TFF 1. LİG 1.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adana Demirspor

Başlatan berusa55, 11 August 2016, 21:28:13

« önceki - sonraki »

berusa55

11 August 2016, 21:28:13 Son düzenlenme: 22 August 2016, 00:34:38 berusa55

2016 - 2017 sezonu hayırlı olsun. Umarım güzel bir başlangıç yaparız.

Duško Milinković

Beraberlik iyi bir sonuç olur başlangıç için.

orucreis

Pek umutlu degilim ama insallah guzel bir baslangic yapariz

özkan

jean

Kemik kadro korunuyor sezon bitene kadar kimseyi almasak bile dusmeye oynayacagimizi sanmiyorum

cakir55

Bu kadro ile nasıl gol atacağız çok merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

GurbetciFanatik

Sadece Samsunspor

Ne kadar kotu olsakta ister istemez heyecan yapiyorum. Yeni sezon yeni umutlar. Hayirlisi. En kotu gencleri kazanicaz napalim.

mehmet yılmaz

Mehmet çakır dışında gol atabilecek adamımız yok gibi. Maalesef sıkıntı dolu aylar bizi bekliyor. Inşallah yanılırım

samcin

tahminlerinize göre muhtemel 11 i sayabilirmisiniz biraz hayal kuracam

ngonge

Aslında düzgün bir taktisyenimiz olsa biraz ümidimiz olabilirdi. Eldeki oyuncularla gençler birleştirilerek ortasıralarda mücadele eden bir takım olabilirdi. Ama maalesef çok vizyonsuz bir t.direktörümüz var. Benim taktik paylaşımım şu şekilde olurdu:

Defansif, orta sahayı kalabalık tutan, gerekirse Alperen'i de ortaya alan bir takım. Defansif ortasahalar kalıcı olacak. Bekler ise hücuma destek olacak. Oyun kurucu Hasan olacak. Hücuma ise hızlı çıkan, Mehmet Çakır ve Murat'ın hücuma destek verdiği bir organizasyon. En zayıf halka ağır sol bek haliyle.

Kaya

Gürbüzerol çift santraforda ikinci adam olarak denenmeli. Hatta öyle zaman gelebilir ki tek santraforumuz olarak bile düşünebiliriz. Engin hocamız ne düşünür o ayrı tabi.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Kaya - 15 August 2016, 21:18:28
Gürbüzerol çift santraforda ikinci adam olarak denenmeli. Hatta öyle zaman gelebilir ki tek santraforumuz olarak bile düşünebiliriz. Engin hocamız ne düşünür o ayrı tabi.

Hazırlık maçlarında 2. devrelerde Gürbüzerol Forvet olarak denendi, Zaman geldiğinde tek Forvet olarak oynayabilir ;)

Shane_Falco

Mustafa Sevgi'nin cezalı olduğu bu maçlarda sol bek olarak kimi oynatacak hocamız onu merak ediyorum. Hazırlık maçlarında, antremanlarda izleyen bir arkadaşımız bilgilendirirse sevinirim.

Musti

21.08.2016 Pazar günü saat: 19:30'da 19 MAYIS STADYUMUNDA oynanacak olan SAMSUNSPOR - ADANA DEMİRSPOR müsabakası biletleri 16.08.2016 Salı günü saat 11:00'dan itibaren satışa çıkarılacaktır. Tribün bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:

VİP A TRİBÜNLERİ :   50.00 TL

VİP B TRİBÜNLERİ :   20.00 TL

MARATON TRİBÜNÜ : 15.00 TL

KALE ARKALARI :        7.50 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ :      7.50 TL

Değerli taraftarlarımız:

Maç günü yoğunluk yaşamamanız açısından biletlerinizi önceden almanızı önerir iyi seyirler dileriz.

Ne vaat ediyorsunuz da ne istiyorsunuz?