SÜPER LİG 2024-2025 | 34.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 3 - 0 Eyüpspor

Başlatan brigand, 28 April 2025, 11:15:45

« önceki - sonraki »

brigand

04.05.2025 - Pazar
Saat: 16.00

Bazen sosyal medyada, oynayacağımız maçlar için Samsunspor tarihinin en önemli maçı diye paylaşımlar yapılıyordu. Bu sefer gerçekten en önemli maçı olmasa da, en önemli maçlarından biri olduğu kesin.

Eleştiriler, formsuzluk, sorunlar, çözülemeyen problemler, imkansızlıklar, tribünün boşalması, insanların uzaklaşması vs derken yine yeniden çok değişik bir noktaya geldik. Önümüzde 4 maç var ve 3'ü iç sahada. 35. haftayı bay geçeceğiz ve tekrar içerde Sivasspor'u ağırlayacağız.

Drongelen kart cezası nedeniyle görev alamayacak. Bennasser'in forma giyebilecek durumda olması bekleniyor. Oyuncu grubunun, taraftarın ve teknik ekibin, son 2-3 aydır yaşadığımız stresli ve üzüntülü dönemleri tamamen temize çekme fırsatı ayağımıza kadar geldi.

Rakibimiz belli ki maaş ödemeleri üzerinden iç sıkıntılar yaşıyor. Motivasyon anlamında söylemleri oldu Arda Turan'ın. İyi bir kadroları ve gerçekten tehlikeli isimleri var. Ancak onlar da formsuz.

Maç günü hava gayet güzel görünüyor. Rakip her ne kadar bizden yetenekli olsa da, maçı daha fazla isteyip daha fazla mücadele edenin kazanacağı bir karşılaşma olarak görünüyor. Güncel durum ve şartlar bunu gösteriyor. Umarım haftalardır beklediğimiz reseti, stres dolu Bodrum maçından sonra atabilmişizdir.

jean

Kazanirsak buyuk ihtimal avrupaya gideriz siralama ne olursa olsun final gibi bir maca cikiyoruz mac biletlerini ucuz yapip taraftari stada cekmeliyiz insaamllah kazanip su zevki tadariz

_SoN_

Seyirciyi stada çekebilirsek, stadımızı doldurabilirsek mutlaka maçı kazanırız, öğrenci ve bayan taraftara sözde değil özde ücretsiz bilet uygulaması hayata geçmeli, yada biletlerde ciddi oradan indirime gidilmeli, bir şekilde stadımızı doldurmalıyız, stadı doldurur ve havaya girersek kendi sahamızda yenemeyeceğimiz takım olmaz. Başarılar SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

Bir nevi UEFA Kupası en ön eleme maçı gibi bir şey bu... :)
Yenersek Avrupa işi tamam diyebiliriz, beraberlik de kötünün iyisi olur.
Rakipte mali sorunlar baş gösteriyormuş. Yine de eldeki kadro kalitesi hayli iyi. Ama seneye düşmemeye oynayabilirler, bu da tabiri caizse bazı farelerin ADS örneğindeki gibi gemiyi erken terk etmesini getirebilir.
Bodrum maçı çok kritikti, kör topal kazandık. Üstelik Eyüp ve Başakşehir haftayı yenilgiyle kapattılar. BJK ise hafta sonu FB ile oynayacak. Tribünleri doldurmamız lazım. Yönetim tüm biletlerde %50 indirim yapmış. Doğru bir hamle.
Taraftar desteğiyle kazanacağız inşallah. 30 bin Samsunsporlunun odluğu bir ortamda 1 puan garanti demektir, 2 puanı da oyuncularımız çıkarırlar.

brigand

Aylardır üzerimizde olan ağırlığı atıyor gibiyiz sanki. Bilet satışlarındaki tempodan bunu anlıyorum.

mehmet yılmaz

https://www.youtube.com/watch?v=ymrEk0TfM6k

Eyüp'ü yenersek %99 Avrupa'dayız diyebiliriz. Aradaki fark 7 olacak. Kalan üç maçta bizi yakalama ihtimalleri sıfıra yakın olur. Ne kadar farkındayız bilmiyorum ama bu tarihi bir maç. Avrupa Kupası en ön eleme maçı...

emre

Özlediğimiz Samsunspordu. Herşey mükemmeldi.

Bugün taraftarın maça etkisi barizdi. Bu  mücadeleyi, bu oyunu görürsek hiç bir bahane olmadan her zaman yüksek sayıda taraftara oynarız.

