2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

17 April 2017, 16:16:19 #225 Son düzenlenme: 17 April 2017, 16:20:09 55_OrHaN_55
"Her an bitebilir", "sona yaklaşıldı", "an meselesi", "endişeye gerek yok" "ince eleyip sık dokuyoruz" gibi söylemlerin yerini kesin transfer haberlerinin alması gerekiyor.

eprianu

17 April 2017, 17:38:52 #226 Son düzenlenme: 17 April 2017, 18:05:50 eprianu
Resmi siteden açıklama yapılmış

Geride bıraktığımız sezonda büyük katkılarını gördüğümüz değerli futbolcularımız başta, kaptanlarımız Mustafa Sevgi ve Fatih Kılıçkaya olmak üzere Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol, Ousmane Cardinal Ndiaye ve Distel Zola ile yollarımız yeni sezonda ayrılmıştır.

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3068

jean

Murat gurbuzerol durabilirdi esasinda

Kaya

Çok şükür

Gönderilen isimlerin tamamı doğru. Kurtulduk.

özkan

Alıntı yapılan: ugrass - 16 April 2017, 15:07:45
Acaba kulübümüzde scout ekibi var mı? ya da oluşturulsa çok iyi olmaz mı?
Var herşeyi tek başına bilen tutu ve 1 menajeri  ;D

yirmiuc

Muhtemelen google'dan bakiyorlar. :)
Ismi gecen oyunculara bakilirsa sozlesmesi biten ve hicbir takimin ilgilenmedigi oyunculari biz topluyoruz.

Levent ÖCAL

Giden isimler arasında birtek Fatih Kılıçkaya belki kalabilirdi. Onun haricinde çok isabetli olmuş.

Karabudun

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 18 April 2017, 08:38:51
Giden isimler arasında birtek Fatih Kılıçkaya belki kalabilirdi. Onun haricinde çok isabetli olmuş.

En doğru yorum bu olmuş.

tactician

geçmiş dönem performansları ve önümüzdeki sezon için oluşan beklentiler ışığında bu isimlerin takımdan ayrılması doğru oldu. yalnızca; futbolcu grubu içerisinde dengeyi sağlayacak, abilik vasfıyla arkadaşlarını doğru anlamda yönlendirecek isimler de kadroda olmalı. bu tarz oyuncuların gerek saha içerisinde gerekse de saha dışındaki katkıları hedefe oynayacak bir takım ortamı açısından son derece önemli.

Geçen sene devre arası gelip 1.5 yıllık sözleşme yapan oyuncularımız 82'li Ahmet Burak; 85'li Göksu; 87'li Kenan Karışık bu misyonu üstlenecek isimler olarak görünüyor. Bu 3 isim de yukarıda yer alan paragrafta anlatmaya çalıştığım yan görevleri layıkıyla yapacak ahlaki niteliklere sahip isimler gibi görünüyor bana.

Kenan'a ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Saha içindeki liderlik meziyetleri diğerlerinin ötesinde. Oyuna geniş bir perspektiften bakabiliyor ve oldukça soğukkanlı. Bunun yanısıra, takımı konuşarak yönlendirmek de yapısında var. Sakatlık öncesinde hakettiği övgüyü ve beğeniyi pek alamasa da; önümüzdeki sezon için oluşturulacak şampiyon kadronun mihenk taşlarından birisi olacaktır.

Takımda direk 11 olacak; kaleci (ki ben Muyters kalsa da olabilir diye düşünüyordum); bir sol ayaklı stoper; merkez orta saha, sağ açık, sol açık; birisi yalancı dokuz(false nine) oynamaya yatkın (tiago,mossoro, gelişkin göksu, vb gibi) iki forvet olmak üzere 7 isim alınmalı. Bunun yanısıra kadro derinliği ve hamle oyuncusu kabilinden 1 stoper(yeni gelen hasan harıcinde), 1 sağ bek (canberk olabilir kalırsa), 1 sol bek, 2 merkez ortasaha (birisi gökay olabilir gelirse), 2 açık oyuncusu, 1 forvet oyuncusu olarak toplamda 8 isim daha alınmalı. Bu şekilde canber ve gökay işleri çözülürse 13; çözülmezse 15 isim daha alınmalı diye düşünüyorum.

Shane_Falco

Murat Gürbüzerol, Fatih ve Mustafa Sevgi Trabzonspor maçına gidilmemesindeki tutumlarından dolayı gönderildiler. Performansları ile ilgili bir durum değil.

Stoper

Murat , Fatih ve Mustafa'nın yanı sıra ts maçı öncesi amiyane tabirle papazlık yapan 1 kişi daha varmış ve şuan takımdaymış. Kim olduğunu bilen var mı?

Bayramdan sonra bir hareketlilik olacağını düşünüyorum,özellikle yabancı transferlerin büyük çoğunluğunu en kısa sürede bitireceklerdir.

eprianu

18 April 2017, 11:13:21 #236 Son düzenlenme: 18 April 2017, 12:39:03 eprianu
Çağrı Ortakaya Samsun'a gelmiş. Birkaç gündür adı geçiyordu. Muhtemelen imza atacaktır. Ön libero ve bu sene 31 maça çıkıp 4 gol atmış.

Gökhan Karadeniz ve Chiubuike'nin de cuma günü imza atacağı söyleniyor. Cuk diye oturur bu isimler. İ

Levent ÖCAL

Coşkun Zeren : Bir dönem Gaziantepspor'da da forma giyen John Chibuike ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yarın bir aksilik olmazsa Samsun'da olacak ve oturup konuşacağız. Son olarak Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya ise şu an Samsun'da ve kendisiyle görüşüyoruz. Gökay İravul ile ilgili de Aytemiz Alanyaspor'dan bugün bize dönüş olacak. John Chibuike ve Çağrı Ortakaya ile görüşmelerimiz sonrasında bir aksilik olamazsa yarın her iki oyuncuyu renklerimize bağlamayı düşünüyoruz.

Shane_Falco

John Chibuike kafasını futbola verecekse takıma sınıf atlatır. Ayrıca transferin bu tarihte olup kamp yapması büyük avantaj olacaktır. Umarım devre arasındaki mevzuya dönmez bu durum.

Karabudun

Chibuike, kaç transfer dönemidir bizimle anılıyor. Bu transfer döneminde de adı zikredilmese şaşardım.