SÜPER LİG 2024-2025 | 32.HAFTA | Alanyaspor 1 - 0 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan brigand, 14 April 2025, 11:32:03

« önceki - sonraki »

brigand

21.04.2025 - Pazartesi
Saat: 20.00

Maalesef kendi adımıza saha içi oyun, performans, form durumları ve saha dışı sinerji, moral, motivasyon anlamında sezonun en kötü noktasında bulunuyoruz. Rakibimiz bay geçerek, dinlenerek hazırlanıyor bu maça. Onlar da gerçekten çok kötü bir forma sahipler ve küme düşme hattında yer alıyorlar. Son 5 maçlarını kaybettiler. Bu maça final havasında hazırlandıkları malum. Eksik oyuncuları konusunda bilgi bulursam güncellerim şuan için bilgi yok.

Bizde ise Bennasser'in kesin olarak görev alamayacağını biliyoruz. Celil ve Bola'nın durumları sanırsam hafta ortasında belli olacaktır.

Her anlamda dibe vurduğumuz bir maçı geride bırakmışken, yönetimden hala ekstra bir uygulama görmemek sinir seviyemizi daha da yukarı çıkarıyor. Sadece mikrofonlara söylenen Avrupa hedefi için kalan 6 hafta özelinde atılmış bir adım yok. 2 hafta üst üste aynı bölgede deplasmanda olacak olmamız fırsat bilinerek alınmış bir kamp kararı yok.

Çok fazla noktada eleştiri yapıyoruz hoca ve oyuncular için ancak ne yönetim ne de taraftar olarak biz 2.hedef olan Avrupa özelinde hiç ekstra yön gösteremedik. Ne yönetim, teknik ekip ve kadroyu bu hedef için zinde ve motive tutabilecek adımları attı ne de taraftar olarak Avrupa'yı çok istediğimizi stadda ve şehirde gösterebildik.

Belli ki kadroyu ve teknik ekibi, sezon sonu hedefi ve gelecek sezon planlaması dahilinde yönetemedik. İdarenin ne denli vasıfsız, eksik ve yeteneksiz olduğunu yine deneyimlemiş olduk bu süreçte. Yeni sezonda transferden önce kulübün Samsun Yönetimi üzerinden tekrar yapılanması gerekliliğini de buraya not edelim şimdiden.

Bu maça dönersek aynı görüntü ve motivasyonda olduğumuz sürece bir beklentim yok. Rakip; takım olamamış, stres altında ve başarısız bir takım. Kaliteli oyuncuları olmasına rağmen hem skor hem oyun anlamında ligin dibindeler. Yine de bize karşı istediklerini almaya oldukça yakınlar maalesef. Çıkacak hiçbir sonuca şaşırmam. Son kez tekrarlayayım. Ekstra bir adım ve uygulama olmadığı sürece kalan 6 haftada hiçbir beklentim yok ve hiçbir sonuca şaşırmayacağım. Bu umutsuz ve kasvetli havayı dağıtacak, yeni bir sayfa açacak olan yönetimin sahayı direkt etkileyecek kararlar almasıdır. Eğer ki bahsettiğim adımlardan bir veya bir kaçı atılırsa ve ölü toprağını silkeyebilirsek, kıpırdanmamız bile bize ihtiyacımız olan puanları getirecektir.

jean

Alanya bodrumun maclarindan 4 puan cikarmaliyiz bodrum daha formidable o yuzden alanyayi yenmeliyiz nasilsa telasli sekilde asilacak rakip maca firsati degerlendirip kazanmaliyiz

_SoN_

Son zamanlarda yaşanan düşüş devam ederse sıralama çok gerileriz, kendimize gelmeli ona göre oynamalıyız. Başarılar Samsunspor.

ata55

Maalesef düşüş içindeyiz. Umarım Alanya bu ivmenin tersine döndüğü maç olur.

mehmet yılmaz

Bir ara kazanma alışkanlığımız üst düzeydeydi. Çok kolay maç kazanabiliyorduk. Ancak o büyüyü kaybettik. Sakatlık, ceza, formsuzluk gibi faktörlerin bizi etkileyeceği aşikardı. Bu girdabın içinden çıkmamız gerekiyor. Alanyaspor maçı o maç olur mu? Bilmiyorum. Üstelik son haftalardaki çizgimiz maça dair ümitli olmamı da engelliyor.

cembaba

Özellikle Bola bu maçta döneceği için sol tarafımız rahatlayacaktır. Bu maçta sağ kanatta Emre sol kanatta Dimata bekliyorum ben. Bennasser'in durumu da iyiyse ideal 11'e döneceğimiz bir maç olması bekliyorum. Bu maçı kazanacağımızdan şüphem yok. Takımın reaksiyon vereceğini düşünüyorum. 0-2 kazanırız.

ercan0655

s_uzunkaya

alanya maçı avrupaya gitmek için "bu maç o maç" haline geldi. çok zor değil. koskoca sezonu avrupaya gidebilmek için "alanya yı yen avrupaya git" potasına sokan futbolcular artık gerekli mücadele ve ciddiyetle bu maçı savaşarak almalı. gese yi febe yi yen değil, alanyayı yen avrupaya git.... gidin da!!!!....

brigand

Bu hafta alınan sonuçlardan sonra Alanya maçı daha da önemli hale geldi gerçekten. Rakibin kümede kalma adına final maçı, bizim için de Avrupa kotası için anahtar maça dönüştü iyice. Bola'nın görev yapabileceğini, Bennasser ve Celil'in ise kadro yer almayacağını biliyoruz. Artık bu takım ya reaksiyon verecek ya da lig bizim için bitecek. Sonuç ne olursa olsun, kalan haftalar için tekrar umut verecek bir tepki vermesi lazım takımın.

mehmet yılmaz

Kıralım şu kör zinciri artık. O maç, bu maç olsun. Eğer şu aşamadan sonra Avrupa'ya gidemezsek büyük bir hayal kırıklığı olur. En azından benim için.

ercan0655

seskat

Rizespor maçının ilk yarısından sonra top oynamıyoruz. Ne olduysa o devre arasında oldu. Kaç haftadır bu kadar ruhsuz olunmaz. Ne yaptığımızı anlamıyorum.

Lusage

Bu yıl kaçırdığımız kaçıncı penaltı. Gidin yıkanın gelin yeter be!

emre

Bizim icin lig çoktan bitmiş. Öyle gözüküyor ki Ts ve Sivas maçları da hüsran olacak.

_SoN_

10 yıldır bir takım bir tane penaltıcı bulamaz mı? Her sene aynı muhabbet olur mu? Lig değişiyor isimler değişiyor ama bizim penaltı problemimiz değişmiyor arkadaş. Yazık oldu, ilk yarı çok kötü başladığımız maçı ikinci yarı kazanabilirdik ama maalesef yine penaltı atamıyoruz!