SÜPER LİG 2024-2025 | 30.HAFTA | Antalyaspor 2 - 1 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 01 April 2025, 22:55:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 | 30.HAFTA | Antalyaspor -  SAMSUNSPOR'umuz
5 Nisan 2025 Cumartesi
Saat: 19.00
Corendon Airlines Park Antalya
BeinSport

Kasımpaşa yenilgisi hesapta olmayan bir durumdu ama mevcut şartlar içinde büyük bir sürpriz sayılmaz. Deplasman karnemiz gayet iyi. 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik var. Antalya deplasmanında da bu iyi karne devam edecektir diye düşünüyor ve ümit ediyorum.

jean

Ligin boyu daraldi vede ne yazikki oyun ve skor anlaminda kotuye gidiyoruz bu mactada maglup olursak isler bayagi karisir

_SoN_

Çok defa belirttiğim gibi, çok sınırlı imkanlarla (kadro bakımından) mücadele ediyoruz, takımımızın mevcut konumda olmasının en önemli sebebi, bu sınırlı imkanlara rağmen, elindeki malzeme ile yapılabilenin en iyisini yapmak ve saha içinde takım oyununu mücadeleyi bırakmamaktı. Bu saydıklarımdan sınırlı imkanların en başında gelen Marius gibi bir ileri oyunsucundan mahrum kalırsan bitersin, Marius ne kadar gollerde katkısız görünsede ileride topun tutulmasını ve dafansın nefes almasını sağlayan yegane oyuncumuzdur. Ayrıca kayıp yaşadığımız maçlarda hocanın birkaç yetenekli ve topu oyunda tutan rakibi yoran oyuncularımızın maçtan alması da bence hatalı olmuştur. Bu maçta bahsettiğim eksi yönleri kapatırsak, sıralamadaki yerimize yakışan şekilde maçtan ayrılırız. Başarılar SAMSUNSPOR.

Elyesa

oynuyamiyoruz artik...Yoruldukmu bilmiyorum ama sahada yuruyen hatta hicbirsey yapmayan oyuncular mevcut..Alt yapidan oynatsinlar bunlardan iyi oynarlar ozellikle nitcham..90 dakika oyunda kalan buna izin veren teknik direktor tamam oyuncum yok diyecek yedekde olan muhammet ve digerleri bundan daha iyidir

brigand

Hocanın basın toplantısından anladığımız kadarıyla Celil ve Bennasser'den yararlanamayacağız.  Bu iki kesici 6 numaranın da olmaması demek. Böyle bir durumda merkezde sertliği kaybetmemek adına sürpriz tercihler gelebilir. Yunus Emre veya Scihndler ikilisinden birini 6 numarada görebiliriz. Satka ise maçta görev alabilecek seviyede. Ama bana kalırsa hiçbir tercih oradaki yumuşaklığımızı ve eksikliğimizi gideremeyecek.

Hem eksikler hem de formsuz gidişatımıza bakarsak bizim açımızdan maçın çok zor geçeceğini gösteriyor. Marius'un geri dönüşü ön alanda yine mücadele edebilmemizi sağlayacaktır. Rakip oyun ve kadro olarak bana göre zayıf ekiplerden biri. Buna rağmen, Celil ve Bennasser'in aynı anda olmaması sebebiyle, puan için beklentim geçmiş maçlarımıza göre daha düşük. Umarım takım reaksiyon verir ve alnımızın akıyla puanları alıp dönebiliriz.

emre

Bu sezon hoca hakikaten şapkadan tavşan çıkardı ancak kötü performans gösterdiği maçlar da olmadı değil. Bu mac gercekten ne yaptığını anlamadık.

Bennasser'in sakatlanmasıyla Yunus'u alarak orta sahayı tamamen verdi. 2. Yarı Tait tabuttan çıktı geldi ve orta saha bur nebze düzeldi. Ntcham ise tekrar geriye düştükten sonra yine son 5 dakikada girdi.

Okan arkasında iyi bir kaleci olmadığından mıdır bilmiyorum yine elimizde patladı.

Antalya yenmek için çok fazla birşey yapmadı ancak sahadaki oyunla 1 puana razıydım ben. Bence bu maç en büyük kusur hocada.

jean

Sanirim isin sonunu getiremeyecegiz bu gidisle mac almamiz cok zor gs macinida saymazsak ki yeniliriz 6 macimiz kaliyor 10 puan bari alsak isimizi gorur lakin cok zor

alperen_55

Taraftarın  hocaya taktığı apoletleri,kendisi teker teker sökmeye başladı.Aldığımız puanlar galibiyetler şuan ki oynadığımız oyun resmen geçmişi inkar ediyor.Yönetim yada neyse başkan acilen toparlanmalı yumruğu masaya vurmalı.

mehmet yılmaz

https://www.youtube.com/watch?v=aR8dPmv7P0w

Antalya gibi kötü bir takıma yenilmek çok canımı sıktı aslında. Ama GS maçı çok daha önemli. Her açıdan...
Eksikleri hissettik. Üstüne bir de doğru dizilişle, daha doğrusu esas mevkilerle oynamadık.
İlk devre Holse, Yunus ve Emre... Üçü de orijinal yerinde değildi. İkinci devre tek değişiklikle üç oyuncu birden yerine geçti... Oyunumuz düzeldi. Yenilgiyi hak etmedik.

brigand

İlk devrede ne plan ne performans olarak başarılı olamadık. Bennasser'in maç başı sakatlanmasıyla beraber takım koordinasyonumuzun havada kaldı ve devreyi son dk yediğimiz golle geride kapattık. İkinci devre ise hem oyun planında anlayışımız değişti hem de Teit'in fiziksel eksiklerini kullanamayacak rakibin yumuşak ortasahasına karşı topun hakimiyetini aldık. Oyunu da topu da istediğimiz gibi yönlendirdik. Rakibin ikinci devre tek şutu golü attıkları şut. Okan'ın yaptığı hata ki hata demek bile az bence, hiçbir şey yapamayan rakibe 3 puanı hediye etmemize sebep oldu. Tabi buna ek olarak, ileride net gol pozisyonlarını ve atakları, halısaha lakayıtlığından bile öte gevşekçe ve beceriksizce harcayan oyunculara tek tek ne desem az. Maçın hikayesi bir mağlubiyetten fazlasını bıraktı bize. Çok ağır, üzerimizden atmakta zorlanacağımız ve sorunlarımızı iyice gün yüzüne çıkaran bir sonuç oldu.