SÜPER LİG 2024-2025 | 28.HAFTA | Fenerbahçe 0 - 0 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 10 March 2025, 23:57:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2024-2025 | 28.HAFTA | Fenerbahçe -  SAMSUNSPOR'umuz
16 Mart 2025 Pazar
Ülker Stadyumu
Saat 20.30
BeinSports 1

Beşiktaş'ın bugün kaybetmesi 3. lük yolunda elimizi rahatlattı. Fener'e kaybetsek de kaybımız olmaz rahatlığıyla bir şeyler yaparız. Bu maç için biraz ümitsizim ama geçen sene de bizim maça lider, gelene geçene 5-6 atıp çıkmışlardı fakat 1 puanı çıkarmıştık. Fener'e şansımız tutuyor. Son iki deplasmandan beraberlik çıkardık. Son 5 maçımızda 1'er galibiyet ve mağlubiyet ve 3 beraberlik var. Nasipse tribünde olacağım. Oyun olarak düştük, bu da çok normal. Çünkü sakatlık, ceza ve formsuzluk yüzünden bu düşüşler olacaktı.

jean

Kaybederiz buyuk ihtimal gecen sezonki gibi 1 puan alabilirsek cok guzel olur

brigand

Bu maç özelinde ana beklentim, mücadeleci ve pes etmeyen bir takım görüntüsü. Ağır hasar almadan çıkarsak benim için makul bir sonuç olacak. Mevcut durumda alacağımız puan veya puanlar elbette sürpriz olacaktır. Rahat oynayalım ama motivasyonumuzu da kaybetmeyelim.

Satka sakatlığı sebebiyle olmayacak fakat Celil ile ilgili son durumun ne olduğunu bilmiyoruz. Kulüpten net bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen Perşembe günü Thomas Reis'ın basın toplantısında öğreniriz.

Rakip Perşembe gecesi 23.00'te Avrupa Ligi rövanş maçına çıkacak. Orada belli bir efor sarfederek ve yorgun döneceklerdir. Bu nedenle maç sonuna, skor olarak geride kalmadan oyun olaraksa dengede gelebilmek çok önemli.

cembaba

Puan alamasak da çok önemli değil ama ben yüksek dozda bir mücadele bekliyorum. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Bunu düşünmemdeki ana sebep İskoçya deplasmanından sonra Fener'in toparlanmasının biraz zaman alacağını, sakatlarının olması ayrıca sahada bir oyunlarının olmaması olarak görüyorum.  Yaşları büyük oyuncuların yorgunlukları fazla olacaktır.  Oyunu bir şekilde 65-70'e kadar tutup, fişi çekmeliyiz. Savunma anlamında hata yapmazsak ve takım savunmasını iyi yaparsak kazanmamız olası. Bu maçta nedense içimden Marius'un gol atacağı geçti. Orta sahamız Celil-Bennasser başlarsa pozisyon kıtlığı bir maç izleriz. Ntcham ile başlarsak gol bulacağımızı kesinlikle düşünüyorum. En-Nesyri'yi tutacak Yunus Emre bayağı zorlanacaktır ne yazık ki...

_SoN_

Bu deplasmanda da en az 1 puan alabilirsek işte o zaman kudururlar :) Bak o zaman şenliğe , varmısınız :)

cembaba

2024-2025 sezonunda oynadığı 26 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Samsunspor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar yakaladığı en yüksek galibiyet yüzdesini (yüzde 57.7) elde etti. Tarihin en yüksek puan ortalaması (1.92) ile yoluna devam eden Karadeniz ekibi, kalan 10 maçta da aynı grafiği sürdürmeyi hedefliyor.

DEPLASMAN REKORUNU GÖZÜNE KESTİRDİ
Samsunspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 13 Süper Lig maçının 7'sini kazanarak dış sahada en başarılı ekipler arasında yer aldı. Deplaslasmanda sadece 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan kırmızı beyazlılar, lig tahinde en fazla galibiyet aldığı 1986-1987 sezonunu yakalamasına 1 galibiyet kaldı. Teknik Direktör Thomas Reis'in öğrencileri, Karadeniz ekibinin tarihine adını altın harflerle yazdıran 86-87 kadrosunun 8 maçlık dış saha galibiyet rekorunu Fenerbahçe deplasmanında alınacak zaferle yakalamanın hesaplarını yapıyor. Samsunspor, bu sezon önündeki 5 deplasmandan 2 gallibiyet daha çıkartırsa bir sezonda en fazla deplasman galibiyeti alma rekorunu kıracak.

Raqua55

mehmet yılmaz

Samsunspor'umuzun Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi bir değerlendirme videosu çektim.

*Avrupa hedefleyen Samsunspor, yorgun Fenerbahçe karşısında
*FB için ligin en zor maçı
*Samsunspor'un Fenerbahçe'ye şansı tutuyor

https://youtu.be/tgf1N9t1PX8?si=53inZmORP_uJYi14

_SoN_

Alıntı yapılan: _SoN_ - 11 March 2025, 17:03:38Bu deplasmanda da en az 1 puan alabilirsek işte o zaman kudururlar :) Bak o zaman şenliğe , varmısınız :)

:)

55.hakan

Yine hakemin ilk sarıyı yanlış göstermesiyle 10 kişi kaldık. Bu kaçıncı bize yapılan hata sayamıyorum artık.

jean

Hakem sagolsun bizi yordu biraz 1 puan almak cok kiymetli su mactan hic umidim yoktu acikcasi hesaplarima gore ekstra 1 puan oldu guzel direndik tebrikler takim

Elyesa

Hepsini tek tek tebrik ediyorum...kirmizi kesinlikle yanlisdi zaten ilk sari kartlarda yanlisdi hele ilk pozisyonda hakem foul bile vermedi yan hakem bozuntusu bayrak kaldirdi onu gorur gormez sariyla oyuncunun yanina kosdu la malll gormedigin pozisyona nasil sari veriyosun karaktersiz...Hakemide yendik sampiyonlukdanda ettik..Okandan Mujaya kadar herkezi tebrik ediyorum helaliniz var cocuklar

cembaba

Hakemin bizi daha 3. dakikadan cezalandıracağını tahmin edemedim. Biraz daha sonralardan çıkarabilirdi diye düşündüm. :) 1 puan Kadıköy'den bu dönemde almak altın gibi bir şey. Tarihimizin en güzel sezonlarından birini yaşıyoruz. Başkan azıcık limanlarına baksa, sosyal medyadan ve şu TV'lerden uzak dursa, arkasına yaslansa ve takımını izlese ne güzel olacak.

Her bir oyuncumuzu tebrik ediyorum. Ama Tait ve Ntcham'ın bizi onlardan mahrum bırakmasını asla kabullenemiyorum. Oyunumuzu seviye olarak 1-2 tık yukarı atacak isimler bu isimler normalde. Fakat bu isteksizlik, koşmama ve performans düşüklüğünden dolayı çok kızgınım bu oyuncularımıza. İnşallah Milli arada toparlarız.

brigand

Hakemin bütün çabalarına rağmen Fenerbahçe'nin golü bulamaması, onlar adına yıkımın daha büyük olmasına sebep oldu.

Haksız yere eyyamla 10 kişi kalana kadar hücumda etkili olamasak da 2.bölgede aktifliğimiz iyice artmıştı. oyun dengesini kendimize çevirmiştik neredeyse. Acemice pas hatalarımız, geç kalmalarımız bir çok geçiş hücumumuzu heba etti. Hepsi birleşince de şut çekemeden tehlike yaratamadan bitirdiğimiz bir maç oldu. Alınan 1 puan, sıralamada bizi takip eden rakiplerimizle aramıza 3 maçlık kredi koydu. bu açıdan altın değerinde diyebiliriz.

Thomas Reis ve ekibi, standartları ve yetenek setleri bu kadar kısıtlı kadroyla, her geçen hafta oluşturdukları mucizeyi yükseltmeye devam ediyorlar. Sezon sonu 3.olarak bitirdiğimizde elde ettikleri başarı, benim gözümde şampiyonluktan da öte olacak.

_SoN_

Son on dakka hakem gelen ortalara kafa atacak sandım, o kadar istekliydi fener kazansın diye ama Allah'ın sopası yok.