Logi Tomasson

Başlatan _SoN_, 07 June 2025, 14:12:40

« önceki - sonraki »

_SoN_

HOŞ GELDİN LOGI TOMASSON
Kulübümüz, İzlandalı futbolcu Logi Tomasson ile 4+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. ✍️
Stromsgodset formasıyla gösterdiği performans, sol kanattaki enerjisi, mücadeleci yapısı ve İzlanda Milli Takımı tecrübesiyle artık Atatürklü Arma için sahada olacak! 💪
Yeni yolculuğunda başarılar Logi!

jean

1 sezon sonra ilk transfer Hayirli olsun insallah

orucreis

Hayırlısı olsun inşallah. Allah kaza bela bela vermesin. Bu bünye bir sene daha Soner çekemez

emre

Gençlerbirliği maçında iyiydi ama Kocaeli maçında muazzamdı. Hücuma çıkarken her yaptığı koşu ve pas bilinçli. Hücum oyuncuları ona ayak uydurabilirse çok asist yapar. Nazar değmesin. Maşallah SüphanAllah.

Stoper

Arı gibi, sol koridorda çalışkan.
Gol ve asistlerini izleriz yakında.

55.hakan

Nazar değmesin takımda yılın oyuncusu olur bu gidişle.

Sol Açık

Çok beğendim. Savunmadaki sol bek olarak fena değil, ama hücumdaki sol bek olarak gayet iyiydi. Sol açık oynayabilecek düzeyde. Kanattan driplingle içeri kat edebiliyor, kısa çapraz paslar var, ver-kaç yapıyor, derin oynuyor vs...

Elbette kusursuz değil ama henüz yeni geldi. Gelişim de gösterirse çok önemli bir oyuncu kazanmış oluruz...

emre

Alıntı yapılan: Sol Açık - 17 August 2025, 00:27:49Çok beğendim. Savunmadaki sol bek olarak fena değil, ama hücumdaki sol bek olarak gayet iyiydi. Sol açık oynayabilecek düzeyde. Kanattan driplingle içeri kat edebiliyor, kısa çapraz paslar var, ver-kaç yapıyor, derin oynuyor vs...

Elbette kusursuz değil ama henüz yeni geldi. Gelişim de gösterirse çok önemli bir oyuncu kazanmış oluruz...

Ben de aynı şeyi düşündüm. Keşke yedek sol bekimiz iyi olsa da açıkta izleseydik. Dimatta'yi çekmezdik. Bir kanat Tomasson bir kanat Emre.

Lusage

İşte benim istediğim transfer türü. Norveç'in sondan 2. takımından alacaksın. Herkes burun kıvıracak. Oyuncu kendisini eleştirenleri sahadaki performansı ile mort edecek.

Helal olsun. Çok iyi transfer..

brigand

Tempolu oyunun yanına hava topu katkısı da ekliyor. Standart tutturursa, sol bek kıtlığının olduğu ligde parıldar bizim adımıza.

Stoper

Tomasson, Samsunspor formasıyla ilk golünü Panathinaikos ağlarına gönderdi. Ondan daha çok gol ve asist katkısı görürüz.

Elyesa

Adam yaaa iyiki Bola gitmis diyoruz iyiki geldin tomassan