Samsunspor'da Erdoğan Arıca dönemi..

Başlatan supporter, 12 September 2005, 20:58:51

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Arkadaşlar çok özür yukarıdaki mesajımda Ersun hoca diceme ertugrula hoca demişim çok özür dilerim sizden.....

yönetici

Alıntı yapılan: "Shane_Falco"... bencede en iyisi erdogan hoca idi ve içimde bi ses varki bu sefer bizden ayrılmayacak bence uzun süre çalışabiliriz erdogan hoca ile çünkü bence degerimizi anlamış olmalıdır gençlerbirligi ve rizeden ayrıldıktan sonra dedigim gibi degerimizi daha iyi anlamıştır

erdoğan hocanın sözleşmesinin iki yıllık olduğu açıklandı.

samsunsevdalısı

yirmiüç yeter artık kardeşim bu ertuğrul muhabbeti! koyun can derdinde kasap et derdinde yahu...
biz şu anda samsunsporumuzu bu durumdan nasıl çıkarabilirizi konuşuyoruz,budur bizim konumuz.
bırakın ertuğrulu,ahmeti,mehmeti.
takım dibe vurmuş,önünde kritik 4 maç var,hoca istifa etmiş,yeni hoca gelmiş bizim meselemiz bunlar.
 rica ediyorum bir daha kimse ertuğruldan bahsetmesin,
kişiler hep geldi,geçti ve geçecek
baki kalan samsunspor ve ona olan sevdamız
onu yaşatmaya uğraşmalı ve bu konuda mücadele etmeliyiz.

radikal-fma

evet Arkadaşlar bundan sonra kolaycılığa kaçarak Samsunspor'lunun onuru ile oynayan Arıca'yı tekrar göreve çağıran yönetime karşı ve 4 maçta harcama  doğrultusdunda yazılar yazdığınız beyefendiliğini sadakatı kanıtlamış şaban hocamızdan dolayı aleyhte yazı yazan ve destekleyen yazılarınızdan ötürü sizlere karşı sessiz bir protestoya başlıyorum bilgilerinize sunulur...

oğuzhan55

Zaten başka ne yapacağız.Bu saatten sonra Erdoğan Arıca geri mi gidecek?Arkadaşlar Erdoğan Arıca'ya karşı bir tepkimiz olsa bile Samsunspor'un teknik direktörü olduğu için destek olmalıyız.Eğer biz destek olursak ve bu hocada yine eskisi gibi yaparsa yönetiminde ona gerekeni yapması gerekir.Takımımızı bu andan itibaren başarılı hale getirsinde ben başka bir şey istemiyorum.İnşallah Erdoğan hocada artık değişmiştir.Samsunsporumuzun değerini ve teknik direktörlerine verdiği değeri anlamıştır.

Artık Ersun Yanal'ın maddi koşulları beğenmemesini falan bir kenara bırakalım.Çünkü Erdoğan Arıca resmen Samsunspor'la iki yıllık anlaşma imzaladı.Gerçekten Arıca Samsunspor'a kenetlenirse futbolcularda onu severler ve sayarlar.Ama bu sezon bizi başarılı yapıpta diğer sezonda başka kulüplerin teklifine "EVET" demeden önce kendisi şunu söylemeli."Benim gideceğim takımın Samsunspor'dan üstün tarafı ne?"İşte bu noktada Samsunspor'un kendisine verdiği değerin başka bir yerde verilmeyeceğini anlarsa bu iş sonuna kadar gider.İnşallah herşey böyle olurda artık Samsunsporumuzun maçlarını biz değil de rakip takımın taraftarları stres içersinde izlerler.

supporter

Alıntı yapılan: "radikal-fma"evet Arkadaşlar bundan sonra kolaycılığa kaçarak Samsunspor'lunun onuru ile oynayan Arıca'yı tekrar göreve çağıran yönetime karşı ve 4 maçta harcama  doğrultusdunda yazılar yazdığınız beyefendiliğini sadakatı kanıtlamış şaban hocamızdan dolayı aleyhte yazı yazan ve destekleyen yazılarınızdan ötürü sizlere karşı sessiz bir protestoya başlıyorum bilgilerinize sunulur...

bozuk cümlelerle bu kadar insanla alay edercesine sözler.. insanlar düşüncelerini sana göre mi ayarlayacak, bu ne megalomanlıktır böyle? bari buraya yazanlara hangi konuda nasıl düşünmeleri gerektiğine dair bir liste hazırla da ona göre davransınlar. protesto yapacakmış; bugüne kadar ne katkı vermişsin ki sen foruma zaten. "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış."

