Beşiktaş yenilgisinden sonra olaylar..

Başlatan supporter, 13 March 2006, 11:25:46

« önceki - sonraki »

supporter

Beşiktaş yenilgisinden sonra olaylar..

AlıntıSamsunspor'da Beşiktaş karşılaşması sonrasında önce Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca'ya tribünlerden tepkiler yükseldi.. Protestolara Samsunspor Yöneticisi Naci Pınar tepki gösterdi ve küfür eden taraftarların polis tarafından gözaltına alınmasını istedi.. Pınar'ın bu isteği ile ortam iyice gerginleşirken, taraftarlar bu kez yönetimi protesto etmeye başladı..

Olaylar stat dışına da taşarken, şeref tribünün bulunduğu bölüme gelen yaklaşık 1000 kadar Samsunsporlu, protestolarına burada da devam etti.. Taraftarların taşkınlık yapması üzerine Polis olaylara müdahale ederken, biber gazı kullandı.. Kullanılan gazdan bir çok polisinde etkilendiği gözlenirken, bayan Polis Öznur Değer'in yaşanan arbede sırasında sağ el bileği çıktı.. Değer Ambülansla hastaneye kaldırılırken, Jandarma ve Polis'e ait panzerler kalabalığa müdahale etti ve kalabalık dağıtıldı.

kartal55

bence samsunspor taraftarına yakışmadı.
güzel samsunu diyarbakıra dönüştürmeyelim

south_london

tepkisiz kalmayacağımızı sabrımızın kalmadığını söylemiştik...

yaman55

staddan çıkıyoruz resmen cezaevi gibi her tarafımız tellerle çevrili bu bardağı taşıran son damlaydı bundan sonra olacakların önüne kimse geçemez sanırım

samet

kimse hapsedemedi zaten...şunu söylim emniyete çok kıl kaptım herşeye karışıyo beni çok bunalttı...inşallah bidaha karşılaşmayız...herkez görevini yapsın...

supporter

Yönetim yenilgiden sonraki tepkileri önlemek için böyle ilkel usuller uygulayacağına yenilmemek için gerekenleri yapmayı bilse daha iyi olur.

bengülü

bencede geç kalınmış bir tepkidi takımda dayaklık birisi var oda ceyhun şerefsizi

Alemci İsmail

Yönetimda bazı karaktersiz insanlar kendini pretosto eden taraftarı stad dışına çıkartmaya çalışmış,bilet fiyatları yüksek,bunlar düşmek için çırpınıyor.Galiba içimizde Trabzonlular var hem de yönetimde kına yakarlar zamanı gelince...