SAMSUNSPORUMUZ - fenerbahçe

Başlatan salihcakir, 05 February 2006, 21:42:34

« önceki - sonraki »

ks1966

Tum anadolu ayaklanıp bunları pislikleri ligden temizlemediği sure rahat yok... :evil:

radikal-fma

selam büyük samsunspor'un büyük taraftarı! söylenebilecek bir şey yok. zaman icraat zamanı sinsi sinsi çalışıp geleceği düşünmenin  vakti. bu saltanatı yıkmamız lazım.

jean

kayserisporlu suradan bi gidermisin zaten stres icindeyiz hakem maci katletmis bide forumda baska taraftar gormeye gerek yok sen sitene git burasi samsunsporun sitesi sana ve diger takimin taraftarlarina yer yok

cem and naz55

stattan ağlayarak çıktım yazıklar olsun böyle adaletin böyle ligin ALLAH belasını versin

ender

Okuyorum yazarlari ve igreniyorum.Bu olay olmasada fb yenermis ne gerek varmis ayipmis.Serefsizler ozur kabahattan buyuk.Nasil bir toplumuz biz.Hic adam olma ihtimalimiz yok.

yönetici

Alıntı yapılan: "jean"kayserisporlu suradan bi gidermisin zaten stres icindeyiz hakem maci katletmis bide forumda baska taraftar gormeye gerek yok sen sitene git burasi samsunsporun sitesi sana ve diger takimin taraftarlarina yer yok

jean bizim üzüntümüzü paylaşan dahası Samsunspor hakkında hiçbir olumsuz yazı yazmayan anadolu takımı taraftarları bu forumda yazabiliyor. bu şekilde kovmak bize yakışmaz

kadir55ist

selam
arkadaşlar maç bitti olan bize oldu ama medyamızda öyle yazarlar varki ne desek boş sanki.
doğru yalakalık ,şerefsizlik parayla değil onlarda nasıl yalasak diye bir ton saçmalık yazmışlar.
böyle onursuz futbolcu,hakem,yazar,teknik kadro,yönetimler olduğu sürece herhalde biz daha çok sövecez.

ngonge

yahu ne okuyorsunuz, ne kıymet veriyorsunuz bu fbli spor yazarlarına?

bunların ortak noktaları babalarının belli olmaması. ondan fb ye dayamışlar kendilerini, öyle yaşayıp gidiyorlar...

jean

bu istanbul takimlari hep boyle zaten medyasi hakemi fedarasyonu hepsinin ortak noktasi i.. olmalari hakemde hata var tabiki asil kufuru nobre istiyor

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Görmesi gerekenler görecek herşeyi.Öyle kolay mı Samsunspor'u Samsun'da yenmek.Başka takımlar hakkında konuşmak istemem ama kimse Samsunsporumuzdan fb gibi voleybol takımı diye söz etmiyor.Bunu da herkes bilsin.Bu el, kol oyunları olursa umarım hakem bunları görür.Ama öyle ya da böyle herşeye rağmen herkese rağmen Samsunsporumuz bu maçı alacak ve herkes bizi konuşacak.

Maçtan önce yazdığım mesajımda fb den bir oyun beklediğimi söylemiştim.Ama hakemin bunları görmesini de istemiştim.fb yine oyunlarına devam etti hem de oyunlarının baş aktörü nobre yine sahnedeydi.Tabii hakemde fb ye yine göz yumdu.Bu işin hatası falan olmaz.Allah belanızı versin.

ngonge

maksiç e de ilk maçında yazık oldu. ama iyi kaleci olduğu belli. umarım morali bozulmaz.

bu arada keremi bunca zamandır  beğenmiyorduk,ilk defa kanım ısındı açıklamalarındaki samimiyetinden sonra.

nobre nin pozisyonunda adam kaçıran gene tolga. bu adam çok zararlı, diğer maçlarda da gördük...

e.arıca ya kızgınım. en iyi oyuncumuz celil i çıkartması çok yanlıştı. belki onun da kırmızı görmesinden korktu.
ayrıca takımı hiç motive etmek gibi bir derdi olmadı. 10 kişi de olsa devre arasında takımı ateşleyip en azından mücadeleye sevkedebilirdi.

jean

maksicin iyi kaleci oldugu belli 5 goldede hatasi yok son golde biraz sansizdi penaltiyida kuratrdi iki tane poziyonuda kurtardi yapacagi birsey yoktu dunyanin en iyi kalecisi gelse dun o kadar yerdi zaten

oğuzhan55

Gerçekten oyunda kaldığı süre içersinde Kerem de elinden geleni yaptı.Baya hırs gelmiş gibi görünüyor.Maksiç de ısınmadan hiç beklenmedik bir anda keleye geçti ve penaltı kurtardı.Bence Maksiç'in bu maçtaki performansını değerlendirmek açısından hiç ısınmadan kurtardığı bu penaltıyı dikkate almak yeterli olacaktır.İnşallah her iki kalecimizde bundan sonra aynı performansı gösterirler.

salihcakir

maçtan sonraki üzüntümden, hayal kırıklığımdan, hırsımdan ve umutsuzluğumdan ötürü yazımı bugüne bıraktım.

