PTT 1.LİG 32.HAFTA | Balıkesirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 24 April 2016, 19:05:05

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Furkan'ın ve Hasan'ın yoklukları çok çok büyük kayıplar.

Ama yine de, kim ne derse desin, bizim formayla sahaya çıkan bir takım herkesi yenebilir.

Sezonun gerçekten de bizim için finali!
Ben derim ki, Balıkesirliler dua etsin!
Samsunspor takımı, oyuncularımız isterse, kazanırız...

s_uzunkaya

direklerin müsade etmediği süre sonunda öz güvenimizi ve mücadelemizi bırakmadan devam edebilirsek bu sefer şeytanın bacağını kırarırz inşaallah. yenildiğimiz maçların çoğu, tamam beceriksizlik de var işin içinde ama çok şansızlıkların sonucunda yüksek tempolu oyunumuzunda etkisiyle oyundan düştüğümüz ve demolarize olarak kaybetdiğimiz maçlardı.
.....ve diyorum ki; ne olur Allah ım şu koskoca sezon içinde, oynanılan 31 tane maçın içerisinde hak ettiğimiz halde şansızlıklarla  kaybettiğimiz maçlardaki tüm şansızlıkların bertarafı bir maç olsun ve bu maçı şansımızla dahi olsa alalım artık. bu maç öyle bir maç ki tüm sezonun sıkıntılarını ve bu kadar da olmaz dediğimiz şansızlıkları unutturacak ve sabrettik sonunda Allah karşılığını verdi dedirtecek bir maç....

jean

Ruyamda super lige cikmistik final 27 mayis ins memlekette  olacam pek ihtimal vermiyorum ama cikarsak kutlamalara katilmak olene kadar unutamayacagim bir ani olur îs

qunqor55

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 28 April 2016, 13:40:37
Arkadaşlar 4444 tane tefriciye dağıtıp okuyalım 9 maçlik başarısız seriden sonra uyguladım hem duasıni da seri galibiyet diye ettim faydalı oldu inşaAALLAH inanınca oluyor büyük küçük herşeyimizi ALLAH ımızdan istemiyormuyuz isteyelim sadece play of içinde değil süoer lig için de dua ederiz 2002 mi 3 müydü küme düşmeye yaklaştığımız sezonda yaptım ALLAH ın izniyle o senede kümede kaldık gülen varsa gülmesin dua nın gücünü bilenler bilir
ben okuyorum okutuyorum inşaallh o sene bu sene

qunqor55

heryerdesamsunlu

Tefriciyeyi okuyacaksak paylaşıp sayı bildirelim okuyalım önemli tam sayıyı okuyup pazar gündüzde duası edilecek ama gördüğüm kadar pek ilgi yok bukadar mi zor arkadaşlar

jean

1 puan aldigimiz takdirde buyuk ihtimal play off tayiz elaziginin kalma sansi cok az maclari zor

55ertan

Balikesir yenmemiz lazım. Ikili averacda üstünler. Yenelim playoff a çıkalım final maçı.

korayxyz

Giresunun ve Elazığın fikstürü çok zor ve Balıkesir de çok zor durumda. Giresun ve Elazığ bu hafta puan kaybeder ve biz de kazanırsak rahatlıkla play offa kalırız ;D

Sadece Samsunspor

5trawberry

Kritik hiç bi maçı kazanmayan takımımız inşallah bu maçtan galip gelecektir.

55ertan

3 galibiyet bizi Playoff`a tasiyacak.

Erciyes düsdü.

Malatya bu hafta yenemese pek iddaasi kalmicak

Balikesir macinda prim var.
http://aski1965.net/yusuf-ziya-yilmazdan-samsunspora-rekor-prim-731.html

GurbetciFanatik

Saka bi yanina sen Balikesiri böyle hayati macta yenemezsen sen o zaman bu ligi haketmissindir.
Bu seneki kadar kolay sezon görmedim herkes birbirinden kötü.
Balikesir-Malatya-Erciyes nedir bunlar bunlari yenemezsek yaziklar olsun bize.
Ayni futbolcularla seneye GS FB BJK oynicagiz.
Hele Play off kalirsak rakiplere bi bakin.
Alanya her zaman 5 atiyoz
Karabük dökülüyor
A.demir hep favori gözüktü ne oynadiklari belli degil gelen giden vuruyor biz haric.
Elazig ayakta sar zor duruyor.
Giresun desen tam bir idiaa Takimi komedi resmen.

Gecen senelerdeki gibi Süper Kadrosu olan 1 Takim bile yok. Kayseri-Osmanli-Antalya hepsinde süper lig kadrosu vardi kil payi kacirdik hep.

Ben buraya genelde komik yorumlar atarim dikkat etdiyseniz. Ciddi bakacak olursak bu 3 maclari alip play off dan cikmak o kadar zor degil.

mehmet yılmaz

Tam bir final maçı. Yenersek bence ilk 6'ya kesin kalırız. Yenilirsek ise her şey biter. Sonrasında 2/2 yapmak kaydıyla beraberlik de lehimize.

korayxyz

Elazığ'da takımın iki kilit oyuncusu Binya ve Tom gitti. Biri rakibe kafa attı diğeri taraftara uçan tekme. En az 4-5 maç ceza alırlar. Yani büyük bir sürpriz olmazsa Elazığ havlu attı lige. Bugün mutlaka kazanmalıyız