SÜPER LİG 2024-2025 | 29.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 2 Kasımpaşa

Başlatan _SoN_, 20 March 2025, 00:06:05

« önceki - sonraki »

_SoN_

SÜPER LİG 2024-2025 29.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kasımpaşa
29 Mart 2025 Cumartesi
Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu - Kuzeyin Kralı
Saat 16.00
BeinSports 1

**

Hava durumu göre maçı izleyecek seyircimizi direk etkiliyor, ayrıca Cumartesi saat 16.00 da pek iyi bir saat sayılmaz, buna rağmen statda olmalı takımımızı yanlız bırakmamalıyız. Kendi sahamızda taraftar baskısını artık daha net göstermemiz lazım. Onun dışında kendi oyunumuzu oynayıp kazanacağımızı düşüyorum. Başarılar SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor, bu sezon kendi tarihinin en iyi ikinci sezonunu yaşıyor.

Süper Lig'de topladığı 51 puanla 3. sırada bulunan Samsunspor, taraftarlarına adeta bir deja vu yaşatıyor. Samsunspor tarihinin en parlak sezonu olan ve ligin 3. sırada tamamlandığı 1986-87 sezonuyla benzer bir performans sergileyen temsilcimiz tıpkı o sezon olduğu gibi ilk 27 hafta itibarıyla 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşamış durumda. Ancak bu sezon 44 gol atıp 33 gol yiyen Samsunspor, o sezon 45 gol atıp 18 gol yemişti. Böylece kırmızı beyazlılar ilk 27 hafta itibarıyla averajla tarihinin en iyi ikinci sezonunu yaşamaya devam ediyor. İşte Samsunspor'un ilk 27 hafta itibarıyla en başarılı olduğu sezonlar:

1986-87 - 27 maç 15 G 6 B 6 M 45 A 18 Y 51 P - 3. sıra

2024-25 - 27 maç 15 G 6 B 6 M 44 A 30 Y 51 P - 3. sıra

1993-94 - 27 maç 14 G 5 B 8 M 50 A 37 Y 47 P - 5. sıra

1985-86 - 27 maç 12 G 9 B 6 M 39 A 20 Y 45 P - 3. sıra 

1999-00 - 27 maç 13 G 4 B 10 M 43 A 33 Y 43 P - 5. sıra

1987-88 - 27 maç 12 G 6 B 9 M 29 A 26 Y 42 P - 6. sıra

Tarihi bir sezon yaşıyoruz ve ben Samsun'da yaşayanları anlayamıyorum. İnsan, Samsun'da olur da nasıl Samsunspor'un maçına gitmez ya da az gider? Evet, elbette herkesin kendine göre haklı mazeretleri vardır. Ancak yıllarca hayalini kurduğumuz zaman dilimi gelmedi mi?

jean

Bahane uretmeden stadi doldurup rahat bir galibiyet almaliyiz surda 5 ic saha macimiz kaldi taraftarlarimizin ilgi gostermesi sart

Elyesa

mehmet yilmaz kardesim aynen katiliyorum samsunda olupda maca gitmemek bende anlam veremiyorum..

55.hakan

Bugün kötü oynadık tamam ama golden önce sarı kart kırmızı görecek Kasımpaşa göstermiyor. Sonra dönüp gol oluyor. Bu kaçıncı sarı kart hatası aleyhimize. Şimdi bakıyorum o pozisyonu gündeme getiren yok. Bu yüzden giden puanların haddi hesabı yok.

Lusage

Maça gitmeyenlere selam olsun. Bundan sonra Galatasaray maçı başta olmak üzere gelmeyin arkadaşlar.

Islıklayanlara helal olsun. Küme düşmeyelim yeter derken Avrupa'ya gitmek üzere olan bu takıma yaptığınız ayıp.

Takımda birinin patlayacağı çok barizdi. Yunus Emre patladı kurtardık. Bennasser patladı yırttık derken en son Zeki patladı.

Son olarak gözünün önünde hızlı atağı bilerek ve isteyerek kesen adamı atmayan hakem müsvettesine hakkımı helal etmiyorum. Takım açıklama yapmazsa koltukta oturan Profesyonellere de yazıklar olsun..

mehmet yılmaz

Bugün takım mağlup oldu ama bence doğrudan taraftarı yansıttı. Avrupa'ya doğru ilerleyen, tarihi bir sezon geçiren bir takıma yeterli destek verilmiyor. İsteyen üstüne alınabilir. Yaklaşık 12-13 bin civarında taraftar vardı. Gidenlerin ayaklarına sağlık.

