TFF 1.LİG 17.HAFTA | Bandırmaspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan ata55, 08 January 2017, 17:57:14

« önceki - sonraki »

ugrass

Laf söylenecek en son adam Osman Özköylü.

bayfa55

Artık bu yönetime taraftarlar olarak ciddi olarak tepki vermemiz gerekiyor.Durumlar gerçekten çok ciddi.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: farUqras - 15 January 2017, 15:03:08
Laf söylenecek en son adam Osman Özköylü.

Yokkk yaaa Osman Hoca en büyük suclu o.
Elinde müthis kadro müthis yetenekler var oynatamiyor.
Zola gibi dinamik adam var oynatamiyor.
M.sevgi yani xavi gibi assist krali var oynatamiyor.
Burhan gibi gelecek vaat eden genci oynatamiyor.
Murat gibi teknik bi adami oynatamiyorr Hoca.
Furkan gibi dev kalecisi var iyi calistiramiyorrr.
Yönetimin Hocanin her istedigini vaktininde zamaninda aliyor kampa yetistiriyor ama Hoca Takimi oynatamiyorrr.

Ya bu sitede birileri bizle kafa buluyor pazar pazar yada maclara bakmiyor.
Ne Hocasi ne Istifasi ?
Kalpardan sonra gelen en iyi teknik adami bulmusuz bu armutlara gelmeyi kabul etmis adam halen hoca mi diyorsunuz.

Bugun Hoca ancak su konuda elestirilir. Gelenlerden hepsi niye oynamdi diye belki ya hazir degiller yada kondisyon eksikleri var bilmiyoruz.
Sanki Hoca bilmiyor Sevgiyi Murati Burhani Zolayi. Bosuna adam demiyor en az 8 adam almamiz lazim diye.

_SoN_

ilk zamnlarda da söylediğim gibi,Samsunspor bu sene bu ligten düşmezse,daha korkmayın,birdaha da kolay kolay düşmez,ben bu seneki kadar kötü bir takım izlemedim,bu seneki kadar kadro kıtlığı görmedim,en kötüsüde tahta açıldı deyip iki tane topu hızlıca ileri taşıyacak adam alamamış olmamız,bu durumda sıkıntılı olan forvet hattı yine aynı problemleri yaşayacaktır,bu sene o sene olabilir,ya düşeriz,yada  bu takımın formasını koysan bu ligden düşmez diyecek bir son görürüz.

samsunmania

Bu mağlubiyet olmadı. puan farkı açıldı. Bizi psikolojik olarak da zora sokacak bir skor. Bizim 6-7 hazır adam daha almamız lazım. Bu adamların maç temposu yapması lazım. Deplasmanda ADS den 3 puan alamazsak işler daha çok sıkıntıya girecek. Bu oyunla da alacağımızı zannetmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.

oguz_5528

Raqua55

En son deplasman Galibiyetimizi 20 Şubat 2016 tarihinde Boluspora karşı kazanmışız.1 yıl Olmuş neredeyse Yuh be Ne hallere düştük Lan.Yönetim transfer yapamıyosan İstifa et git En azından kendi kendimize Düşeriz

bayfa55

Bu şehirde bu yönetime tepki verecek Samsunsporlu önde gelen insanlar var. Bunların ve taraftarın devreye girmesi şart. Yıllardır  şehri oyalayan borç edebiyatı yapan bir yönetim var. Elazığ'ın bizden çok daha fazla borcu var. Kadroyu bile bozmadı adamlar

diocid

Güzel başlamıştık halbuki, Canberk' in hatasından dolayı kilidimiz çözüldü..

55_OrHaN_55

Bir tane oyuncudan 7-8 oyuncu bir olup top alamayıp maçın başında golü yiyorsak hatayı sadece bir oyuncuda görmemek lazım. Takım olarak kötüyüz. Bir hafta sonu da üzüntüyle geçti.  İnşallah bu krizden kurtuluruz.

muzaffer4

En azından transferler iyi oynadı bugün
bu skor yönetime ders olmustur hafta ici 4-5 transfer yaparlar

Karabudun

Hocayı hiç sevmem ama eldeki malzeme bu. Adam ne yapsın? İlla eleştireceksek Alperen'i oyuna sokmasını eleştirebiliriz. İkinci kaleciden forvet olur, Alperen'den yine olmaz. Neyse sağlık olsun. Bu arada Osman'dan hiç haz etmeyen biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki Osman kalsın, yönetim gitsin.

Sol Açık

Arkadaşlar, iş dolayısıyla maçı seyredemedim. Tüm yazılanları okudum, ama maça dair tek anladığım, ilk 10 dakika iyi oynadığımız!

Herkes herkese kızıyor, belki de haklı ama, yok mu maça dair bir "analiz" yapacak vatandaş?

tactician

yönetim maalesef dediğini yine yapamadı ve transfer tahtasını ancak maçtan bir gün önce açtırabildi. Gelecek oyuncuların da ilk 3 gün içerisinde kampa dahil olacağını ve tam takım olarak kamp dönemini geçireceklerini belirttiler. Bu isimlerin bir çoğu ile ön sözleşmelerin imzalandığına dair de gerek hoca tarafından gerekse de yönetim tarafından bilgilendirildik. Hala daha gelecek 3-4 oyuncu var bekliyoruz.
Buraya kadar yönetimsel başarısızlık. Bundan sonrası için de osman hoca eleştirilmeli. Hangi konularda biraz açalım;

Rakip bizi çok iyi analiz etmiş ama bizim için aynı tespit söz konusu değil. rakibin iki açık oyuncusu da hızlı ve teknik kapasitesi yüksek oyuncular. bizde buna karşılık o kanatları savunma anlamında sadece canberk'e ve burhan'a bırakmışız. (bu iki isim de bugün çok formsuzdu) o iki kanat açıkları olarak savunma yardımı olarak hiç bir katkısı olmayan mustafa ve murat gürbüzerol tercihleri kanatlarımızı koridor haline getirdi. yiğit gökoğlan ile feridun bu anlamda bizi çok ciddi yordu ve iki golde de asist anlamında bu oyuncuların imzası vardı.
bandırma takımı oyun kurgusunu, kendi yarı alanında bize boşluk bırakmamak ve üzerine kanatlarındaki hızlı adamlar ile kontra golü aramak olarak kurgulamıştı. bizde de osman hocanın sürekli önde oynama ve topa sahip olma arzusu yine taktik anlayış olarak sahadaydı. bu anlaşılabilir ama rakibe göre pozisyon alamamak ona göre kurguyu revize edememek anlaşılamaz. kanatların dışında orta alanda da savunmaya dönüşü hızlı olacak bir adam en azından tercih edilmeliydi ama o da düşünülmemişti.

bundan sonrası için hocanın da daha fazla çalışması lazım ama yönetimin de bir an önce gerekli transferleri yapması gerekiyor.

son not: mustafa sevgi, murat gürbüzerol ve alperen'in artık 18'de bile yer bulamayacağı şekilde transferlerimizi sonlandıralım artık lütfen kanser olduk.

jean

Cok kritik maci verdik dokulduk yine adam gibi bir mac alamadik contandir acil transfer lazim