üzüntüm maçın skorunaydı tabiki. hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. herkes gibi bende bu maçta fenerbahçenin namağlupluk ünvanını elinden alacağımızı düşünüyordum. iki-üç haftadır gözle görülen bir şekilde yükselmiş form grafiğimiz,oyuncularımızdaki birlik beraberlik bizleri daha da umutlandırıyordu. böylesi umutlar beslediğimiz bir maç sonrası tabelaya yansıyan bu netice gerçekten üzücüydü.

hayal kırıklığımın nedeni de maçtan önce kendisine çok güvendiğim ve bunuda burada beyan ettiğim hakem  serdar tatlıydı. ne acıdırki serdar tatlı benim daha doğrusu bizim bildiğimiz gibi değildi.beklediğimiz gibi çıkmadı. pozisyona hem uzak kaldı hemde buna rağmen herhangi bir hakeminden hiç bir şekilde yardım istemedi. emin tavırlarıyla koştu koştu koştu, geldi ve maçı katletti. nobre sahtekarının son ödüllendiricisi serdar tatlı, son kurbanı da samsunsporumuz oldu.

hırsım sahtekar nobre başta olmak üzere, pislik fenerbahçelilereydi. pisliktiler, çünkü kazanmak için bütün iyi değerlerden ödün verebilen, onursuzca galibiyetleriyle sadece sahte olabilecek mutluluklar yaşamaktan haz alan kimselerdi. bundan önce de bu terbiyesizliklerinden ötürü rize, konya ve erciyes takımları mağdur olmuşlar ama o dönemde de spor kamuoyunun bir kez daha  kulakları sağır kalpleri taş kesilmişti. artık iğreniyorum tüm fenerbahçelilerden. yahu neden diğerlerinin ne suçu var diye serzenişte bulunanlar olabilirler. onlarda içlerindeki terbiyesizlerle beraber yedikleri, beraber içtikleri, beraber gezdikleri ve en önemlisi de  beraber sevindikleri için suçlular.

umutsuzum. türk futbolundan da ümidi kesmeye başladım. boş hayaller beslemekten bitap düştüm. her geçen gün, yok birgün bu devran tersine dönecek söylemini daha kısık sesle söylemeye başladım. artık bu söylemden de vazgeçiyorum. bu ümitsizliğim nedeni de etrafımızı sarmış, makam, mevki sahibi olmuş, futbolumuzu yönlendiren futbol cahilleri. dün büyük bir umutla takip ettiğim tüm programlarda, çeşitli gazete ve sitelerden okuduğum tüm köşe yazılarında türk futbolunun artık umutsuz bir vaka olduğunu anladım. altan tanrıkulu, erman toroğlu, ntv spikerleri(güntekin  ve barbarosdu sanırım), bir parça cnn spikerleri(özellikle oradaki bayan) hariç türk futbolunu diğer çıkarlarından önde tutan kimselere rastlayamadık. sayıları gerçekten az. ortalık holigan yazarlarla dolmuş durumda. bir başka konu başlığı altında zaten irdelenen ercan saatçi terbiyesizi benimde okuduklarım içinde en holiganıydı. bir de hulki ilgün tabiki. şimdi zikrettikleri burada yazıp hem benim hemde sizlerin morali bozmak istemiyorum. özellikle ntv spikerlerinin bugün artık maçı, skoru değilde futbolumuzun geleceğini, fair playi ve  nobrenin emek hırsızlığını konuşmak istemesine rağmen akşam bölümünde rıdvanın, gündüz bölümünde de ismini bilmediğim bir fenerli holigan yazarın takındığı tavırlar bizi olduğu gibi ntv'lileride umutsuzluğa itti. maalesef.

son not: ngonge'nin dediklerine katılıyorum. futbolcularımız her ne kadar 10 kişide kalsa, moral motivasyon olarak bu kötü kararla ne kadar da oyundan düşse, daha iyi mücadele etmeleri gerekirdi. bunu erdoğan arıca da maçtan sonra basın toplantısında dile getirdi zaten. o da aslında istediği mücadeleyi sahada görememişti. maçtan sonra basın mensupları arasından yükselen sesse(soruyu hatırlarsınız) artık basın haysiyetsizliğinde son nokta dedirtti.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "samsunkopat"son not: ngonge'nin dediklerine katılıyorum. futbolcularımız her ne kadar 10 kişide kalsa, moral motivasyon olarak bu kötü kararla ne kadar da oyundan düşse, daha iyi mücadele etmeleri gerekirdi. bunu erdoğan arıca da maçtan sonra basın toplantısında dile getirdi zaten. o da aslında istediği mücadeleyi sahada görememişti. maçtan sonra basın mensupları arasından yükselen sesse(soruyu hatırlarsınız) artık basın haysiyetsizliğinde son nokta dedirtti.

Diğer bütün yazdıklarına aynen katılılıyorum.Ancak şöyle yorumlarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Rakibiniz bir İstanbul takımı defansif oynayarak kapanıp adam kaçırmamayı düşünüyorsunuz.Sahaya bu yüzden tek forvet çıkmışsınız ve kafanızda maçı 11 kişiyle bitireceğiniz düşüncesiyle bir sistem oturtmuşsunuz.20 dakika rakibe defansif olarak istediğiniz oyunu oynuyorsunuz ama ne oluyorsa herşey kırmızı kart görüldükten sonra oluyor ve üstelik bu kart tamamen haksız yere olduğu açıkça ortada bundan bütün futbolcular emin.Bana göre ne kadar motive olursan ol karşındaki sanatçılığıda iyi olan yıldız oyuncuları olan büyük bir takım ise sahada rakip adına boşta kalan bir oyuncu bile herşeyi alt üst etmeye yeter.
Naçizane düşüncelerim bunlar.