SÜPER LİG 2024-2025 | 31.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 2 Galatasaray

Başlatan mehmet yılmaz, 06 April 2025, 18:41:46

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 29.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray
11 Nisan 2025 Cuma
Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu
Saat 20.00
BeinSports 1

Şu Galatasaray'ı bir yenelim, o kadar çok istiyorum ki ve aslında o kadar çok sebebimiz de var ki...
Başta Yüksel Yıldırım'ın biz Samsunsporluların da kalbine bıçak gibi batan birtakım açıklamaları ve tabiri caizse zan altında bırakılmamız.
Bunun dışında şu lanet takıma bir türlü şansımızın tutmaması...
Bir İstanbul takımına çelme takmanın tarifsiz güzelliği falan derken son haftalardaki düşüşümüz nedeniyle maçın çok kritik bir hale gelmesi...
İyi oynamıyoruz haftalardır. Fakat ben her şeye rağmen GS'yi yeneceğimizi, en azından yenilmeden göndereceğimizi düşünüyorum. Yeter ki eksik oyuncumuz olmasın ve doğru dizilişle oynayalım.
Tribünlerin dolacağı ise aşikar!

jean

Bu maci saymiyorum bile cok kotuyuz son haftalarda kesin yeniliriz rakip guclu simdiden diger maclari dusunmek lazim

55.hakan

alperen_55

Hoca yine ilk 11 ile şaşırtmayacak bizi sürprizlerine devam edecek,yine mutsuz bir şekilden sonuçlanacak.Bunda sonraki maçlarda zor puanlar alırız çünkü bilmediğimiz bir kaos var sanki takımımızda.

brigand

Öncelikle artık herkesin gördüğü gerginlikleri, sorunları ve özgüvensizliği ortadan kaldıracak acil bir aksiyon alması gerekiyor yönetimin. Tüm ekibin tekrar yekpare hareket edeceği bir mutabakat gerekiyor. Bunu yapmadan çıkacağımız her maçta zaten eksik olan kalitemizle geride başlamış olacağız.

Galatasaray, müthiş oyun gücü olan ve dominant bir ekip değil. Fakat biz ekstra mücadele, yüksek motivasyon ve birliktelikle disipline dayalı sağlam bir oyun planından mahrum çıkacak olursak maça, skoru yine kalite belirleyecektir ve rakip bireysel kalite olarak bizden 10 gömlek üstün. O yüzden kadro tercihi ve plandan önce beklentim, tüm kulübü tekrar motive edecek bir aksiyon alınması. Aksi takdirden maalesef bizim için erken bitecek ve moralimizi, özgüvenimizi iyice sıfırlayacak bir maç izlemiş oluruz.

_SoN_

Çok büyük kadro kalite farkı var, gerçekçi olmak lazım, taraftarımız ve oyuncularımızla ekstra motive olup mucize gerçekleştirebiliriz. Mucize diyorum çünkü hem takımımız son haftalarda çok kötü hemde kadrolar mukayese bile edilemeyecek seviyede. Ama ne olursa olsun elimizden geleni yapmalıyız, başarılar Samsunspor.

brigand

Maç günü itibarıyla artık kesin olarak Celil, Bennasser, Bola ve Soner Aydoğdu'nun görev yapamayacağını biliyoruz. Zaten kısıtlı olan kadromuzda bu eksiklerle beraber yararlanabileceğimiz oyuncu sayısı iyice azaldı. Maalesef merkezde çok büyük eksikliğimiz oluştu. Kesici oyuncumuz hiç kalmadı. Yunus Emre yamasıyla orada yapabileceklerimiz çok ama çok düşük seviyede kalıyor maalesef. Yine de maçın özelinde topa sahip olmayacağımız ve oyun kurma anlamında çok fazla risk almayacağımızı düşünürsek, stopere devrilen 6 numara pozisyonunda, en azında fizik mücadele ve hava topu hakimiyeti anlamında Yunus Emre'yi tercih ederek yanına Ntcham - Holse koyacak diye tahmin ediyorum. Muja-Emre-Marius 3'lüsü yine ileride sahada olacaktır. Bunlar benim tahminlerim. Topun arkasına hızlı geçen, 2.alan baskısını tercih eden, takım boyunu kısa tutmaya çalışan bir planımız olacaktır.

Ancak günün sonunda hem eksiklerimiz, hem form durumumuz hem de rakibin bireysel kalitesi maalesef bizi çok geride bırakıyor. Her oyuncunun hayatının en iyi, en motive, en güçlü oyununu sahaya 90 dakika boyunca yansıtabilmesi lazım. Sonuç ne olursa olsun yüksek mücadele gücü gösterelim.

s_uzunkaya

Kuş beyinli yunus emre yüzünden 2 gol yedil
Arkaya atılan topta uzaktaysa özellikle ofsayte düşürmek için geri çekilirsin ama bizim kuş beyinli yunus adım atarak ofsaytı bozuyor. İlk golde de penaltı noktasına kafasıyla top indirdi kuş beyinli. Gitti canım keyifli maç.

jean

Beklenilen maglubiyetti lakin oyunumuzu cok kotu ne yapip edip duzeltip kalan 6 macin 3 unu almaliyiz

mehmet yılmaz

Memlekette, tribündeydik. Doğru, iyi oynayamadık. Eksikleri fazlasıyla hissettik. Ama aynı pozisyonda onlara gol, bize iptal... Her an çifte standart. GS, bu ülkenin en muktedir ve başarılı yapılanmasıdır. Umarım toparlarız.