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "radikal-fma"evet Arkadaşlar bundan sonra kolaycılığa kaçarak Samsunspor'lunun onuru ile oynayan Arıca'yı tekrar göreve çağıran yönetime karşı ve 4 maçta harcama  doğrultusdunda yazılar yazdığınız beyefendiliğini sadakatı kanıtlamış şaban hocamızdan dolayı aleyhte yazı yazan ve destekleyen yazılarınızdan ötürü sizlere karşı sessiz bir protestoya başlıyorum bilgilerinize sunulur...

ya kardeşim normal zamanda yazmıyorsunuz bari şu durumda gelip de ortalığı bulandırmayın. birileri sanki tetikte bekliyorlar sadece okuyorlar bi hareket oldumu postayı koyup gidiyorlar bu nasıl iş ya.
şaban hoca aleyhinde kimsenin yazısı yok herkes şaban hocanın efendiliği ve adamlığı konusunda hem fikir.allahın aşkına takımın şu halinde bile kişisel egolarınızın tatmini için fırsat arıyorsunuz
yeter artık başka samsunspor yok
protesto mu ediyorsun ne edersen et zaten yazmıyordun bundan sonra da yazma ama huzuru bozma kardeşim.

oğuzhan55

Arkadaşlar madem biz taraftarlar Şaban Yıldırım aleyhinde yazı yazdık aşağıdaki yazacaklarıma katılmayan var mı?Başka bir sayfaya daha yazdım. Ancak gerek gördüğüm için burayada tekrar yazıyorum.

GÜLE GÜLE ŞABAN YILDIRIM.
İNŞALLAH BİR GÜN  TEKRAR YOLUN SAMSUNSPOR'A DÜŞER.UNUTMAKİ BU TARAFTAR SENİ HER ZAMAN SEVGİYLE KARŞILAYACAKTIR.

ngonge

keşke şaban hocaya bir plaket falan verebilseydik..
ya da ne bileyim bir teşekkür yazısı hazırlayalım netten yayınlayalım,zor dönemimizde bizi yanlız bırakmadığı için...

bu arada edoğan arıca artık görevin başına geldi,protesto etmek  kendimize zarar olarak döner.yönetimde salak değil ya şartları falan konuşmuşlardır muhakkak..
eskisi gibi olacağına zannetmiyorum,samsun dan başka yerde başarılı olamayacağını o da anladı.
ama eskisi gibi takımı oynatabilir mi,işte oynatırsa süper olur...
hep aklıma sahamızda fener e 3 çaktığımız maç geliyor.tek kale oynamıştık ve şu anda bir sivas a manisa ya bile öyle oynayamıyoruz. :x

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "ngonge"keşke şaban hocaya bir plaket falan verebilseydik..
ya da ne bileyim bir teşekkür yazısı hazırlayalım netten yayınlayalım,zor dönemimizde bizi yanlız bırakmadığı için...

Gerçekten iyi bir organizasyonla bu süper olur.Hiç değilse netten güzel bir teşekkür yazısı yayınlayabiliriz.Net üzerinde yoğunlaşsak daha iyi olur.Şaban hocanında okuyabileceği bir yerde yazarsak kendisi de düşüncelerimizi öğrenmiş olur.Böyle bir site neresi olabilir?Hemen bunu başlatalım.

ngonge

internetspor bence direkt yayınlar,samsunsporla ilgili haber oldu direkt samsunspor.biz sayfasını koyuyorlar..
biz site adına yapamayız,bakalım diğer üyeler nasıl karşılayacak?

oğuzhan55

Şaban Yıldırım şu anda hala Samsunda mı?

yönetici

Alıntı yapılan: "ngonge"internetspor bence direkt yayınlar,samsunsporla ilgili haber oldu
direkt samsunspor.biz sayfasını koyuyorlar..
biz site adına yapamayız,bakalım diğer üyeler nasıl karşılayacak?

sağolun ilginiz için arkadaşlar.
bu konuda forumdan bir arkadaşımız Şaban Hoca'yı arayarak hepimiz adına kendisine teşekkür etti, Şaban Hoca'nın da buna çok memnun olduğunu anlattı. kendisi de belirtebilir.
ancak internet üzerinden de böyle bir şey yapma fikriniz varsa bu da güzel bir düşünce. uygun bir teşekkür metnini ana sayfamıza koyabiliriz yarına falan.

oğuzhan55

samsunspor.biz herşey için teşekkürler.
İnternetteki teşekkür metnini kim hazırlayacak?Şöyle adamakıllı birşey olması lazım.Şaban Yıldırım'a yakışır biçimde.

yönetici

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"samsunspor.biz herşey için teşekkürler.
İnternetteki teşekkür metnini kim hazırlayacak?Şöyle adamakıllı birşey olması lazım.Şaban Yıldırım'a yakışır biçimde.

rica ederim, ancak ben şu an için ayrılmalıyım.
bununla birlikte burada saygıdeğer üyelerimiz ortak bir metin üzerinde uzlaşırlarsa yarın öğle saatlerinde ana sayfaya koyarak "vefayı hak eden" Şaban Yıldırım hocamıza yakışır bir veda ederiz.