Beyler stadta Samsunspor'la ilgili pankartlar nerde?

Başlatan tunç güvenoðlu, 23 February 2006, 13:51:56

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

beyler samsun 19 mayıs stadında gurup ismleri yada ilçe isimleri hariç oyle ahım şahım pek samsunsporla ilgili ne bir pankart nede bir yazı var olanlarda çok ufak haydi gruplar kendi isimleriniz haricinde samsunsporla ilgili pankartlar yaptıralım stadı aynı istanbuldaki stadlar gibi yapalım. bu arada ılk once senden başlayalım diyorsanız da yazın ne ıstıyorsanız ben yaptırıp göndereyim.

baha55

SAMSUN ORDU RİZE, İSTANBULA YOK VİZE...

arkadaslar herkez  aklına geleni yazsın ve sonra karar verelim.

jean

oğuzhan55

piyanist

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"tellere samsunda pankart asmak yasak oldugu için sadece grupların pankartına izin var yoksa şirinlerin 10 tane pankartı var

Malesef Arkadaşlar Öyle Bir Problemimiz Var.Pankart Sorun Değilde Asmak Yasak

tunç güvenoðlu

onu zaten bılıyorumda asıl soruma gelıyorum sımdı o zaman ıstanbul stadlarında boy boy pankartların işi ne samsuna yada anadoluya yazsakta istanbula serbest mi ve tellere asılması yasak ama yere serılebılır beton olan bölümede mi asılmaz

south_london

asıyoruz zaten kale arkasında.alem  duysun kral samsun :wink:

King Of The North

TUNCANO kardeş ben de Ankarada'yım ama samsunsporla ilgili fazla bir etkinliğe rastlamadım hiç,sen bu konuyla ilgileniyorsun galiba ve de sıkı bir Samsunsporlusun anladığım kadarıyla.Herhangi bir faaliyet olursa her zaman geliriz bilgilendirirsen memnun olurum.

King Of The North

kral_samsunspor55

Fırtına Öncesi SesSizlik Uzun Sürdü Haydi Çak Şimşeğim...NoT:ALINTIDIR.

akınyılmaz