Kabul, stadın konumu, ulaşım imkansızlıkları. Özellikle arefe günü olduğu için Doğu Karadeniz'e giden bütün araçların da o yoldan geçmesi? Bunları kabul ediyorum ancak yine de daha fazla ilgi gösterilmesi ve maç içinde de daha ciddi destek verilmesi lazımdı.

Maalesef santraforun olmayınca böyle oluyor. Marius, takımda alternatifi olmayan iki oyuncudan birisi. Okan Kocuk'la birlikte yerine koyabileceğiniz hiçbir oyuncu yok.

Nitekim Marius'un oynamadığı maçlarda Konya ve Rize'ye içeride kaybetmiştik. Marius'un yerine Dimata o mevkide oynadı. Fakat ilk devre anladığım kadarıyla santraforsuz oynadık. Dimata, ya taktik icabı ya da alıştığı mevkiden dolayı sürekli kanada kaçtı. Orta boştu. Hücum organizasyonlarında içeriye top şişirdiğimizde topa vuracak kimse yoktu. Gölge santraforu gibi belki Soner Aydoğdu'yu düşündü. Ama Soner Aydoğdu da çok kötü bir günündeydi. Adını bile duymadık diyebilirim. Onun için Marius'un olmayışını ciddi anlamda eksikliğini hissettik. Keza Celil'in olmayışı da yine orta sahada alternatifi azaltmış oldu.

Bence bu maç 0-0 bitmeliydi. Maçın hakkı da beraberlikti. Ancak maçın hakemi Zorbay Küçük sonucu etkiledi. Oyun 0-0 iken, tam biz kendi ceza alanımızdan topla çıkarken bir ani hücum yapacaktık. Orada sarı kartlı Da Costa, Schindler'e arkadan bir faul yaptı. Bu faulün futbolda, hakem talimatnamelerindeki tam karşılığı sarı kart. Ancak faulü veren Küçük, ikinci sarıyı vermedi. Bir dakika sonra Kasımpaşa golü buldu ve ikinci golünü de o Da Costa attı.

Açık söyleyeyim, bu yenilgi bir sürpriz de değil bizim için. Yani takımın gücü bu kadar. Alternatif az. Oyuncularımız gününde olmadığında, bir de böyle hakem müdahaleleri söz konusu olduğunda yeniliriz

Burada Samsunspor'un üçüncülüğü istenmiyor mu sorusu da elbette akla gelebilir. Doğrudur, çünkü devletin resmi kanalı TRT bile ısrarla bizi es geçiyor. Hatta ligin sponsoru Trendyol bile reklam filminde Başakşehir'e dahi yer veriyor da bizden söz etmiyor. O yüzden üçüncü durumda olmamızın geniş çevreleri rahatsız ettiği ortada. Ama biz de maalesef bugünkü oyunumuzla buna biraz çanak tuttuk.

Hedefte bir sapma yok. Bu takım mutlaka, Allah'ın izniyle Avrupa'ya gidecek zaten. Ama üçüncü ama dördüncü, bir şekilde gideceğiz. Onun için takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bu tür dalgalanmalar, ligin boyu kısaldıkça daha da artacaktır. Hep beraber, sezon sonu geldiğinde üçüncü sırada kalalım. Önemli olan bu.

_SoN_

Bu maçta özellikle tek ve alternatifsiz oyuncumuz marius un yokluğu çok net anlaşıldı. İleriye giden toplar sanki duvara çarpar gibi geri geldi, o kısımda ki eksikliğimiz ve etkisiz oyunumuz genel oyunumuza direk yansıdı, bence kötü oyunlarımızdan biriydi, ayrıca hocamızın oyuna olumlu müdahale edememesi de mağlubiyeti getirdi.

