2017-2018 Transfer Söylentileri

Başlatan ugrass, 02 June 2017, 12:39:46

« önceki - sonraki »

cakir55

Abdülkerim bu akşam Lokma Cafedeydi anlaşılmış kendisiyle hayırlı olsun.

s_uzunkaya

29 June 2017, 08:43:02 #346 Son düzenlenme: 29 June 2017, 08:46:40 slazenger
OĞUZ GÜRBULAK   

Doğum Yeri   :TERCAN
Doğum Tarihi   :10 Ağustos 1992

Kulüp   : KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR
Sözleşme Başlangıç T.   : 6 Ağustos 2015
Sözleşme Bitiş T.   : 31 Mayıs 2017

Oynadığı Takım                     Başlangıc Tarihi             Bitiş Tarihi           Lisans Türü            Lisans Veriliş

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      06.08.2015             31.05.2017          Vize                      26.08.2016   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      06.08.2015             31.05.2017   Yurt İçi Transfer              31.08.2015   

MANAVGATSPOR                              15.07.2013             31.05.2015   Vize   11.08.2014     

MANAVGATSPOR                               15.07.2013             31.05.2015   Profesyonelliğe Geçiş      14.08.2013   

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR          Amatör Vize             20.09.2012   

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR          Amatöre Dönüş     30.09.2011   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      23.08.2010             31.05.2015   Karşılıklı Sona Erdirme      28.09.2011   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      23.08.2010             31.05.2015   Profesyonelliğe Geçiş      25.08.2010   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      Amatör Vize             31.08.2009   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      Amatör Vize             11.09.2008   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      Amatör Vize             26.10.2007   

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR      Filiz Lisans             23.03.2007   

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1035867

İLGİNÇ Bİ TRANSFER OLMUŞ! İNŞAALLAH TOP OYNARKEN GÖREBİLİRİZ KENDİSİNİ!

brigand

Böyle oyuncuları denemek gerekiyor. Maliyeti düşük, alt ligden seviye atlayabilecek potansiyelde görünüyor.

Shane_Falco

Şu tarz alt liglerden patlama yapması beklenen oyuncu alıp adamla 2 yıllık anlaşma imzalamayı anlamıyorum. Adamın maliyeti düşük. Zaten seviye atlayacaksa 2 yılda atlıyor. 2. yılda sözleşmesi bitip gidiyor. Alt ligden alıyorsun zaten Samsunspor'un ismini duyunca koşa koşa geliyorlar. İmzalat kendi şartlarında 5 yıllık anlaşma bak bakalım bugün giden Hasan gibi gidebiliyor mu ?

Bunun benzerini bir de alt yapıdan oyuncu profesyonel yaparken genelde 3 yıllık imzalatıyoruz. Yahu yapıştır 5 yılı adam kalsın elinde. Baktın olmuyor yollarsın. Güçlü olan taraf biziz bu konularda gücümüzü niye kullanmayız çözemiyorum.

AhmetDenizci

Nostalji..

28.06.2002 - Samsunspor, iç transferde 9 futbolcuya imza attırdı.

_Jack Daniels_

Konyaspor kulübüyle sürekli iç içe olan, senelerdir maçlarını takip eden ve şuanda menajerlik yapmaya başlayan bir tanıdığıma sordum Oğuz'u. Maalesef çok vasat bir transfer olduğunu söyledi. Menajeri kimse iyi pazarlamış diye de ekledi. Fiyasko çıkma ihtimali yüksek görünüyor yaşı da 24. İnşallah yanılırız da takıma katkı verir.

eprianu

Dün Twitter'da denk geldi. Konyaspor taraftarlarının bazıları Abdülkerim ve Oğuz transferlerinden dolayı kızgın. Alt yapı tesislerini komple Samsunsporun üzerine yapalım felan yazmışlardı.

AhmetDenizci

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Albay Özalan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan futbolcular yeni sezonu açtı. Yeni transferlerin de yer aldığı antrenmanda futbolcular, ısınma koşusu ve pas çalışması yaptı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özalan, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Samsunspor'u taraftarın istediği noktaya taşımak için çok çalışacaklarını belirten Özalan, "Bu takım ligi bu sezon isteği yerde bitirecektir. Sahada mücadelesi üst seviyede olan, savaşan ve her an, her dakika sonucu değiştiren bir takım kurulacak. Transfer çalışmalarını da bu arada yürütüyoruz. Yerli oyuncular konusunda bildiğimiz oyuncuları transfer edeceğiz. Yabancı konusunda ise çok detaylı çalışıyorum." dedi.

Çok iyi analiz ettikleri ve tanıdıkları yabancıları takıma katmak istediklerini aktaran Özalan, yabancılardan kulübün gelecekte ciddi anlamda faydalanmasını ve finanssal olarak da para kazanmasını arzuladığını ifade etti.

Alpay Özalan, şunları kaydetti:

"Bunun için bugüne kadar yabancı oyuncu konusunda ağır davrandık. Ancak ikinci kamp döneminde transferleri bitirmiş olacağız. Kulübün menfaatlerini düşündüğümüz için bugüne kadar 50 yabancı oyuncunun videosunu izledim. Özelikle ofansif oyuncuları almayı düşünüyoruz. Elimizde bu oyuncuların bir raporu var ve ona göre hareket edeceğiz."

Kaynak: http://tr.beinsports.com/haber/alpay-ozalan-iddiali-3

jean

Yukaridaki resmi hatirliyorum ismail baskanin 2. Gelisiydi hemen imza attirmisti bu topculara en iyi transferlerimiz bunlar demisti

sadece55

Abdülkerimi aldık ya gerisi bir türlü olur. Şaka maka iyi takım kuruyoruz. Daha yabancı transferine başlamadan iyi bir kemik kadro oluşturduk. Hücum oyuncularını da iyi seçersek bu iş olur.

jean

Acikcasi pek heyecan verici transferler olmadi yinede belli olmaz eskisehir gibi super lig kadrosu kuran takim cikamadi belli olmaz

sadece55

Ne bekliyoruz transferden anlamıyorum. Abdülkerim,Hasan Hatipoğlu, Çağrı hep bu ligin istikrarlı yerli oyuncularından Chibuike potansiyeli en yüksek isimlerinden ve daha biz transferin başındayız.

ugrass

kaleye ve hücuma alınacak oyuncular kaderimizi belirleyecek.

inşallah o sene bu sene..  ;)

cakir55

Transferde bence de iyi gidiyoruz aklı başında olarak 12-13 transfer dönemi gördüm ben ilk defa kulübün transferde bu kadar erken davrandığını görüyorum.

Shane_Falco

Bu ligden çıkmak istiyorsan bu ligin istikrarlı topçularını alacaksın. Şu anki transfer politikası gayet iyi. Kaleye'de en azından Soner gibi bir isim alırsak o sorunu çözmüş oluruz. Kaderimizi bitirici hat belirleyecek. İleri uç transferleri çok önemli.