PTT 1. LİG 2. HAFTA | Manisaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 15 August 2017, 00:12:19

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Yabancilar takima hizli uyum saglarsa aliroz bu maci. Ama en kotu 1 puan aliriz. Yenilecegimizi dusunmuyorum.

orucreis

Manisanin durumu hic iyi gorunmuyor. Kazanmak icin oynayacaklardir. Sabirli olursak 60-70 arasi atar 3 puani aliriz

Karabudun

Şimdi bu televizyondan izleme işleri nasıl olacak? Konuya vakıf olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?

adige73

15 August 2017, 14:34:58 #4 Son düzenlenme: 15 August 2017, 14:39:18 adige73
Alıntı yapılan: Karabudun - 15 August 2017, 13:32:40
Şimdi bu televizyondan izleme işleri nasıl olacak? Konuya vakıf olan arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Ya aylık 25 tl ödeyip uydu paketi alacaksınız (12 ay taahhüt vermeniz gerek) yada digitürk playle aylık 12,99 ödeyip maçları internet üzerinden seyredeceksiniz.internet paketi bazen takılma yapabiliyor ve yaklaşık tv görüntüsünden 1-2 dk. sonra görüntü geliyor.İyi tarafı taahhüt gerekmiyor.Diğer alternatif digitürk ü olan cafeler de seyretmek ancak tam bizim maçın saatine denk gelen süperlig maçları olunca işletme sahipleri bizim maçı pek tercih etmiyor.Maç günü internetten korsan yayın da aranabilir ama bulmanın çok zor olacağını tahmin ediyorum.

Tufan

hdmi ile tvye ekranı verip digiturk play iyi bir alternatif olacaktır süperligteyken problemsiz kullanmıştiım ;)

heryerdesamsunlu

Herkez rahat olsun  maçı çokrahat kazanacağız inşaALLAH

seskat

Yurtdışından hangi paketi almak yeterli maçlarımızı izlemek için? Aile paketi mi spor paketi mi? Bilen arkadaşlar varsa, lütfen yardımcı olsunlar. Maça gelirsek, yabancılar eğer oynarsa 3 puanı rahat alırız. Ancak Gazişehir maçındaki kadroyla çıkarsak bir puan alırız gibime geliyor. Hayırlısı artık.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

eprianu

Eğer yayını internet üzerinden izlemek istiyorsanız Digiturk Play üzerinden Spor Extra paketi almalısınız. Web,mobil cihazlar ve tablet için aylık 12.99 ₺, bunlar olsun bir de üstüne akıllı televizyondan da izlemek istiyorum derseniz 19.99 ₺. Akıllı televizyonların bazılarında Digiturk Play uygulaması oluyor. Bilgisayar bağlama derdiniz felan yok. Direk uygulama üzerinden maçı seçip izleyebiliyorsunuz. Bu işin en güzel yanı taahhüt olmaması.

Link : https://www.digiturkplay.com.tr/sporextra

Eğer internet ile uğraşamam, yayında kalite düşüşleri oluyor vs derseniz TV paketi almanız lazım. Ailenin Yıldızı diye geçiyor. İlk 3 ay 12.5 ₺, sonraki aylarda ise 25 ₺ TL oluyor. Kredi kartı ile taahhüt verirseniz aylık 20 ₺ oluyor. Bu işin kötü yanı taahhüt olması ama yayın kalitesi HD ve internet ile alakası yok. Tabi bir de çanak ücreti var yanlış görmediysem 80-90 ₺ civarındaydı.

Link : http://www.digiturk.com.tr/urunler-servisler/ailenin-yildizi

Ben ilk başta net paketi aldım. Bir ay deneyeceğim. Çünkü geçen sene de ilk haftalarda maçları TRT almamıştı ama sonrasında maçları vermeye başlamıştı. Taahhüt olmadığı için net paketleri güzel. Benim televizyonun markası LG ve Digiturk Play'i yükledim ama ilk hafta ne hikmetse Samsunspor'un maçı çıkmadı. Sanırım uygulama güncel değildi.

Not : Gazişehir maçını bilgisayardan izledim. Çok nadir de olsa takıldı ama genelinde yayın kalitesi iyiydi.

55.hakan

3 Eylül de bu kampanya bitiyor yazıyor sonrasında daha mı ucuz daha mı pahalı olur bilemem

Karabudun

Ben bugün aldım. Ücreti de 12.99 değil, 14.99 TL ve satın almadan önce kartınızdan her ay bu tutarın kesilmesi için onay vermeniz gerekiyor. Sonra dilerseniz kaldırabilirsiniz diye de bir ibare düşmüşler.

ugurozkan

Alıntı yapılan: seskat - 15 August 2017, 18:51:25
Yurtdışından hangi paketi almak yeterli maçlarımızı izlemek için? Aile paketi mi spor paketi mi? Bilen arkadaşlar varsa, lütfen yardımcı olsunlar. Maça gelirsek, yabancılar eğer oynarsa 3 puanı rahat alırız. Ancak Gazişehir maçındaki kadroyla çıkarsak bir puan alırız gibime geliyor. Hayırlısı artık.

spor extra soru cevap kısmında şu açıklama var:

Bu paketi satın aldığında, sadece yurt içinde maçları izleyebilirsin. Yurt dışında digiturkplay.com.tr'ye ve Digiturk Play uygulamalarına erişimin olmayacaktır.

https://www.digiturkplay.com.tr/sporextra

belki türkiye'den vpn ile filan halledilir tam bilmiyorum, deneyen var mı?

GurbetciFanatik

Slm arkadaslar bu cuma maca nerde bakabilirim.
Sizin baktiginiz bir yer varmi bende gelem bakam   :)

Vural temiz

seskat

Alıntı yapılan: ugurozkan - 15 August 2017, 22:49:33
spor extra soru cevap kısmında şu açıklama var:

Bu paketi satın aldığında, sadece yurt içinde maçları izleyebilirsin. Yurt dışında digiturkplay.com.tr’ye ve Digiturk Play uygulamalarına erişimin olmayacaktır.

https://www.digiturkplay.com.tr/sporextra

belki türkiye'den vpn ile filan halledilir tam bilmiyorum, deneyen var mı?

Yurt dışından www.digiturkplay.com adresinden giriliyor ve spor paketi yıllık 160 Euro cıvarı. VPN ile girsem bile yurtdışı kredi kartı ile olmaz sanırım. Galiba özetlerle bu sezon idare edeceğiz gibime geliyor. Yazık walla.