_SoN_

Her zaman dediğim gibi eğer bizim taraftarımız istesin, burada yenemeyeceğimiz rakip olmaz, bunu bilmeli, yönetim olarak bu yönde çalışma yapmalıyız. Taraftarı stada çekmeliyiz, bunun için egreken neyse yapılmalı. Bu konularla ilgili defalarca mail-mesaj attım ilgililere ama nafile. İnşallah geöte olsa kendi sahamızda taraftarın etkisi anlaşılır. Biz gerektiği yerde rakibin penaltısına bile engel oluruz. Tebrikler SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

Maç öncesi videosunda Samsunspor'un Eyüpspor maçı için demiştim ki, "bu UEFA en ön eleme maçı." Maçı kazanırsak çok büyük bir ihtimalle Avrupa Kupalarına gideceğiz de demiştim. Maçı kazandık ve çok büyük bir ihtimalle Avrupa Kupalarına biz gideceğiz. Ama bu UEFA Avrupa Ligi mi olur, Konferans Ligi mi olur bilmiyorum. Fakat şu an şişirdik yelkenlerimizi. Aldığımız rüzgarla birlikte önümüzdeki fikstüre de baktığımızda Avrupa'ya gidebiliriz.

Samsunspor'un skor kadar oyunundan da keyif aldık. Bir kere, A'dan Z'ye ve birinci dakikadan son dakikaya kadar hak ettik. Futbol şansımız geçen hafta bizimle birlikte olmaya başlamıştı. Yeniden arz-ı endam etmişti, geri gelmişti. Bu maçta da bu sürdü. Bu sefer Eyüp penaltı kaçırdı. Biz, onların aksine maça ciddi anlamda konsantre olmuştuk. Uzun süre sonra sahici ve altı numara ile oynadık. Celil çok iyi oynadı. Celil'in işlemesiyle birlikte Ntcham 8'de Carlo Holse de 10'daki rollerini çok iyi yerine getirdiler. Maçın yıldızı ise elbette iki gol atan Landry Dimata'ydı. Geçen hafta Bodrum'da da atmıştı. Bu anlamda sezonun sonunda adeta bir dizinin bölüm finali yaklaştığında başrole oynayan bir oyuncu gibi oldu. Taraftarımız da üstüne düşeni hem tribünleri büyük ölçüde doldurarak hem de doğru ve iyi destek vererek yaptı.

Bizim için hikayesiyle de çok iyi olan bir müsabaka oldu. Çünkü hiç strese girmeden çok erken bir gol bulduk. Ardından oyunu tutmaya başladık. Bence dünkü oyunumuzla ve elde ettiğimiz skorla Avrupa'ya geçmiş olduk. En kısa sürede pasaportlar çıkacak ve inşallah 1998 yılından sonra, 27 yıl aradan sonra Atatürk armalı Samsunspor'umuz Avrupa'da kendini gösterecek. Bunun heyecanını da yaşıyoruz. İşin doğrusu.

Thomas Reis dersine iyi çalışmış. Bir de tabii zaten kısıtlı kadroda sakatlık, ceza, formsuzlukların etkisiyle anahtar oyuncular iyi ya da kötü oynarlar. O ayrı ama anahtar oyuncular kendi mevkilerinde olmayınca 4 maçlık bir 0 puan çektiğimiz kötü seri yaşamıştık. Onu atlatmış durumdayız. Şimdi bay haftasına gireceğiz. Kalan üç maçımızın ikisi içeride.

Tarihi bir sezon yaşıyorduk, tarihi bir başarıyla bitirmek temennisiyle...

brigand

Avrupa kotası için kırılma maçını iyi oynadık, tempolu oynadık ve net bir skorla kazandık. 2-3 aydır süregelen düşüş trendini ve stresi, son iki maçla beraber atlattık sayılır. Thiam'ın kaçırdığı penaltı maçın kırılma anı oldu. Pozisyon ve goller bulduk ama pozisyon da verdik elbette. Yine de Drongelen'in ve Bennasser'in olmadığı senaryo için gayet iyi takım savunması performansı diyebiliriz. Celil'in müthiş enerjisi ve Ntcham'ın üst üste 2.kez eski formunu yakalaması maçı bize getiren ana unsurlardan oldu. Rakibimizi Avrupa kotası yolunda egale ettik belki ama fenerbahçe'nin beşiktaş'a mağlup olması bir anlamda 3.lük hesaplarımızı bozdu. Yine de mücadele ve istek anlamında tekrar rüzgarı yakalamış olmak sevindirici. Toparlanamayacak mıyız acaba derken son 3 maçı yine hedef haline getirdik.

jean

Cok guzel bir galibiyet oldu direk rakibimizi saf disi biraktik kalan ici sahadaki 6 puan bizi 4.yapar buyuk ihtimal

Elyesa

Macdaydim coook guzel superin otesi galibiyet oldu