2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

2 veya 3 kisi cuma gunune kadar alinacakmis. Bi tanede 94 dogumlu feridun kiroglu diye biri varmis.

samsunmania

Bandirmaspordan. Iyi bir oyuncu. Rotasyonda kullanılır.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evolution55

Larbi'nin sivas maçında çapraz bağları kopmuş deniliyor :-X

_Jack Daniels_

Steve Beleck ile anlaşılmış yarın geliyormuş.

5trawberry

yirmiuc

Adam gibi bir transfer politikamiz yok. Cop transferlere devam..

Karabudun

Ümraniye'yi hiç takip etmediğim için net konuşamıyorum ama Beleck fena değildi diye anımsıyorum.

Shane_Falco

Steve Beleck geçen sene Ümraniye'de gayet iyiydi. Hatta bir çok maçını izlerken keşke bizde olsa demişliğim vardır. Umarım gerçekleşir transfer.

cakir55

Feridun rotasyon değil direk 11 oynar bu takımda çok teknik ve hızlı bir oyuncu. Hatta iki maçta da perişan etmişti bizi.
Beleck ise ilerde top tutma sorunumuza çözüm bulur, faydalı olur şüphesiz.

mehmet yılmaz

Beleck transferi yalanmış. Zaten bugün Yunan takımıyla imzalamış. Ayrıca bizim aradığımız oyuncu değildi. Gol ortalaması 3 olan bir oyuncuydu. Bize gol vuruşu yapabilecek bir santrafor lazım.

Muhammed Larbi'nin sakatlığı doğruysa çok üzüc. Benim çok ümitli olduğum bir oyuncuydu. Transfer kapanmadan mutlaka yerine bir oyuncu bulmak lazım.

Sadece Samsunspor

Simdi de Leandrinho soylentiler var sivastan. Mutsuzmus kulubunde. Eger bu transferi yaparaam ve gercekse cok cok iyi olur. Ben cok seviyorum bu adami

Shane_Falco

Gökçek güzelliklerini yapmış Ankaragücü'ne. Umut Nayir cuk diye otururdu şu takıma...
Elbet transferin son gününe kadar 3-4 adam katılacak takıma ama hala ısrarla Samaras'ın kanatta değil forvette oynatılması taraftarıyım...

ngonge

Larbi'nin sakatlığı çok çok kötü olmuş. Ramazan'la olacak bölge değil, ciddi anlamda oyun kurucuya ihtiyacımız var.

özkan

doğruysa yazıklar olsun larbi zaten sakat gelmiş.

Desiqner

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 05 September 2017, 17:16:50
Gökçek güzelliklerini yapmış Ankaragücü'ne. Umut Nayir cuk diye otururdu şu takıma...
Elbet transferin son gününe kadar 3-4 adam katılacak takıma ama hala ısrarla Samaras'ın kanatta değil forvette oynatılması taraftarıyım...

Yalnız Umut Nayir Ankara Hukukta okuyor.O sebeple Ankaradan bir takım her zaman önceliği olacaktır bence.