2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

cakir55

Gökay rotasyonda iyi oyuncu. Kaya gelirse yeni Ahmet Şahin olur. Sezer konusunda kararsızım. Biz de iyi performans göstermişti ama Malatya macerası için aynı şeyi söyleyemeyiz.

Çağrı nasıl bir oyuncudur izleyen var mı ?

Karabudun

Daha önce Kaya'yı ne duydum ne gördüm. İnşallah dediğiniz gibi çıkar arkadaşlar. Ertuğrul'dan bu yana kaleci görmedi şu takım.

samsunmania

Çağrı tam görev adamı ekstrası yok ama tam bir savasci

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Karabudun - 14 April 2017, 19:52:16
Daha önce Kaya'yı ne duydum ne gördüm. İnşallah dediğiniz gibi çıkar arkadaşlar. Ertuğrul'dan bu yana kaleci görmedi şu takım.

TFF 1.ligi yakından takip eden herkes tanır Kaya'yı. Az da olsa Süper lig tecrübesi var ancak daha çok TFF 1.ligde istikrarlı olarak forma giymiş bir kaleci ki gelirse tecrübesiyle katkı sağlayacağına inanıyorum.
Çağrı Ortakaya ise son yıllarda bu ligde forma giyiyor,genelde alt liglerde oynamış bir oyuncu. Aman aman bir özelliği yok. Bu lig için ideal,mücadeleci ön liberolardan biri. Distel Zola'nın oynadığı takımda gözü kapalı oynar. Yerli oyuncularda fazla birşey beklemeyelim,yapılacak yabancı transferlerinin kalitesi bizim için belirleyici olur.

cakir55

Çağrı dediğiniz gibiyse olmaz oraya daha iyi bir isim gerekir.

seskat

N'Diaye -> Gençlerbirliği

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Shane_Falco

Kaya'yi Kartalspor'dayken cok defa izledim ciplak gozle. Cizgi kalecisidir ama sacma sapan hatalar yapmaz. Konya da da forma giydigi zaman gayet iyi maclar cikardi. Gelirse kaleyi dusunmemize gerek kalmaz.

samsunmania

Hem de saçma sapan bir yabancı kaleci getirip kontenjanı doldurmayız.

55.hakan

İleri uca 3 siyahi hızlı adam bekliyorum.Mbilla,Kone bir de....Böyle bir üçlü.

55ertan

Alıntı yapılan: 55.hakan - 15 April 2017, 00:39:50
İleri uca 3 siyahi hızlı adam bekliyorum.Mbilla,Kone bir de....Böyle bir üçlü.

Bir de ofeadu.
Biraz karektersiz ama ofeadu her takıma lazım olan futbolcu.

Ikinci yarı kadrosunda mbilla ofeadu olsaydi biz sampiyonluğa oynardık.

Karabudun

15 April 2017, 10:24:45 #205 Son düzenlenme: 15 April 2017, 10:43:48 Karabudun
Ligi yakından takip ediyorum ama dediğim gibi Kaya'yı duymadım. Hayrını göreceğiz inşallah. Kalede hasret büyük malumunuz. Ofi ise zayıf bir karaktere sahip ancak bu ligin en iyi birkaç oyuncusundan biri. Ligi takip etmeyenlere dahi kendini duyurmuş bir isim. Zerre kadar sevmesem de takımda görmeyi isterim.

55.hakan

Ofi'nin devri geçti bence Umar gibi kendini gösterecek sağlam sözleşme yapacağımız bir adam lazım bence.

Sadece Samsunspor

Ofeodu lige yeni cikan erzurumla gorusuyor.

fanatik samsunsporlu

Sol bek düşünülmüyor mu?Ahmet in sakatlığı nüksederse sıkıntı.Hasan sol ayak diye oraya mi çekilir.Gelirse sözleşmesi biten Konya dan  Mehmet Uslu harika olur.Kartalspor dan Kaya Tarakçı ile takim arkadaşı.Beğendiğim bir sol bek

samsunsporlu1994

Umar gibi adamları bulabilmek için sağlam scout ekibinin olması gerekiyor ki takip edilse Afrika ve Avrupa ülkelerinde TFF 1.lige uygun çok yetenekli oyuncular bulunabilir.