Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

samsunmania

Adiloviç 1 yıldır top oynamıyor, acil sağ açık, sol açık, ofansif orta saha, sol bek ve yeni golcü almak lazım.

bayfa55

Vallahi Distel Zola ve Adiloviç gibi adamlar bu takımda top oynadığı sürece biz bir alt lig de bile tutunamayız.

yilmazselcuk55

sağ bek sol bek sağ açık sol açık ofansif ortasaha bir forvet şart  yoksa  :-X :-X :-X

bayfa55

Takım geçen sene bile kısıtlı kadroyla oynuyordu. Sene başında transfer yasağıyla birlikte bu beceriksiz yönetim en önemli oyuncularımızı da elimizde tutamayınca tam bir mahalle takımı olduk. Geçen sene bu takımın zaten %80 i Ofoedu,Ekigho ve Koneydi. Ayrıca Taha,Musa,Oğuzhan  gibi bu ligi iyi bilen deneyimli oyuncularımız vardı.

eprianu

Adiloviç bence tam aradığımız(!) adam, yönetim forvet transferi yapmaz daha.

GurbetciFanatik

Bu hafta icinde acilen sol bek ve orta saha almamiz lazim.

SametYılmaz55

En az 4-5 oyuncu almamız lazım başka türlü bu işin içinden çıkamayiz.Saglam bir kaleci,sol bek,sağ açık,sol açık ve top taşıyabilen bir orta saha şart oğlu şart.Mustafa Sevgi,Murat,Burhan,Zola gibi beceriksizlerle olacak iş değil

Sadece Samsunspor

55ertan

muzaffer4

Mustafa sevgiden sonra chibuke taraftarda şok etkisi yapar
(Bknz.Zola-vedat bora etkisi)

samsunmania

2 hızlı,topa vurmayı bilen  zenci daha aldık mı anca oturur takım. Tek başına chibuike bir yere kadar.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55ertan - 15 January 2017, 20:28:35
Chubike bizi ucurur. Kaynak?

Bu Chubike 4 gün önce ucaga binmisti Samsuna geliyor diye heryer yazdi.
Facebook Instagram Twitter felan filan.
Bugün sabahda yazdi ucaga bindi Samsun yolunda diye.
Ben sahsen Almanyadan 4 saatde Samsuna ucuyorum,
bu Chubike acaba Jupiter yada Mars danmi bindi ucaga merak ediyorum birtürlü inemedi Samsuna.
Hertürlü komplo teorisi kafamda üretiyorum ama sonuc bulamiyorum.

bayfa55

Distel Zola ve Adilovic gibi iki boş adam yerine yabanci haklarimizi cok iyi kullanmaliyiz.Bize Umar ve Ofoedu tarzi adamlar lazim