Samsunspor Kulübü Bu Taraftarla Gurur Duysun

Başlatan Forvetim, 27 February 2006, 10:14:29

« önceki - sonraki »

Forvetim

Samsunsporun bizim gibi binlerce centilmen ve sadık taraftarı olduğu için, böyle bi maçtan sonra dahi taşkınlık yapmadığı ve sinirlerine hakim oldukları için, yine de takımına, kulübüne ve yöneticilerine saygılı oldukları için, sabırla 90 dk. bir tek kötü davranış sergilemeden tezahüratta bulunarak destek verdikleri için bu taraftarın önünde saygıyla eğilmelidir. D.bakır taraftarını izlediler mi? görsünler şimdi bizi ve kıymetimizi anlasınlar, Adapazarı'nda otururken Sakaryasporun bir sempatizanı olarak yıllarca maçlarına gittim, futbolcularını tekme tokat döven taraftarı orda gördüm, Erol Aksoy kulüp başkanıyken arabasının içinde aracı paramparça edilirken çevik kuvvet desteğiyle canını zor kurtardığını gördüm, kulüp binasının kaldırım taşlarıyla sopalarla yerle bir edildiğini gördüm, yöneticilerin Adapazarı dışına kaçıp günlerce dönemediğini, kulübün günlerce polis korumasına alındığını, futbolcuların evlerinden bakkala çıkamaz hale geldiklerini çok okudum çok duydum, işte bu örneklerden işaretle Bu Kulübümüz Bu Taraftara Saygı Duysun ve takıma çeki düzen versin,,,FUTBOLCULARLA TOPLU HALDE KONUŞSUNLAR, GİDİŞATI TARTIŞSINLAR ÇÖZÜM BULSUNLAR (BUNUN İÇİN YÖNETİMDELER BENİM GİBİ MAÇ İZLEMEYE GELMESİNLER) Bence Bu Liglerin en centilmen taraftarı da Samsunspor Taraftarıdır. BU KADAR,,,

jean

taraftara kimsenin birsey deme hakki yok zaten elinden geleni yapiyor 5-0 fb macinda bile o kadar pahalli olmasina ragmen bilet alip maca geldiler deplasmanalara gidiyorlar hersey futbolcularin elinde ne yapip edip ligde kalmalari lazim

south_london

artık bizimde sabrımız kalmadı bundan sonra olucaklar için çok geç

supporter

başkanın açıklamalarında bir sürü yanlışlık var. tamam kulübü aldın zor bir ekonomik ortamda aldın ama bu kulübün geçmişiyle savaşmaya kalkıp önce birçok insanın sempatisi kaybettin. sonra taraftarla uğraşıyorsun, taraftar da sonuçlar iyi olmadıkça seninle uğraşıyor. yöneticilik bunları kaldırmayı da gerektiriyor.

şimdi birlik beraberlik zamanı deyip istanbul deplasmanına Samsundan taraftar akmasını sağlamaya çalışmakla işe başlamak varken, moralleri yükseltmek varken böyle mesajlar vermek işi daha zorlaştırmıyor mu sayın başkanım?

samet

artık bundan sonra bizde yıkıp kıracağız böyle olmuyo herkeze anladığı dilden konuşcaz...

supporter

samet sonuçta yakıp yıkmak şu anda bize bir şey kazandırmaz bak diyarbakırlılar sahaya indi o hızla ikinci ligi boylayacaklar. haftalarca kendi şehirlerinde oynmayacaklar. biz yine sabrımızı korumalıyız ama böyle yanlış mesajlar da verilmemeli. sonra başkanın gazetesi olan haberde kaleci kerem'in golde hatası yok deniliyor. siyah beyaz gibi gösterilemeye çalışılıyor. gazetede taraftar protestosu sırasında "polisin geç müdahale etmesi" eleştiriliyor. böyle şeyler yanlış. bu senin taraftarın. inşallah son bulur bunlar

samet

Alıntı yapılan: "supporter"samet sonuçta yakıp yıkmak şu anda bize bir şey kazandırmaz bak diyarbakırlılar sahaya indi o hızla ikinci ligi boylayacaklar. haftalarca kendi şehirlerinde oynmayacaklar. biz yine sabrımızı korumalıyız ama böyle yanlış mesajlar da verilmemeli. sonra başkanın gazetesi olan haberde kaleci kerem'in golde hatası yok deniliyor. siyah beyaz gibi gösterilemeye çalışılıyor. gazetede taraftar protestosu sırasında "polisin geç müdahale etmesi" eleştiriliyor. böyle şeyler yanlış. bu senin taraftarın. inşallah son bulur bunlar
kardeş ben zten düşersek diyom yoksa yapardık yani...

recai

carsambali55

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu sene o kadar iyi bir taraftarımız yok.ben ankarada samsunspor maçlarına gidiyorum(senede 3 tane).samsuna geldiğimdede maçlara gidiyorum.ankarada taraftar daha fazla bağiriyor.samsundakiler çekirdek çitletiyor.takıma  fazla destek verdiği falanda yok,denizlinin antepin seyircisi giib olmuşuz malesef.

kral_samsunspor55

SAMSUNspor bu ligden düşmez zaten bu taraftar olsun yeter...

samet

Alıntı yapılan: "recai"yap yap.. aferin!! madalya takarlar..
bilmiyom ne takarlarda bu şartlarda küme düşersek biz ne takcağımızı çok iyi biliyoz...

King Of The North

çarşambalı55 kardeş sözlerine katılıyorum harfiyen,Ankara'da şov yaptığımızı söyleyenler dahi oluyor ama yine en büyük destek Samsundan gelen kardeşlerimizden oluyor bizimki susamışlık gibi birşey doyamıyoruz Samsunsporumuza.

timofte

Stada gelen Samsunspor taraftarı bu eziyetleri hak etmiyor.

Bunlar her hafta, her maçta oluyor. Normal yola kafes yaptırıp insanları maç sonrasında balçıkta yürümeye mecbur etmenin hiçbir anlamı yok.

Güvenlik için daha mantıklı ve insancıl çözümler bulunmalı!

bengülü

Alıntı yapılan: "timofte"Stada gelen Samsunspor taraftarı bu eziyetleri hak etmiyor.

Bunlar her hafta, her maçta oluyor. Normal yola kafes yaptırıp insanları maç sonrasında balçıkta yürümeye mecbur etmenin hiçbir anlamı yok.

Güvenlik için daha mantıklı ve insancıl çözümler bulunmalı!

rezillik rezalet kepazelik kendi taraftarına bu yapılırmı sanki samsunspor seyircisi deplasmanda gibi yazıklar olsun bu eziyet yapılırmı

bluegreen55

sanki içimizdeki düşmanlar samsunspor sevgisini yok etmek için yeni yetişen nesilin bu coşkuyu değilde rezaletleri yaşayarak maça gelmekten ve samsunspordan soğumalarınnı sağlıyolar...ciddi bir tehlike aslında küçük yaşta o stada gelen çocuklarıngüzel anılarla ayrılması gerekir.