Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Trabzondaki Akakpo ve Ramil nasıl bilen var mı?

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 29 December 2016, 19:16:44
Trabzondaki Akakpo ve Ramil nasıl bilen var mı?

ts tarafı doğruladı bu transferleri

Shane_Falco

Ikisininde derdimize deva olacagini sanmiyorum.

bayfa55

Ndiaye varken ikinci bir yabancı stoper mantıksız olur.

yirmiuc

Osman hoca 30 üzerinde oyuncu almayacağız , genç oyuncu alacağız demişti.
Adı geçen oyunculardan Doka 32, Akakpo 29 yaşında.

samsunsporlu1994

Abi biz transferden bahsediyoruz iyi güzel de,benim anlamadığım nokta şimdi bu tahta açıldı mı açılmadı mı? Başkan çıkıp net birşey konuşmuyor,transfer yapılacak mı? İkinci yarı da kanser olmayalım.

jean

Bence rakipler engel cikarmasin diye kapali diyorlar hala yalandan

Stoper

Trabzon'dan Hamza diye bir çocuğun ismi geçiyor,o kimdir? Bize hazır ve direk katkı sağlayacak topçu lâzım. Stajyer oyuncu değil.

eprianu

Bu trabizondan oyuncu alma muhabbetleri her dönemde geçiyor, daha gelen gideni görmedim.
Bu tür haberleri yapanların amaçları belli zaten. Ayrıca transfer konusunda her dönem iyi adamların isimleri geçiyor.
Ben bir tanesini bile alabileceğimizi zannetmiyorum. İnşallah olur tabi.

samuray

osman hoca en asgari 8 oyuncu alacağız demiş bunların bır sağbek bir solbek bir stoper on numara orta saha ve forvet hattına isim yok ha pardon bu isimlere birde kaleci ilave olarak alınacaklar 8 ismin üzerinede çıkılabilir demişşmiş miş miş malesef hala net birşeyler yok

samuray

açıl susam açıl kırk haramiler hikayesi gibi olduk yadört gözle bekliyoruz tahtanın açılmasını ;) ::) :P :-[ :-X

samsunsporlu1994

Doka'nın Antalya kampına katılacağı sırada ise Attamah'ın olduğu konuşuluyor.

Karabudun

30 December 2016, 17:15:33 #192 Son düzenlenme: 30 December 2016, 17:22:42 Karabudun
Yönetim her zamanki gibi ne bok yediğini bilmiyor. Bu basiretsiz yönetimin adam akıllı oyuncu almaya da kudreti yok. Bunlara güvenip yok yere umutlanan varsa hala Pollyanna halt etmiş demektir. Ha, bu basiretsiz yönetime rağmen düşmeyeceğiz orası ayrı. Kendi adıma yönetimi bir gram ciddiye almadığım gibi  siyasetçilerin bir kısmına çok güveniyorum. Zamanında kendilerinin, yardakçılarının kokladığı naneler ortaya çıkmasın diye devreye gireceklerdir. Yiyorsa girmesinler. Takım olur da küme düşerse Samsun'da o enkazın altında kalacak siyasi sayısı öyle az buz değil. FETÖ'ye ihale etmeleri de çok zor bu saatten sonra. Doka mı gelir, boka mı sarar transferler bilemiyorum. Ancak bu takım düşmeyecek renktaşlar. Seve seve değil mecbur mecbur tutacaklar bizi bu ligde!

Bu arada sanırım MİY'de yabancı oyuncular takımdan ayrıldı.

GurbetciFanatik

Bugünde bosa gecti.
Cins cins haberler facebookda dolasiyor sabahtan beri.
Ümit yok Tahta kapali  :(

Karabudun

Ofoedu'ya ödendiği söylenen ama ödenmeyen 45 bin euro var ortada. Adama 5 bin euro ödeme yapıp kulüp defterlerine 50 bin euro ödeme yapıldığı islenmiş. Adama ödenmesi gereken 94 bin euro var önümüzde. Basında aynen bu şekilde lanse ediliyor. Yönetim ise bu konuda sus pus. Önceden bu tarz olayları önceki yönetimlere ihale ediyorlardı. Şimdi ise büyük bir sessizlik hakim. Bir çıkın anlatın şu hadiseyi. Bir zahmet de gidin ödeyin o parayı. 94 bin euro borcu ödemekten acizseniz ne işiniz var yönetimde?