2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

orucreis

Facebookda samsunspor hakan çinemre vekulubu fenerbahce ile her konuda anlasti haberi var ???

Karabudun

Alıntı yapılan: orucreis - 14 June 2017, 19:39:15
Facebookda samsunspor hakan çinemre vekulubu fenerbahce ile her konuda anlasti haberi var ???

Aslı astarı varsa müthiş haber.

Sadece Samsunspor

Hakan dogru olabilir. Olursa cok iyi olur

Mert

Sabri gelmez arkadaşlar sanmıyorum.Hakan Cinemre harika olur.

eprianu

Coşkun Zeren ülke içinden Kone dışında yabancı alınmayacak diye açıklama yapmış. Daha önce de Kone ile birlikte 5 yabancı oyuncu alınacak demişti. Yurt dışından gelecek yabancılar önümüzdeki senenin hedefi açısından belirleyici olur.

samsunsporlu1994

Sabrinin gelip gelmemesi o kadar önemli değil. Zaten yönetimin de böyle bir transfer girişimi olduğunu düşünmüyorum. Basında çıkan söylentilerden ibaret. Geçen sezonki takımdan kimler devam edecek bu merak konusu. Mustafa Sevgi gitti,Murat Gürbüzerolla devam edilebilir diye düşünüyorum. Alternatif açısından iyi olur bizim için. Kone de büyük ihtimal bize gelir yine,gelmesi de iyi olur. Sanırım diğer yabancıların hepsi yurtdışından olacak. Yapılacak transferler hedefimizi belirleyecek. Acele etmeden,çok da geç kalmadan yerli ve yabancı transferlerinde doğru hamleler yapmalıyız.

Mert

Koneyi Giresunspor da istiyormuş.Sıkıntı çıkmaz inşallah

55_OrHaN_55

Sabri Başakşehir ile anlaşmış. Noktayı koymuş oldu :)

Sadece Samsunspor

Sabrinin esi oldugu surece Samsun a gelmez :D

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 15 June 2017, 11:56:54
Sabrinin esi oldugu surece Samsun a gelmez :D

ALLAH razı olsun yenge hanımdan.

samsunmania

Bir de gbb de oynayan ramazan civelek olsa süper olur

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Samsunspor

Kadikoy u14 Turkiye sampiyonu oldu ve cogu oyuncuya konya genclerbirligi ve altinordu talip olmus. Sonrada laf olsun diye Samsunlu oyuncu istiyoruz kadroda diyorlar.

orucreis

Adulkerim ile tekrar anlasmisiz  :) :)

samsun 55

Alıntı yapılan: orucreis - 15 June 2017, 20:35:41
Adulkerim ile tekrar anlasmisiz  :) :)

Abdulkerim instagram hesabindan yalanladi. Anlasma yok

Sadece Samsunspor

Abdulkerim konyada oynamak istedigini soylemis. Kadroda yer bulamazsa gelir anca. Kizmaya gerek yok kiralik oyuncu normal