Hakemlere karşı yönetimimiz ne yapıyor?

Başlatan tunç güvenoðlu, 20 February 2006, 14:40:32

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

BEYLER SİZCE BU HAKEM BOZUNTULARINA KARŞI YÖNETİM BİR SEY YAPIYORMU YAPIYORSA NELER YAPIYORLAR

yönetici

Alıntı yapılan: "Adnan Ölmez"Başkan Adnan Ölmez, Vestel Manisaspor karşısında galibiyeti hakedecek bir futbol sergilemediklerini söyledi. Başkan Adnan Ölmez, Vestel Manisaspor karşısında alınan farklı mağlubiyete çok üzüldüğünü söyledi. Karşılaşma boyunca Samsunspor kimliğinden uzak bir futbol sergilediklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Ölmez, "Sergilediğimiz futbolla kazanmamız kolay olmayacaktı. Sonuçtada sahadan yenilgiyle ayrıldık. En kısa sürede toparlanıp, iyi bir çıkış yakalamalıyız" diye konuştu.

Başkan hangi maçı izledi bunun dışında bir şey söyledi mi söylemedi mi bilmiyorum ama ortalığı ayağa kaldırmak gerekirken "iyi oynamadığımızı" söylemesini anlamak zor..

tunç güvenoðlu

Ben de işte bunu diyorum en ufak bir tepki yok anlamak mümkün değil

jean

evet tepkisini ortaya koymak zorunda baska turlu gundem olmaz unutulur gidilir

south_london

yönetime bırakmayalım o zaman kendimiz koyalım tepkimizi.

piyanist

Ya Evet Bugün Sitenin Sayfasınada Baktım Kimse Rezaletten Bahsetmiyor Ben Bi Ara Demiştim ki:Futbolcular,Yöneticiler Gidicidir.Tek Kalıcı Olan Samsunspor Camiası Ve BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARIDIR.

Sanki Bu Adamlar Görmüyor Gibide Geldi Bana.İyi Bir Konuya Değinmişsin.Biz Koyalım Tepkimizi

Saygılarımla

Clint_Eastwood

Yönetim sessiz kalıyor evet ama ya milletvekilleri neden tepki göstermiyor, bir basın açıklaması neden yapmıyorlar? Bu hafta oynanacak Ankara maçına tüm milletvekilleri neden gelmesinler? Yazık çok yazık!!!

samet

2000 taraftarla bu iş olcak değil hani millet vekilleri hani üst düzey yöneticiler neden fedarasyona baskı yapmıyorlar.hep biz yapıyoz taraftar dernekleri...bi iki hakem kafası yarsak bu işi hallederiz...böyle olmıcak...

piyanist

Alıntı yapılan: "samet"2000 taraftarla bu iş olcak değil hani millet vekilleri hani üst düzey yöneticiler neden fedarasyona baskı yapmıyorlar.hep biz yapıyoz taraftar dernekleri...bi iki hakem kafası yarsak bu işi hallederiz...böyle olmıcak...

Yaralım Anasını S.çocuklarını Zindan Edelim Ey Samsunun Önde Gelenleri İş İşten Geçtikten Sonramı buı Takıma Sahip çıkacaksınız

kadir55ist

selam
arkadaşlar durumumuz gerçekten kötü ama sağa sola salsırarak bişey halledeceğimizi sanmıyorum.
keskin sirke küpüne zarar derler.
bizim daha değişik şekillerde samsunumuza faydalı olmamız gerekiyor.
belki kimse sahip çıkmıyor olabilir ama bizde bırakırsak bizde kırar dökersek sonumuz ne olur kestirmek zor arkadaşlar artık savaşlar bile kavga dövüşle kazanılmıyor.
belki biz sahada engelleniyoruz ama gün gelir bizde saha dışında akıl oyunlarıyla onların silahlarıyla onları vurabiliriz.

ercaniklist

Alıntı yapılan: "jean"evet tepkisini ortaya koymak zorunda baska turlu gundem olmaz unutulur gidilir

aynen öle oldu fener maçı unutuldu gitti.

supporter

yönetim malesef anlaşılmaz biçimde susuyor hadi hayırlısı artık bir haksızlığa daha uğrarsak artık onlar sussa da taraftar olarak gereken tepkiyi veririz bu iş çocuk oyuncağı değil hiç kimse Samsunspor'un kaderiyle oynayamaz. dün sanırım yönetici engin uzun da nihayet bu hakem olayları hakkında bir basın açıklaması yapmış

King Of The North

Ben ciddi ciddi hazmedemiyorum başkanın ve t.diredtörün hakemler hakkında konuşmamasını,acaba siz konuşmayın biz sonraki maçlarda hallederiz mi dedi birileri!
Tepkiyi en iyi taraftar koyacak en 10000 kişi aynı ağızdan bağıracak hakem bile altına s......