Kupada rakiplerimiz: Sarıyer, Beşiktaş, Konyaspor, İnegöl

Başlatan atakan, 17 October 2005, 12:10:53

« önceki - sonraki »

yirmiuc

carsambali55

şu anda lideriz.ben kayseri ile eşleşmek istiyorum.onları eleyip ertuğrulun hesabını kesmek istiyorum.

south_london

jean

denizlisporda avantaj sagladi belki onlarlada eslesebiliriz

yirmiuc

beşnumara

Alıntı yapılan: "yirmiuc"ben denizlisporla karşılaşmayı isterdim kupada.
ben de isterim ama kayseriyle ayrı bir hesabımız var onu da kupada daha ayrı bir hava ile halletmek iyi olur :lol:

cem and naz55

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Puan durumu çok ilginç bir hal aldı. :)

Samsun   6puan  
beşiktaş 1p.
konya    1p.
sarıyer  1p.
inegöl   1p.
çok yakışmış çok çokda güzel olmuş

yönetici

dakika 85
inegolspor 1 beşiktaş 0
yürü inegöl kim tutar seni
maç böyle biterse grubu yine biz lider tamamlayabiliriz

Ladikli

gol dakika 51 Ferdi Aksakal :)
inegölspor 1 beşiktaş 0
maç bitti..

jean

evet cok ilginc bir skor simdi son maci alirsak lider cikacagiz ama inegole dikkat edelim bjk gibi bir terslik cikarmasin bize iyi sonuc oldu bizim icin

yirmiuc

Clint_Eastwood

İnegöl'ün yenmesi çok iyi oldu. Ama biz de İnegöl'ü küçümsememeliyiz. Ciddiye lmalıyız. Bjk'den 1 puan alsaydık onlar kupaya veda edeceklerdi. Gruptan 1. çıkarsak trabzonla oynarız çeyrek finali...

jean

trabzonla oynamak keske elenmemize uzulmuyorum da bide ts ye elenirsek bana cok dokunur ama bide elersek yemede yaninda yat hayirlisi bakalim

tuzlalı

Harika bir sonuç. Grup liderliği artık bizim elimizde. Gruptan lider çıkmak yakışır bize.

İnegöl kadar olamadık ona yanıyorum. Bjk işte bu.

bengülü

inegölspor müthiş oynadı lig tv de canlı izledim maçı bjk atağı bile yoktu inegölspor maçtan sonra açıklamalarında inşallah samsunuda yeniceğiz diyorlar rakip gerçekten çok güçlü samsunspor için kolay olmayacağını söyleye bilirim bjk yenilmesi çok sevindim bizim grub çok karıştı inegölü yenersek lideriz