Ayrıca sözüm meclisten dışarı, kayda geçsin diye yazıyorum!
takımımızın kötü oyununun hem teknik hem taktik detayları var,farklı detaylarda var, ek olarak her zamanda belirttiğim bizi pozitif etkileyen seyircimizin de tabiki etkisi var. Maça gelen seyirci sayımızın azlığı ve maça etkisi tartışılabilir. Ama son zamanlarda bir maça gelmeyen seyirciyi suçlama işi almış başını gitmiş! Bunu yapanlarda genel itibari ile hep şehir dışındaki taraftarımız ve sosyal medya sayfalarının bu şehir dışında yaşayan taraftarı!
Arkadaşlar tamam biz Samsun'dayız ve bunu direk görüyoruz ve elimizden geldiğince eleştiriyoruz ve gerekli gördüğümüz her alanda olumluya gitmesi için çabalıyoruz, ama siz ne yapıyorsunuz ? Vay efendim biz orda olsaydık böyle mi olurdu, biride çıkmış maçlar İstanbul da oynansın yazmış! Guya İstanbulda olan Samsunspor taraftarı maçlarda stadı doldururmuş!
Dışarıdan eleştirmek gerçekten en kolayı, bu şeye benziyor, "yaşlı anne ve babanın yanında kalan kardeş hep suçlu olur, anne babaya yeterince bakamaz, onla ilgilenemez, gurbette olan hep bu durumdan şikayetçidir, aslında memlekette olsa annesi babası için neler yaparda hayat onu gurbete itmiştir bu yüzden hep hayat onu engeller !"
Arkadaş memleketini , anneni ,babanı, takımını bizden daha çok seviyorsan, gelip memleketinde duracaksın! Sevdiğin yerde duracaksın, hayat vs demeyeceksin, benim gibi mücadele edeceksin , gerekirse yıllarca askeri ücret bile kazanamayacaksın ama hayat bizi zorluyor gurbete gitmek zorundayız demeyeceksin.
Bu vesile ile sosyal medyada bu şekilde yorum yapanlarada yazacağım gibi, tüm MEMLEKET AŞIKLARINI memleketimize bekliyoruz.Ha gelemiyormusunuz? O zaman en azından senede 3-5 kere maçlarımıza bekliyoruz .

jean

Bizim taraftar sinifta kaldi bu sezon ne yazikki takima gelince cok kotuyuz ikinci yari vede kalan maclarimiz cok zor ben 5.siraya raziyim

brigand

İlk devresini dengede tutup ikinci devrede maalesef rakibin kalitesine cevap veremediğimiz bir maç oldu. Formsuz bir görüntü verdik ve hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Hoca da net şekilde sahaya bir şey yansıtmayı başaramadığımızı beyan etti zaten. Ne kadar kızsak da, Marius'un olmadığı hücum hattı gerçekten pamuk şekere dönüyor ve eksikliğini çok hissediyoruz.

Furkan

Alıntı yapılan: _SoN_ - 30 March 2025, 00:18:47Bu maçta özellikle tek ve alternatifsiz oyuncumuz marius un yokluğu çok net anlaşıldı. İleriye giden toplar sanki duvara çarpar gibi geri geldi, o kısımda ki eksikliğimiz ve etkisiz oyunumuz genel oyunumuza direk yansıdı, bence kötü oyunlarımızdan biriydi, ayrıca hocamızın oyuna olumlu müdahale edememesi de mağlubiyeti getirdi.

Ayrıca sözüm meclisten dışarı, kayda geçsin diye yazıyorum!
takımımızın kötü oyununun hem teknik hem taktik detayları var,farklı detaylarda var, ek olarak her zamanda belirttiğim bizi pozitif etkileyen seyircimizin de tabiki etkisi var. Maça gelen seyirci sayımızın azlığı ve maça etkisi tartışılabilir. Ama son zamanlarda bir maça gelmeyen seyirciyi suçlama işi almış başını gitmiş! Bunu yapanlarda genel itibari ile hep şehir dışındaki taraftarımız ve sosyal medya sayfalarının bu şehir dışında yaşayan taraftarı!
Arkadaşlar tamam biz Samsun'dayız ve bunu direk görüyoruz ve elimizden geldiğince eleştiriyoruz ve gerekli gördüğümüz her alanda olumluya gitmesi için çabalıyoruz, ama siz ne yapıyorsunuz ? Vay efendim biz orda olsaydık böyle mi olurdu, biride çıkmış maçlar İstanbul da oynansın yazmış! Guya İstanbulda olan Samsunspor taraftarı maçlarda stadı doldururmuş!
Dışarıdan eleştirmek gerçekten en kolayı, bu şeye benziyor, "yaşlı anne ve babanın yanında kalan kardeş hep suçlu olur, anne babaya yeterince bakamaz, onla ilgilenemez, gurbette olan hep bu durumdan şikayetçidir, aslında memlekette olsa annesi babası için neler yaparda hayat onu gurbete itmiştir bu yüzden hep hayat onu engeller !"
Arkadaş memleketini , anneni ,babanı, takımını bizden daha çok seviyorsan, gelip memleketinde duracaksın! Sevdiğin yerde duracaksın, hayat vs demeyeceksin, benim gibi mücadele edeceksin , gerekirse yıllarca askeri ücret bile kazanamayacaksın ama hayat bizi zorluyor gurbete gitmek zorundayız demeyeceksin.
Bu vesile ile sosyal medyada bu şekilde yorum yapanlarada yazacağım gibi, tüm MEMLEKET AŞIKLARINI memleketimize bekliyoruz.Ha gelemiyormusunuz? O zaman en azından senede 3-5 kere maçlarımıza bekliyoruz .

Durumun özeti de izahı da çözümü de budur.