TFF 1.LİG 18.HAFTA | Adana Demirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 15 January 2017, 19:41:42

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bu haftaki sonuçlar ciddi şekilde iyi oldu. Benim fikrim, haftaya başlarken 10.sıra ve altında olan takımların küme düşme olasılığı olduğu yönündeydi. Yani Altınordu, Ş.Urfa, ADS, G.Antep Bld, Bandırma, Elazığ, Manisa, MİY ve biz.

Bu hafta Altınordu, Ş.Urfa, MİY kaybetti. Bandırma içerde kazanamadı, Elazığ ve Manisa birbirleri ile berabere kaldılar. G.Antep Bld. Göztepe'de muhtemelen kaybedecektir. Biz de bu hafta ADS'yi yenebilirsek, 1 maçta çok büyük bir yol almış olacağız.

Kaybetmemek önemli, ama kazanırsak gerçekten çok çok iyi olacak.
20 Ocak haftasındaki bu maçta, düştüğümüz yerden, bir keza daha nasıl ayağa kalkıldığını tüm Türkiye'ye gösterebiliriz. Bu maç geri dönüşümüzün maçı olabilir...

tactician

Doğru tespit. 10.sıra altındaki takımlar potansiyel adaylar. Mevcut durum itibari ile mersin idman yurdu ve adana demir spor alt lige düşecek ilk iki ekip olur gibime geliyor. Bu takımlara ilave olarak antep belediye bandırma manisa ve zor da olsa altinordunun bizimle birlikte düşen 3. Takım olmamak adına mücadele edeceğini düşünüyorum. Elazığ ve Urfa dusme tehlikesi yaşamayacaktır diye düşünüyorum. İnşallah 3. Takım bandırma olur.

samsunsporlu1994

Deplasmanlarda kaybetmeye öyle bir alıştırmışlarki bizi her deplasman maçı öncesi yine kaybedeceğiz korkusu oluyor içimde ister istemez. Şu maçı almamız lazım. Adana Demir tahtayı açamamış diye biliyorum,seyirci cezaları olduğunu da düşünürsek herşey bizim lehimizde maç öncesi.

orucreis

Lumuyu gotumusler ama lisansi yok nasil olcak yarin sabahtan insallah hallederler.

Ayrica tisdell ads ile imza atmak icin adanaya gitmis haberleri var

brigand

Ads henüz açamadı tahtayı. Zaten birçok sorunla boğuşuyor onlarda ve bu maç tribün destekleri de yok. Ortam kazanmamıza müsait ama psikolojik olarak ilk gole ihtiyacımız var. Bu şansın yanımızda olması lazım.

celebi

bizim deplasman trübünü beklediğimden daha boş

Shane_Falco

Şu ana kadar sadece 22 bilet satılmış sanırım.

bayfa55

Gidilmesi takıma destek olunması lazım. Rakam çok az

551

Kevin Brands ın uzaktan golüyle 1 0 öne gecmemiz lazım.

yirmiuc

Çok önemli bir maça çıkıyoruz. İnşallah 3 puanla dönebiliriz.
Allah yardımcımız olsun..

Sadece Samsunspor

4 5 mac ustuste kazanmaliyiz puan farki oldukcu aciliyor bugun yenilirsek

Shane_Falco

samsun 55

Ekrem

0-2 yeneriz gibi bir skor doğuyor içime  . Transferler  umutlandırdı. Yenilirsek daha çok üzüleceğiz.

GurbetciFanatik