İşte Kalecimiz : Maksic

Başlatan piyanist, 17 February 2006, 20:49:33

« önceki - sonraki »

piyanist

Biz de Kerem ile rekabet içindeyiz. Kerem son haftalarda çok iyi bir performans sergilediği için kaleyi kaptı. Gerçekten genç ve yetenekli bir kaleci. Bunu hiç dert etmiyorum. Benim tek yapacağım iş çok çalışıp kaleyi devralmaktır" dedi. Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradıklarını dile getiren Maksic, "Özellikle Kerem'e yapılan beni çok üzdü. Hiçbir suçu olmadığı halde kırmızı kart gördü. Şimdi (Bu durum Maksic'e yaradı) diyenler olabilir. Keşke Kerem kart görmeseydi de ben yine yedek kalsaydım. Fırsatçı değilim, kale kimin hakkıysa o geçsin. Önemli olan takımın başarısıdır" diye konuştu.

Arkadaşlar İşte Maksic.Helal Olsun Sana Maksic.Sana Bir Kere Daha Teşekkür.Herkezin Örnek Alması Gerektiyor Diye Düşünüyorum.Maksic Zaten Kısa Zamanda Takıma Uyum Sağladı.Türkçeyi Bile Öğrendi Antalya Kampında Ah Be Maksic Niye Daha Önce Gelmedin?

Arkadaşlar Maksic Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

oğuzhan55

Kerem'in özellikle Maksiç'in transferinin ardından gösterdiği performansı herşeyden önce söylemek gerekir.Bence bu Maksiç'in takıma kazandırdığı ilk etkinliğidir.Zaten fb maçında da yediği gollerde hatası olmadığı gibi 1 dakika bile ısınmadan kurtardığı penaltı atışıda iyi bir kaleci olduğunu gösterir.Eğer Kerem de böyle devam ederse kalede ilk yarıda yaşadığımız korkuyu yaşamayız gibi görünüyor.Yani inşallah Maksiç bize baya faydalı olacaktır.

jean

cok cenabet bir kaleci bu kerem kaleci aldik yeni ona guvenemeyip simdide form yakaladi nakalim ne olacak maksici koysak kereme yazik olacak genc kaleci keremi koysak maksice o kadar para verdik  cok karisik bir durum ama kim iyiye o gecsin kaleye

tuzlalı

Bence geç kalınmadan kale maksice teslim edilmelidir. Keremi kazanmaya uğraşmanın anlamı yok. Kale çok önemli bir mevkii. Kaleci sahayı en iyi gören ve takım arkadaşlarını bu konuda uyarılarıyla organize eden, yeri geldiğinde takımı ateşleyebilecek önder bir oyuncu olmalı. Takımına bu konuda güven vermeli. Maksiç kaliteli bir kaleci. Kaledeki karizmazı yeter. Akdeniz kupasında Maksiçin türkçe olarak takım arkadaşlarına uyarılarda bulunduğu söyleniyor. fener maçında da aynı şeyleri yaşadık. Yenilen 5 gole rağmen herkez tarafından takdir edilmiş bir kaleciyi saha kenarında bekletmek ahmaklık. Bir an evvel kaleye Maksiçin monte edilmesi şart. Tüm takım adına.

timofte

sevgili tuzlalı sana katılıyorum, kale çok önemli bir mevkii. ilk yarıda bu yüzden ne puanlar kaybetiğimiz de ortada. allum ve kerem bizi çok sıkıntıya sokmuşlardı. kalede muhakkak istikrar olması gerekiyor. Maksic karizması ve kalitesi de belli olan bir kaleci. timofte'den bu yana ilk defa bir futbolcuda böyle bir içtenlik gözlemliyorum. kaleye monte etme konusunda daha fazla zaman kaybetmemek gerek bence de. araba devrilince yol gösteren çok olur, bunu yapmak için hesapta olmayan bir puan kaybı yaşamayı beklemek şart mı?

Rentboy

keremin performansı iyiymiş bu tartışılır.ama ne kadar performansı yüksek olursa olsun bir ruh olmalı bence.sivas maçında topa hamle yapmaya korkar tavırları beni çok korkutmuştu.bencede bir an önce maksic kaleye geçmeli.bence daha yürekten savaş verecektir maksic kalede...

yönetici

Dejan Maksic Süper Ligde haftalar sonra ilk kez Galatasaray deplasmanında forma şansı buldu.

ali ihsan

Gerçekten çok kaliteli bir kaleci.Gs maçında yaptığı kurtarışlar özellikle Ümit karanın yakın mesafeden şutunu enfes çıkardı.

kral_samsunspor55

dejan maksic güzel bir kaleci  yaa bide ali uyanık vardı o nerede? gitti mi

yirmiuc

tunç güvenoðlu

besiktas macinda 3 goldede masic in buyuk hatasi var hep kaoattigi yerden yedi golleri. sanki allum yine kalede idi