PTT 1.LİG 32.HAFTA | Balıkesirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 24 April 2016, 19:05:05

« önceki - sonraki »

brigand

Ne olursa olsun bir hava yakalamak gerekiyor. Öyle büyük birşeyden de bahsetmiyorum. En azından bu maçta kazanıp, şehir biraz hareketlenip, üzerimizde ki kasvet biraz kalkarsa bu kadar karışık sezonun sonunu güzel bitirme ihtimalimiz olur. Yoksa ki Balıkesir'i yenip, yine aynı vurdumduymazlıkla devam edeceksek pek bir anlamı yok galibiyetin.

mehmet yılmaz

Tam bir final maçı. Deplasman karnemiz pek iç açıcı değil; savunmamız da öyle ama umutlu olabiliriz yine de.

celebi

orhanbey5555

orhanbey5555

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 27 April 2016, 17:17:18
UMUTLANMA BİRADER :)

sen ne ayaksın bilader, gelmeyecem diye tutturmuşsun. Adresin belli, gelir alırım İstanbul'dan. ;D

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: orhanbey5555 - 27 April 2016, 18:22:49
balkizi rahat yenecez 0 : 4
Alıntı yapılan: orhanbey5555 - 27 April 2016, 18:23:28
samsun malatya 2.0 erciyese 1-4

Noluyoruz ya gelene gidene 4 atiyoruz hemde deplasmanda.
Yeni Hoca mi aldik
Bu Özgüven nerden cikti.
 ??? ??? ??? ??? ???

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania - 27 April 2016, 20:33:08
sen ne ayaksın bilader, gelmeyecem diye tutturmuşsun. Adresin belli, gelir alırım İstanbul'dan. ;D

Ah abim ah özledim ama işlerim varmaalesef :(

Duško Milinković

Berabere yatacak sayın teknikdirektörümüz.

atalay

Her ne şekilde olursa olsun Süper Lige çıkmak gerekiyor. Samsunspor'un tek kurtuluşu (asıl ekonomik anlamda) süper lige çıkmaktan geçiyor. Bu kurtlar sofrasında iyi oyundan, fair play'den, adaletten, haktan, hukuktan bahsetmenin hiç bir anlamı yok. Hiç bir mazeret başarının yerini tutmaz...

heryerdesamsunlu

Arkadaşlar 4444 tane tefriciye dağıtıp okuyalım 9 maçlik başarısız seriden sonra uyguladım hem duasıni da seri galibiyet diye ettim faydalı oldu inşaAALLAH inanınca oluyor büyük küçük herşeyimizi ALLAH ımızdan istemiyormuyuz isteyelim sadece play of içinde değil süoer lig için de dua ederiz 2002 mi 3 müydü küme düşmeye yaklaştığımız sezonda yaptım ALLAH ın izniyle o senede kümede kaldık gülen varsa gülmesin dua nın gücünü bilenler bilir

heryerdesamsunlu

Bence acele edip hemen dağıtalım bu hafta olması önemli nekadar çok kişi katılırsa okadar iyi olur manevi gücümüz artar ezbere bilmeyede gerek yok internette var tefriciye yazıyorsun çıkıyor bu şer odaklarının samsunsporumuz a kurdukları tuzakları ancak duayla aşabiliriz diye düşünüyorum

Sadece Samsunspor

heryerdesamsunlu

1000 tanesini ben alarak başlıyorum katılım fazla olursa daha azda alırım haydi BİSMİLLAH

serkancengiz

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ükadü, ve tenfericü bihil'kürabü, ve tükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil' kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ'lûmin lek.

"Allâh'ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)'e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. isteyen 3 kere... isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.

Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.