TFF 1.LİG 25.HAFTA | Altınordu - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 11 March 2017, 20:00:44

« önceki - sonraki »

ugurozkan

Alıntı yapılan: 55ertan - 17 March 2017, 20:19:02
2 sari peş peşe cezali olunmuyormuydu

hayır. yalnız tom en iyi maçını çıkardı helal olsun.

muzaffer4

Son 4 maç 10 puan 6 sı deplasman bunlar alışık olmadığımız cümleler ;D

binikalamadım

adamlar hiç centilmen değil her şeyi çaldılar bir Çarşamba'yı sel aldı'yı çalmadılar.

fanatik samsunsporlu

Deplasman fobisi tamamen kalkmıştır artik

jean

Cok sukur yendik harika ve samaninda galibiyet oldu ins rakiplerimizde puan kaybeder azda olsa rahatlariz yanliz cok gol kaciriyoruz  yenemeseydik cok yazik olacakti tebrikler samsunsporum

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 March 2017, 19:51:24
Nasil oynuyoruz ümit varmi 3 puan icin

Geldim eve
Yani iyiki bi soru sorduk hemen bam bam yapmisiz

tactician

İkinci golden sonraki takım sevinci çok güzeldi

celebi

Alıntı yapılan: töngel - 17 March 2017, 20:39:45
İkinci golden sonraki takım sevinci çok güzeldi

Ben de evde sevinirken farkedemedim nasıldı sevinç

tactician

Maçtan sonra gördüm ben de maç içindeki enstantane leri gosterirlerken
Tom falan da kulübeye kadar gelmisti

Mert

İşin en güzel tarafı rakiplerimiz hep iddalı takımlarla oynayacaklar.Bandırma ve Mersin'in şansı yok.Bu üç puan çok iyi oldu bizim için

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 14 March 2017, 10:57:15
Ege şansımız devam eder ve galibiyetle döneriz Allah'ın izniyle.

Çok şükür  ::)

oguz_5528

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 17 March 2017, 04:38:55
Hoca Göksu-Adilovic-Kone-Murat(vedat)  4lüsünü dene bir de Adiloviç mayına mı bastı noldu bu adama.Maçı şanslı olursak alırız 2 gol atarız gibime geliyor

Helal olsunları alayım..Malatya maçını da bilmiştim 3 gol diyerek 😊

Karabudun

Çok manalı maçların oynanacağı bir haftada önemli bir üç puan aldık. Bir üst lig kovalayanlarla düşmeme mücadelesi veren takımların kapışacağı bir hafta olacak. Manisa, evinde Malatya ile oynuyor. Manisa gayet iyi mücadele ediyor ama Malatya şu an ligin tartışmasız en iyi oynayan ekibi. Bence boş dönmezler Manisa'dan. Hele ki Eskişehir ile Göztepe'nin karşılaşacağı haftada daha bir bileneceklerdir. Ben özellikle Urfa'nın bu haftayı boş geçeceğini düşünüyorum. Sivas ilk ikiyi perçinlemek için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Bizi ilgilendiren de esasen bu maçlar. Balıkesir play-off için Mersin'i eli boş göndermek zorunda. ADS play-off'a göz kırpabilmek için Elazığ'a gidiyor lakin büyük ihtimalle hüsrana uğrayacaklar. Hatta büyük ihtimalle ADS ilerleyen haftalarda düşmemeye oynayacak. Velhasıl kelam güzel bir hafta olacak, birkaç takımı geride bırakacak ve avantajlı bir pozisyon elde edeceğiz.

samsunum

samsunsporlu1994

İyi oynadık ve kazandık,maç fazlasıyla 13.sıraya kadar yükseldik. Umarım bu gidişat devam eder ve gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlarız artık.