SAMSUNSPORUMUZ - fenerbahçe

Başlatan salihcakir, 05 February 2006, 21:42:34

« önceki - sonraki »

Ladikli

arkadaşlar;bu kaleciler madem bukadar iyilerdi ilk yarıdaki saçma sapan golleri kim yedi.şimdi bunları tartışmanın gereği yok.kalede kim olursa olsun bu akşamki maçımızı kazanalımda gerisi önemli değil.türkiye gazetesinin spor sayfasında 3-5 tane kendini bilmez havalanına gitmiş onların resmi var.neyapmaya çalışıyolar anlamak imkansız.acaba bu adamlar istanbula hiç maça gittiler mi?kaç kere gittiler?gitseler bile bunların yüzüne kim bakar kim tanır?neyse biz gerekli cevabı sahada en iyi şekilde vereceğiz inşallah.

ks1966

Bizler anadolu takımlarının basarılarına sevinip basarısızlıklarına uzulen kımselerız, televizyondan maç seyredip bizans takımını kendi sehrinin takımına karsı tutan senede sadece bir ya da iki kere stadda izleyip futbol sever olduğunu iddia edenleri anlamayanlarız, biz istanbul özentisi değiliz....
Saat 19:00 da yurekten samsunsporu destekleyecez haydi samsun göster gucunu... :wink:

ngonge

fb liler hala havalarda uçuyor. yok 3 4 tane atar rahat kazanırız v.s.

içimde bi his fena patlayacaklar diyor...

kartal55

jean

fat55 arkadasimiza hayirli teskereler istanbuldan yuzun guler umarim bizimde paristen

kadir55ist

selam
arkadaşlar artık sabır kalmadı şu maçı alsakta şu iş bitse, sıkıntıdan kafayı yiyecem.
samsunumuza ve stada giden tüm samsunlulara başarılar.
Allah yardımcınız olsun.

Fecr_55

ilk yari skoru...

dk. 22 kerem kirmizi kart yedi, Celil oyundan alindi maksic girdi...10 ki$iyiz... :evil:

dk. 30 appiah...dk. 44 tuncay 0-2 yaptilar... :evil:

2. yaridan ümidim var ne zaman 10 ki$i kalmi$sak daha iyi oynami$izdir...

haydi bastir SAMSUN'um

samsunlu_gencler

admin kardes ßu mesajı Lutfen editLeme
5-0 yeniLsekte samsunLu oLduumdan gurur duydum kahwede en ßuuk samsuna aLLahın kuLu ßişi diemedi ya
o o.ç hakemiyLE kazandıkLarını yuzLerine wurdum ya
samsun adamı g... si..r dedim ya
samsunLyum samsunsporLuyum dedim ya
aLLahıma sukurLer oLsun serdar tatLı o.çnu insALLa ßi da macımıza wermesLEr

ngonge

Alıntı yapılan: "ngonge"fb liler hala havalarda uçuyor. yok 3 4 tane atar rahat kazanırız v.s.

içimde bi his fena patlayacaklar diyor...

haklılarmıs... hakemi aldıklarını hesaba katamadık...

hakem faciası yaşadık kabul, ama bu bazı gerçekleri örtemez!

-siz oyuncular her 10 kişi kaldıktan, her yenik duruma düştükten sonra maçı bırakacak mısınız ?
size verilen paraya yazık değil mi?

-yoksa erdoğan hoca devre arasında size ne de olsa yenilicez hakem de izin vermiyo deyip oyunu bırakın mı dedi?

böyle şey olamaz. ne olursa olsun takımın oyunu bırakmaması gerekirdi...

kadir55ist

selam
arkadaşlar maçın skoruna hiç bakmayalım bizim çocuklar çıktılar aslanlkar gibi mücadele ediyorlardı ama bazen izin vermiyorlar.
ama hakları çalanlar er geç hesap vereceklerdir.
ben 90 dakika kahvede fenerlilerin içinde samsunumu destekledim. ben belki fenerlilerden daha başım dik ayrıldım .
herkes yaptığını bir gün çekecektir.
bizi bu olay bence kamçılayacak ve kimse bizi durduramayacak.
taraftara futbolculara hepsine helal olsun
ayrıca maksiç 10 numara bir kaleci süper

yirmiuc

jean

mac zaten 20 dakika oynandi serefsiz hakem sikti bizi 5-0 a ragmen gururluyum biz serefimizle mac yaptik serefsizce mac almadik

timofte

Her şey güzeldi başta, oldukça soğuk bir hava ve kesintisiz yağan yağmura rağmen Samsunsporlular tribünde yerlerini aldılar. Hasta olmama rağmen benim de gönlüm Samsunspor'dan ayrı durmaya razı olmadı, kalınca giyinip üstü açık maraton tribünündeki yerimi aldım. Takım son haftaların moraliyle ve inanmış olarak çıktı sahaya.. Dengeli de bir oyun vardı ortada, top rakipte gibi görünüyorsa da pozisyona giren bizdik. Fenerbahçe ciddi bir pozisyon bulamıyordu. İlk pozisyonlarında ise Nobre'nin kendini yere bırakışına penaltı diyen hakem kaleci Kerem'i de oyundan atıp ve takımımızı 10 kişi bıraktı. Maçı maç olmaktan çıkardı.

Artık anlatmaktan yorulduğumuz adaletsiz anlayışın bir yansıması olan bu "eyyamcı" karar, maçın sonucunu tayin etti. Haksız yere 10 kişi kalmanın üzüntüsü ve ardından gelen iki golden sonra ikinci yarıda bizleri nelerin beklediği belliydi zaten. Fazla diyecek bir şey yok. Bağırmaktan ve soğuktan boğazlarım iyice hastalandı, ikinci devre bu saçmalığı daha fazla izlemektense çıkıp gittim stattan.

Biz Samsunsporlu olmaktan her zaman gurur duyarız, bu ahlaksızca başarılarla övünenler utansın..

Ladikli

serdara bravo.başka türlü bu maç neyapsan böyle olmazdı.stadta sen hariç herkes anladı nobrenin yaptığı sahtekarlığı,ama sen çözemedin yada işine gelmedi.hiç alakasız uydurma bir penaltı ve kırmızı kart işi 20 dakikada bitirdin.kart görürsün haketmişsindir dışarıya koşa koşa çıkarsın .haksız olunca tüm takımın moral ve motivasyonu bozuluyo ve oyundan düşüyo doğal olarak.bakalım kaç tv yorumcusu Samsunsporumuzun hakkının yendiğini söyleyecek,söyleyebilecek merak ediyorum.bu maçı unutup önümüzde birbirinden zorlu maçlar var onlara konsantre olalım.

bengülü

bunaların ta a. koyum o.ç. serdar tatlı maç bitti tabi hatalıydımda der her şeyde der çünkü bileğin hakkıyla değilde hakeme yenildildik lütfen takımımıza sahip çıkalım birlik beraberlik olalım bu hafta oynanacak olan manisa maçına kesin gidiyoruz 90 dakika serdar tatlıya küfür edeceğiz samsundaki dernekleri maça davet ediyorum lütfen başka samsunsporumuz yok