Kara liste

Başlatan tuzlalı, 20 February 2006, 12:19:48

« önceki - sonraki »

tuzlalı

Yazın bunları bir kenara.

Serdar kanıbozuğun fener maçı katli

İsmet arıza nın vestelspor maçı tavrı.

Vestelsporun yavşak taraftarının Samsun kümeye diye bağırmaları.

Ertuğrul (sağlam hain in) kayseri maçındaki hırsı ve mutluluğu, hurma şerefsizininde tabii

Aklınıza gelenleri ekleyin böyle bir kara defter tutalım hiçbirşeyin hesabı ortada kalmasın. Samsuna ve Samsunspora yapılan yanlışlar cevapsız kalmasın. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

south_london

dostumuz yok düşmanımız çok.

55samsunlu55

yaklaşık üç sene önce selçuk dereli denilen it, attığımız üç golün ikisini saymamış, rakip takımın faüllerine es geçmiş, bizim faüllerimizi sürekli kartla cezalandırmış, celile haksız kırmızı kart göstermiş, sonuçta kolumuzu kanadımızı kırıp en az 3 farkla kazanacağımız maçı 2-1 kaybetmemize neden olmuştu. o maçı statta izlemiş ve şaşkınlıktan donakalmıştım. Allah topunun belasını versin.

jean

ts maci vardi serefsiz sadik ilhan en rahat alacagimiz maci rumlara verdi resmen

tunç güvenoðlu

Beyler Ergül Yücedağ şerefsizini ne çabuk unuttunuz şimdi bu zavallı şahsiyet ne iş yapar bliyor musunuz hakem gözlemcisi olmuş yani paye almış

Clint_Eastwood

1) Samsunspor-Fb paf maçında, yan saha çim stadında Fb paf takımı gol atınca çılgın gibi sevinen top toplayıcı çocuklar. (Eminim Samsun doğumludurlar)

2) Fb yiÇarşamba havaalanında karşılayıp GFB 55 pankartı açan İstanbul yalakaları. ( 55 Samsun demektir, Samsun sembolüdür, bunu kullanıp yakalalık yapamazsınız!)

3) Sözde 3 büyükler şampiyon olunca, Samsun sokaklarında tur atanlar, bayrak asanlar. ( Unutmayın burası Samsun!)

4) Samsunspor-Ts maçında, Ts gol yediğinde morali bozulan ve şeref türibüninde Ts yi destekleyen ama Samsunspor yönetiminde olanlar ( Yazık size!)

5) Yerel yönetimlerdeki Ts kökenli belediye başkanları, Gazi Bel. Sporlu oyuncuların parasını vermeyen ve gruptaki Ts takımlarına sempati duymak (Bu takım 2.lig de çıkabilirdi bu sene)

6)Türkiye genelinde Samsun Lobisi oluşturamayan, Samsunspor'un hakkını savunmayan milletvekilleri. (Samsun halkı bunu unutmayacak!!!)

jean

3 sene once samsunspor-bjk paf macinda bjk gol attimi gol diye sevinen cok taraftar vardi alayi serefsiz kimligi samsun tutugu takim baska yaziklar olsun

piyanist

Sevgili Adminden Ricam Lütfen Bu Konu Sabitsensin

bengülü

yazıklar olsun türk futboluna futbol değilde mafya olmuş artık başka hiç birşey demiyorum
sadece yazıklar olsunn !!!!

kartal55

hangisini yazalım

samet

alayına isyan gerektiğinde her türlü...biz taraftar olarak birbirimizi bırakmayalım yeter...samsunun samsundan başka dostu yok...çok gurbete giden biri olarak rahatlıkla söyleyebiliyorum...

King Of The North

1)12-13 yıl önce 3.sıradayken trabzonla oynadığımız maçta 5 penaltımızı vermeyen Arçil'in artistik bir hareketle 85.dakkada kendini yere atınca penaltı veren yediği ekmek çarpsın ERGÜL YÜCEDAĞ adındaki  insan müsvettesini unutamıyorum.
(seyirci sahaya indi,3 puanımız silindi,hükmen 3-0 mağlup sayıldık,3 maç sahamız kapandı)
2)Bu Samsunlu çocukların İstanbul takımlarının tutma sebebi aileleridir bence çünkü çocuğa ne verirsen onu alır.
3)Bazı Belediye Başkanlarının kendini Samsunlu gibi görmemeleri ve seçmenin bu yönde baskısı olmaması.

55samsunlu55

Samsun'un cadde ve sokaklarında utanmadan 55 FB veya 55 GS plakalı araçlarla dolaşanlar.

baha55

selam arkadaslar ...bu kara liste olayı aslında hiç tasvip edilmemesi gereken ama , günümüz futbolunda artık zaman bunu gerektiriyo..sanırım trabrumun böyle bi kara listeleri var ve bunlara spor yazarları dahil  ve onları  sehire sokmuyolar maçlara falan..otellere  falan almıyolar diye düşünüyorum.. bizimde kara listedeki sözde spor yazarların basında KAZIMKANAT SEREFSİZİ GELSİN

south_london

ağzından sular akarak samsun kümeye diye bağıran gsnin zengin piç taraftarı