SÜPER LİG 2026-2027 | 6. HAFTA | Erzurumspor FK - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 15 September 2026, 11:55:08

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2026-2027 | 6. HAFTA | Erzurumspor FK -  SAMSUNSPOR'umuz
20.09.2026 Cumartesi
Saat: 17:00
Beinsport 2
Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu

İçimden bir şey yazmak gelmiyor. Kazanmaktan başka çare yok.

_SoN_

İç sahada artık taraftar desteği kalmadı, sağ olsun başkan taraftarı soğutmak dışlamak için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu yüzden iç dış fark etmez, tamamen soru işareti bir takımımız var. İnşallah galip geliriz.

ugurozkan

*Erzurum ligin yenileri arasında en kötü görüntü veren takım. Bunda kötü bir fikstüre denk gelmelerinin de etkisi var. İlk üç sıradaki takımlarla oynayıp yedikleri 10 gole karşılık gol atamadılar. Diğer maçlarda Eren Tozlu'nun attığı iki golle 4 puan.
*Ligdeki her takımın birer ikişer maçına baktım, bizimle birlikte en kötü diyebileceğim dört takımdan biri Erzurum. Bizim aksimize oldukça tecrübeli oyuncularla yola devam etmeyi seçmişler. Cardoso form tutar, Eren Tozlu gününde olursa evlere şenlik savunmamızı çok yorarlar.
*Bizde ise ciddi bir kaos var. Sakatlıklardan bilinen kötü oyunun sebebinin o olmadığı ortaya çıktı. Takımın oturması için tabii ki zamana ihtiyaç var ama bu zaman geçerken rezil olmamak da önemli. Savunmanın birbirine alışmasını beklerken üç maçta ilk üç dakika içinde üç gol yedik. Bu muhtemelen üst liglerde bir rekor. Sayın başkanımıza nasip olan bu rekor için kendisine teşekkür ederiz.
*Kaleci ve savunma hattı için Fink'in de dua etmekten başka yapabileceği bir şey yok. Defansif olarak seviyesi yetersiz iki bekin yanına yepyeni iki stoperi monte etmeye çalışmak sinir harbi gibi. Ortasahada Celil'in fiziksel yetersizliği de savunmayı zorluyor. Hamle oyuncusu olabilecek Samet ile Yalçın'a muhtaç kalmamız neyse ki bu maç Watt'ın dönüşüyle son bulacak. Kanatlarda başka opsiyon olmadığından Emre ve Jarju zorunlu. Diyecek bir şey yok. Kadro mühendisliği, üst akıl...
*Bu maçta Watt'ın uzun paslarına koşmaya çalışan Marius'tan ofsayt rekoru bekliyorum.
*Son tahlilde milli ara öncesi karşılabileceğimiz en uygun takımla karşılaşıyoruz. Can havliyle galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum.