TFF 1.LİG 17.HAFTA | Bandırmaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan ata55, 08 January 2017, 17:57:14

« önceki - sonraki »

orucreis

Alperen,murat,mustafa,burhan hepiniz a2  ye baska bise olmaz bunlardan. Ayrica yonetim 5 transfer yapmali

5trawberry

GurbetciFanatik

Kadronun acizliginr bakin. Gol umudu olarak Alpereni oyuna aliyoruz.
Sözün bittiği yerdeyiz.

55_OrHaN_55

bunların mersinle yaptıkları maçı seyredip umutlanmıştım. hiç olmazsa bandırmayı yeneriz diye. sonuç yine rezalet

Vural temiz

celebi

Burhan'ın ve Alperen'in oynadığı takımı desteklemiyorum artık. Samsun'un çocuğu imiş.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Vural temiz - 15 January 2017, 14:49:24
Osman istifa

Neye göre istifa kardeş.
Engin Korukiri yada Erhan Altini özledin galiba.
Mustfa Sevgiyi iyi oynatamdigi icin mi.

eprianu

Galibiyetten geçtik gol bile atamıyoruz.
Bence de Osman istifa, bu kabiliyetsizlere bu hoca fazla.
Engin Korukırlar yakışır bize...

bayfa55

Osman hocayı eleştirenlere şaşıyorum. Bu takımda oynayan 5 oyuncu bu ligin oyuncusu bile değil. İstediği oyuncular mı alındı. Adiloviç 'i istediğine zerre kadar inanmıyorum. Ne yapsın adam yokluğunda herkese he diyor

Desiqner

Sportif Direktör gevşek gevşek çok iyi gidiyor çalışmalarımız diye açıklama yapar şimdi :)

elexir

Her seyde bir hayır vardık yenseydik kimseyi almazdı bunlar şimdi belki transfer yaparlar

eprianu

Tek derdimiz Osman Hoca olsun. Bir iki hafta sonra bırakır gider zaten.
Niye dursun ki, verdiği sözleri tutmayan, istediği adamları alamayan bir yönetim var karşısında.

55ertan

Biz oynadik onlar kazandı  >:(.
Çok kötü oldu altın değerinde maç gitti.

Vedat çok kaliteli topcu.

bayfa55

Alıntı yapılan: eprianu - 15 January 2017, 14:58:19
Tek derdimiz Osman Hoca olsun. Bir iki hafta sonra bırakır gider zaten.
Niye dursun ki, verdiği sözleri tutmayan, istediği adamları alamayan bir yönetim var karşısında.

Aynen katılıyorum. 3.sınıf adamlarla 11 kurmaya çalışıyor Osman hoca, bu işin sorumlusu yönetimdir. Defolup gitmediler. Belli ki gitmelerine engel bir durum var.

Raqua55

Beklerimiz çok kötü Kanatlarımız berbat Kaleci kötü.İnsanın içinde olur bazı şeyler Dersinki Bu maç 6 puanlık maç fazla koşalım.En kötü beraberlik alalım.Ama Canberk mustafa sevgi Burhan Alperen yatıyor.Kalpara Diyorduk niye gençler oynamıyor Adam Haklıymış.Lan 20 yaşındaki adam ayakta duramıyor Canberk kaç senedir Bu ligde oynuyosunMüdahale anlamında Hiç Mi Birşey kazanamadın?  İlk golde adam topu sağa çekti paket oldun Burhan Sen nasıl ayakta duramıyosun Orada