Kupada rakiplerimiz: Sarıyer, Beşiktaş, Konyaspor, İnegöl

Başlatan atakan, 17 October 2005, 12:10:53

« önceki - sonraki »

samsunlu_gencler

kimse gelmesin ben gidicem umrumda deil zaten son mac

Clint_Eastwood

Giden az olsa da İstanbuldaki Samsunlular lütfen gidip takıma destek versin. Bu maçtan 3 puan alırsak grup maçlarında avantaj bize geçecek... Tahminim 1 farkla kazanırız...

grupbeyazmartı

Alıntı yapılan: "jean"anlasilan havalanan nu siteye uye oluyor sariyerliler boyle devam ed"erseniz isminiz sucukyer olacak ona gore

Olmamış bu yazı biz kötü bir tavır sergilemedik ki. Herneyse forumda olur böyle şeyler. Saygılar.

Clint_Eastwood

Sarıyer' ve ve taraftarına saygı duyuyorum ve asla küçümsemiyorum... Ama bugünkü maçtan SAMSUNSPORUMUZ kesinlikle 3 puan alacaktır bundan hiç şüpem yok... En büyük korkum ise oyuncularımızın rakibi küçümsemesi...

Heryerde Samsunspor...

yaman55

konyayı yenersek gruptan çıkarız tabi inegölüde yenmemiz gerekiyor

jean

konyayi yendimi cikiyoruz gruptan 6 puanimiz oluyoir onlar1 puanda kaliyor bjk ye yenilip inegolu yensek bile cikiyoruz

Fecr_55

Alıntı yapılan: "jean"konyayi yendimi cikiyoruz gruptan 6 puanimiz oluyoir onlar1 puanda kaliyor bjk ye yenilip inegolu yensek bile cikiyoruz

jean karde$im valla kagit üstünde hemen maglup ettin bizi bejeke ye kar$i...onlari üstün görme, yaki$miyor...bir misal Pendik-febe...
hem takimimiza belli olmaz gidip inegöle dahi yenilebiliriz...

supporter

tek tesellimiz ve umudumuz olan türkiye kupasında dileğimiz gelecek çarşamba oynanacak konyaspor maçından sonra da bu tablonun devam etmesi!!

Shane_Falco

bundanda ümidim yok ama hadi hayırlısı konya yı evimizde olmasına ragmen yenebilecegimizi pek sanmıyorum ayrıca bunun yanında konya toparlanmaya başladı bize dezavantaj bu ama yinede ümidim yok keşke maç ikinci yarı olsaydıı

jean

nuray abla ben o anlamda demedim bjk yi tabiki yenebiliriz en kotu ihtimal diyorum yenilirsek yine cikariz dedim

cem and naz55

şu konyayı yenersek yüzde yüz çıkarız maçta çarşamba 2de işte olacam allah kahretsin ben şimdi işe falan konsantre olamam allah kahretsin gitti maç

Fecr_55

Alıntı yapılan: "jean"nuray abla ben o anlamda demedim bjk yi tabiki yenebiliriz en kotu ihtimal diyorum yenilirsek yine cikariz dedim

tmm kusura bakma karde$im ben yanli$ anladim yine...ama yenicez in$allah...

jean

yok canim onemi yok bir puan dahi alsak bu sefer bjk cikamaz tabi konyayi yenersek

salihcakir

tabiki bu maçta konyayı yenersek %99.99999999 bu gruptan çıkmış oluyoruz.(tabiki son maçta inegölü evimizde yenmiş sayıyorum takımımızı) yani çarsamba macı kazanırsak en kötü ihtimal ikinci olarak D grubundan çıkıyoruz. ve yine büyük ihtimal Trabzonspor veya Kayserispora rakip oluyoruz. ondan sonrası zaten yarı final. bu fırsatı kacırmamalıyız..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "samsunkopat"tabiki bu maçta konyayı yenersek %99.99999999 bu gruptan çıkmış oluyoruz.(tabiki son maçta inegölü evimizde yenmiş sayıyorum takımımızı) yani çarsamba macı kazanırsak en kötü ihtimal ikinci olarak D grubundan çıkıyoruz. ve yine büyük ihtimal Trabzonspor veya Kayserispora rakip oluyoruz. ondan sonrası zaten yarı final. bu fırsatı kacırmamalıyız..
inşallah çıkarız ve inşallah ama inşallah kayserispor la eşleşiriz çünkü orda birileriyle hesap keseceğiz :twisted:  :twisted:  :twisted: