istegi yerine getirilmedi tanju her konuda söz sahibi olmak istemisti transferlerde ve yönetimdede ve bu kabul edilmedi malesef , bu olay yaklasik 2,5 sene olmustu, hatta ilk sénesi para bile istemedi tanju.Bu konusmalari inanin hepsi dogru valilin yaninda calisan bir bayandan ögrendim.

RenTinRen

beyler tanju gelmezki bize, adama sormak lazım aslında
, çünkü yeni işlere yatırım fln yapmış diolardı

oğuzhan55

Bilmiyorum gerçekleşir mi ama bu isimler dışında yönetim takımı kurtarmak adına iyi bir sürpriz yapabilir mi?Beklenenin dışında bir isim gelebilir mi?Ama dediğim gibi kesin gözle bakıldığında takımı kurtaracağına inanılan bir isim.

beşnumara

ben ya sakıp hoca derim ya da bülent ünder derim  bunların haricinde  hüseyin kalparmış  rıdvanmış  tanjuymuş şenol güneşmiş alayı ... bu takıma samsunu basamak olarak kullanacak hoca lazım  değil :lol:

tankut

Bence de tanju gelsin yeni bir hava yakalarız. takımı da çok iyi tanıyor. Düşsek bile seneyede onla devam etmeli bizi banko tekrar çıkarır. Zaten tanju da yapmış olduğu hatalardan dolayı kendini ıspat etmek için ölüyo...

55samsunlu55

keşke bu istifa hikmet karaman boştayken gerçekleşseydi. bu işi en iyi yapacak hoca oydu bence... şimdiki durumda rıdvan veya rıza olabilir.

Forvetim

Yılmaz Vural olsa ne güzel olur ama Antalya'yı çalıştırıyor galiba, bu durumda bize faydalı olacak iki isim var diğerleri arıcadan farksız olur ve fayda getirmez bu dakikadan sonra kumar oynamayalım, ya Tanju ya da Rıdvan diyorum. Hayırlısı bakalım,,,

ali ihsan

Çok geç kaldık beyler.Ankara maçından sonra bu iş olsaydı bu durumda olmazdık.Ne yapalım yönetimin acemiliği.Bu saatten sonra yabancı hoca olmaz zaten.Bizi bu ateş çemberinden çıkarabilecek tecrübede birisi lazım eğer kafa olarak malatyada çok yıpranmamışsa bu isi Ziya Doğan dır.Takımı ateşleyecek hırs ve kararlılık bir tek onda var.Gerisi hikaye.İnşallah hayırlı olur.

Gurbetci Bülent

Ya Arkadaslar yönetim yücel uyari da istiyormus ya kafayi yicen ya, ne zaman bi teknik adam gitse yücel uyar geliyor ve daha kötü oluyoruz yücel uyar bizi nasil kiurtaracak.

sezer-55

Hiç kimse gelmesin kardeşim çıplak oynasınlar her maça çıplak çıksınlar dokuz maçın neyine adam. çıkıp adam gibi mücadele etsinler bu takımı ligde bıraksınlar. adam aramak bu zamanda lüks lüks. bu takımı bu hale getirenler utansın. Koskoca çınarı bu hale getirenler benim kadar uykusuzluk çekiyor mu acaba?
HAYDİ SAMSUNLUM KAYSERİ MAÇINA ÇOLUK ÇOCUK MAÇA
BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK.