Yüksel Yıldırım - Başkan

Başlatan _SoN_, 01 March 2020, 17:23:33

« önceki - sonraki »

ata55

Samsunspor'umuzun yıllarca oluşturduğu şerefli ve yiğit takım imajına büyük bir darbe vurdun. Senin GS'liliğine sokayım. Darphanenin tüm parasını harcasan, bizi on yıl üst üste şampiyon yapsan da seni sevmeyeceğim. Çünkü sen Samsunsporlu değilsin gocagafa!

ata55

Alıntı yapılan: ata55 - 21 April 2021, 12:32:46Yerli Donald Trump konuşmuş yine.
Seni hiç sevemedim, sadece sustuğun zamanlar sevimli oluyorsun.
Bu adamda mahremiyet, sınır, çizgi diye bir şey yok.
İsmail Uyanık kötü, Emin Kar kötü, Ertuğrul Sağlam kötü, Celil Sağır kötü...
Herkes kötü, bir tek bu iyi.
Böyle bir dünya yok.
Samsunspor'un sahibiyim laflarından da gına geldi artık.
Antipatik.

21 Nisan 2021'de yazmışım. Batı cephesinde yeni bir şey yok. Ama pardon, var. Birde "GS'liyim" etiketi var üstünde.

cembaba

Başkanın saçma sapan açıklamaları bizi oyuncularımıza karşı başka gözle bakmamızı sağladı. Dün Bodrum da bizden önce Fenerbahçe de Galatasaray'a karşı aynı oyunu oynamak durumunda kaldı. Kanatlarında bu kadar hızlı ceza sahasına inen bir takıma karşı nasıl oyun oynanabilir ki?

Galatasaray'a karşı kazanmak için tek bir çareniz olmalı o da topu hızlı oynayarak kanat oyuncularınıza topu aktarmanız. Kanat oyuncularınız da pırpır ve bir o kadar da çalıma yatkın oyuncular olmalı ki gol atabileseniz. Örnek olarak Rizespor. Akintola ve Olawoyin bu özelliklerde oldukları için gol atma başarısı gösterdi Rizespor.

Bazı mağlubiyetler başkanın bu saçma açıklamalarıyla farklı bir hal alıyor. Halbuki işine baksa yatırımlarına devam etse, Samsunspor'u kendi haline bıraksa zaten başarı gelecek.

futbolcu

Çok destekledik ama son konuşmaların takımı mahvetti.
Moralleri yerle bir etti.
Dışarıya çok bilgi veriyor ve kendi takımını yakıyor.

brigand

''Avrupaya gidersek başka gitmezsek başka kadro olacak.''
''Buralara şansa geldik, şansa puanlar aldık, şans eseri buradayız.''
''Ben hala 3.ysem, bu diğer takımların kötülüğünden.''
''Ben savunma yapmayı bilmiyorum, kötü oynuyorum, fener bana atamamışsa suç benim mi?''
''Ben parayı sokakta bulmadım, primler sezon başı belirlendi, ekstra bir şey olmayacak.''
''Herkes bana para ver diyor ben parayı sokakta mı buldum?''

Oyuna yeni girip 5 metre koşamayan Soner'le sözleşme yeniledin. Zeki ve Celil'le sözleşme yeniledin. Bola hala muallakta. Hoca hala muallakta. Takım geri kalanı ne olacağını bilmiyor. Sözleşmelerinde yazan hedefleri gerçekleştirmişler. Ekstra hiçbir şey görmemişler. Zeki'yi öne atarak takımı motive etmesini bekleyen bir yönetici ekipleri var. Ligde iki takıma karşı maçı olunca car car cırcır böceği gibi konuşan ama takımın diğer haftalarında ne hikmetse hayalet olan başkan, sportif direktör ve müdürleri var.