Ayrıca Yüksel Yıldırım, Samsunspor'umuzun maddiyatına çok büyük katkı sağlamış ancak maneviyatını yerle bir etmiştir.

55.hakan

Yenilmek değil oynadığımız kötü futbol beni üzdü. Evet eksiklerimiz var ama bu kadar da kabullenmek Samsunspor a yakışmaz.

brigand

Hem oyun olarak hem tribün olarak dibi gördüğümüz bir maç ve akşam oldu. Haftasonu üzerimizden atamadık kasvetini. Her türlü değeri yerle bir edenler başta olmak üzere emeği geçen herkesin vebali var bu durumdan. Ligde 3.olmamıza rağmen bu çöküntüyü yaşamamız, ne kadar trajik bir halde olduğumuzun da net göstergesi. Yaşananları ve geldiğimiz noktayı, olağanüstü bir durum olarak addetmeyip hala olağanüstü karar ve önlemler almayanlar hallerinden memnun anladığımız kadarıyla.

Serhat Ati

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 12 April 2025, 22:50:25Memlekette, tribündeydik. Doğru, iyi oynayamadık. Eksikleri fazlasıyla hissettik. Ama aynı pozisyonda onlara gol, bize iptal... Her an çifte standart. GS, bu ülkenin en muktedir ve başarılı yapılanmasıdır. Umarım toparlarız.

Ayrıca Yüksel Yıldırım, Samsunspor'umuzun maddiyatına çok büyük katkı sağlamış ancak maneviyatını yerle bir etmiştir.

"GS, bu ülkenin en muktedir ve başarılı yapılanmasıdır." diyorsun. peki. vay be.

adamlar daha geçen hafta 1 metre ofsayttan gol yediler, yapıları orada çalışmadı sanırım. bu maçta da jakobs'a, eren elmalı'ya uydurma sarı kartlar verilirken de yapı çalışmadı. sence sarı kart mıydı o pozisyonlar? samsunlu oyunculara verilse ne diyecektin?

maçta gs lehine bahsettiğin gibi bir kayırma olsa, bahsettiğin gibi bir yapı olsa, torriera'nın pozisyonuna da penaltı verirlerdi, emre kılınç'ın elle oynamasına da.

bu yapı ara sıra mola veriyor galiba. maç içinde tatile çıkıyor. bir gidiyor, bir geliyor.

milimetre ofsaytlık pozisyonlarda çekilen çizgilere inanmak zorundayız. her takım aleyhine sezonda kaç kere oluyor bu tarz pozisyonlar. yukarıda yazdığım gibi, daha yeni gs'ın aleyhine yaşanmadı mı? hatay-gs maçında gs'ın 3 tane golü iptal edildi yine aynı şekilde. gs daha yeni bjk maçında 10 kişi kalmadı mı? ağzını mı açtı adamlar? hepsi hocalarını eleştiri yağmuruna tuttu. daha iyi olabilmek için.

belki de başarının sırrı budur. "yapı mapı kapı" gibi uyduruk kavramlar yerine, daha iyi olmaya çalışmak, eleştirmek.

fanatizmden uzaklaşır, hakedene hakettiği saygıyı gösterirsek belki doğruyu görebiliriz.

bu ligde her sene bir şampiyon çıkar. şampiyon olan da bileğinin hakkıyla olur. futbol sahada oynanır. yapı, mapı, kapı, sapı vs vs... gerisi boş laftır.

Serhat Ati

şimdi bunları yazdım diye belki de beni banlayacaksınız. sorun değil. kimseyi rencide etmek istemedim. zaten hakaretamiz bir üslup ile de yazmadım. sadece yazdıklarımı sakince ve samimiyetle okuyunuz. ben kimseyi de savunmuyorum bu arada. bu zihniyeti eleştiriyorum sadece. tüm camialarda aynı zihniyete sahip taraftar profili var.

ülke futbol iklimi saçma sapan bir şeye dönüştü malesef. herkes kafasında uydurduğu hayali kavramlara göre birilerini suçluyor. fanatizm böyle bir şey malesef.

hepinize iyi forumlar dilerim. samsunspor'a da nice başarılar dilerim.

_SoN_

Oynanan futbola söylenecek söz yok, rakip kendini yormadan idman havasında istediğini aldı gitti. Bu oyun bize yakışmadı, kesinlikle böyle bir oyunu kabul etmek mümkün değil. Ayrıca yine tarihe not düşmek için yazıyorum. İleri zamanlarda, şuanda maddi olarak mecbur hissedilen Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım hiç iyi anılmayacak, içimden bir ses çok kötü ve olaylı şekilde ayrılacak diyor. Umarım yanılırım.